Blog

Cum se trateaza acneea cu plasma pen?

Uneori acneea ne poate lua prin surprindere si poate sa apara la o varsta la care nici nu ne asteptam, mai ales ca de-a lungul anilor sa nu fi avut probleme deosebite ale pielii, fiecare dintre noi urmand, cu o anumita frecventa, tratamente cosmetice profesionala sau un simplu dar vital ritual zilnic de curatare si ingrijire acasa.

Ana Maria Margineanu, multispecialist in tratamente beauty noninvazive, este des solicitata pentru a gasi solutia salvatoare pentru tratarea acneei. Dupa un consult amanuntit si o analiza a conditiei medicale a clientului, cel mai des, Ana Maria Margineanu propune pentru tratarea acneei folosirea tratamentelor noninvazive cum sunt fototratamentele cu IPL, tratamentul cu plasma pen, mezoterapia cu microace si chiar o schema de tratament care sa combine procedurile mentionate.

Unul dintre numerosii clienti ai Anei Maria, persoana publica, deci implicata in diverse proiecte si evenimente pentru care imaginea are un rol important, activitate profesionala ce presupune numeroase sedinte foto si implici multe sedinte de machiaj, si timp relativ lung pentru purtarea machiajului, a constatat ca a ajuns sa aibe mici probleme ale tenului. De la aparitia izolata a unor cosuri si acumulari de sebum, situatie pe care a incercat sa o trateze cu produse dermatocosmetice, a ajuns in situatia in care micile cosuri au devenit pustulele,  din ce in ce mai multe si  mai extinse pe zona faciala. Urmatorul pas al clientei a fost consultul unui medic dermatolog, acesta venind bineinteles cu propunerea unui tratament medicamentos specific tratarii acneei pe baza antibiotic. Clienta, de principiu fiind adepta tratamentelor naturiste si homeopate, a cautat si o alta optiune. Solutia a venit din Anei Maria Margineanu: tratarea acneei cu plasma pen si vindecarea sustinuta prin fototratament cu lumina intens pulsata (IPL).

Cum se trateaza acneea cu plasma pen?

Folosind metoda non invaziva cu plasma pen pentru tratarea acneei, se actioneaza simultam in mai multe directii si se induce accelerarea tripla a vindecarii pustulelor acneice: se usuca pustulele si se elimina infectia unde este cazul, se sigileaza prin microcauterizarea creata de plasma si astfel se previne orice alta dezvoltarea infectiei. Pe masura ce pielea incepe sa se vindece, eliberează factori de regenerare si produce colagen, ambele contribuind la scaderea aparitiei acneei. Efectuarea fototratamentelor cu filtru antiacnee si regenerare a sustinut actiunea tratamentului cu plasma pen. Lumina intens pulsata (IPL) actioneaza prin regresia glandelor sebacee in a secreta sebum si distrucerea bacteriilot P-Acnee ce sustin dezvoltarea infectiei. Filtrul de rejuvenare IPL ajuta la vindecarea rapida si la imbunatatirea structurii si aspectului pielii.

Prezentare tratament cu plasma pen pentru tratarea acneei:

🔹Scop tratament Plasma Pen: Tratarea acneei de contact
🔹Echipament: Plasma Pen Beauty Monster ( https://www.semi-permanent.ro/plasma-pen-ro/aparate/plasma-pen-beauty-monster/ )
🔹Numar de sedinte: 2 sedinte Plasma Pen + 3 sedinte Fototratament IPL
🔹Rezultat prezentat: imediat dupa pocedura, la 2 zile dupa procedura respectiv la 7 zile dupa procedura. Ulterior pielea isi urmeaza procesul natural de regenerare celulara si structurala.
🔹In sustinerea procesului de vindecare optim si rapid s-a utilizat la finalul procedurii cu Plasma Pen Beauty Monster masca hidratanta Purebeau ( http://(https://www.semi-permanent.ro/plasma-pen…/consumabile/masti/) ) + fotoregenerare cu IPL ( http://(https://www.lortec-medical.ro/intense-3000-shr-e-light-p-7.html) ) . Alte 2 sedinte cu IPL s-au efectuat la interval de 2 zile. De a 2a zi dupa procedura cu plasma pen clienta a putut aplica local crema regeneranta Purebeau ( http://(https://www.semi-permanent.ro/…/consum…/crema-fibroblast-ro/) )

 

Pentru situatiile in care clientul prezinta si cicatrice postacneice, tratamentul care face minuni este mezoterapia cu microneedling.

Mezoterapia cu microace creeaza o serie de micro canale in derm. Pielea devine mai ferma odata cu crearea de noi fibre de colagen si elastina, imbunatatind vizibil textura pielii. Pentru tratarea cicatricilor post acneice, de regula, se recomanda intre 4 si 6 sedinte de microneedling si, de asemenea, in functie de fiecare client, respectarea unei rutine stricte de ingrijire a pielii.

 

Solicita INFO⤵️
Start Academy
+40 729 388 880 / +40 770 815 659
Sf. Petru Tei, Nr. 59, Sect. 2, Bucuresti (sediul central)
www.cursuri-estetica.ro

https://www.instagram.com/startacademy_international/

https://www.facebook.com/StartAcademy/

office@cursuri-estetica.ro

 

Sunati ACUM!