Curs Pigmentare Areola

pigmentare-areola
10
dec.

Cum se realizează?

Micropigmentarea dispune de numeroase întrebuințări în domeniul esteticii și al practicilor medicale. În urma intervențiilor chirurgicale suferite în majoritatea cazurilor de femei, areolele mamare își pierd aspectul inițial. În ajutorul lor, pentru a redefini zona care a fost supusă unor modificări, poate veni practiciana care cunoaște tehnicile machiajului semi-permanent. Procedeul constă în simpla „colorare“ a zonei afectate, folosind diferite nuanțe de pigmenți și tehnica 3D pentru a crea aspectul de areolă naturală.

Avantaje

Cursul MasterClass de pigmentare a areolei mamare nu prezintă un grad ridicat de dificultate pentru persoanele care au experiența micropigmentării. Durata cursului este de o singură zi, timp în care participantul va dobândi o specializare utilă care îi va aduce o sursă sigură de venit.

Ana Maria Mărgineanu, unul din trainerii cu cea mai mare experiență în tehnicile de repigmentare și fondatoarea acestui curs, explică de ce există nevoia de instruire a specialiștilor în pigmentarea areolei mamare: “Numărul femeilor care se confruntă cu probleme de ordin medical la nivelul sânilor a crescut alarmant, iar intervențiile chirurgicale au devenit o procedură de rutină în spitalele din țară. Astfel, creșterea cerinței de pigmentare a areolei mamare s-a intensificat. Cursul de pigmentare a areolei mamare este considerat o extensie a procedurilor specifice machiajului semi-permanent. În acest mod, specialistul va reuși să aducă un plus clientului său la capitolul aspect fizic și încredere în propria persoană”.

Exercițiul practic

Pe parcursul zilei de pregătire, în introducere, vor fi prezentate principalele noțiuni teoretice împreună cu particularitățile lor. Orele de exercițiu practic rămân cea mai importantă parte din programa cursului, iar participanții vor exersa direct pe persoanele care au nevoie de acest tip de pigmentare. Absolvirea modulului de pigmentare a areolei mamare este recunoscut la nivel internațional și atrage după sine specializarea completă în ceea ce privește procesul de micropigmentare.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Notiuni de anatomie  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Anestezice  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipuri de ace  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pigmentii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Start Academy Dermopigmentist

In cadrul Cursului acreditat de Dermopigmentare marca Start Academy, ai parte de experienta si profesionalismul a unor traineri de TOP cu pregatire in domeniul dermopigmentarii si nu numai! Roxana Dumitru (Bucuresti), Ana Maria Margineanu (Bucuresti), Mihaela Anghel (Bucuresti), Claudia Paise (Galati) si Simona Gaucan (Iasi) sunt cele pe care le vei intalni la sucursalele Start Academy!

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
850 €
Sunati ACUM!