Curs Henna Gene si Sprancene

Poza cover henna brows 2021
10
dec.

Henna este cunoscută încă din antichitate pentru vopsitul pielii, a părului sau a unghiilor. Este un preparat organic din plante și este obținut din frunzele uscate și zdrobite. Colorantul numit și el “henna” are o culoare roșcat-maronie, neagră sau neutră și este folosit ca pigment pentru tatuaj sau drept colorant industrial.

Ce îți oferim:

 • Suport didactic pentru susținerea cursului;
 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurare de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea și atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfășurarea cursului în condiții optime;
 • Toate materialele, consumabilele și produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere și consiliere din partea trainerului după încheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Notiuni de anatomie  Structura firului de par si etapele de dezvoltare. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Diagnoza  Stabilirea corecta a necesitatilor clientei. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Prezentarea instrumentelor  Produsele necesare. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnica vopsirii  Gene si sprancene. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru  Prepararea pigmentului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica  Pe model uman. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
150 €

Special pentru cosmeticiene!

Sunati ACUM!