Curs Pigmentare Areola

pigmentare-areola
10
dec.

Cum se realizeaza?

Micropigmentarea dispune de numeroase intrebuintari in domeniul esteticii si al practicilor medicale. In urma interventiilor chirurgicale suferite in majoritatea cazurilor de femei, areolele mamare isi pierd aspectul initial. In ajutorul lor, pentru a redefini zona care a fost supusa unor modificari, poate veni practiciana care cunoaste tehnicile machiajului semi-permanent. Procedeul consta in simpla „colorare“ a zonei afectate folosind diferite nuante de pigmenti si tehnica 3D pentru a creea aspectul de areola naturala.

Avantaje

Cursul MasterClass de pigmentare a areolei mamare nu prezinta un grad ridicat de dificultate pentru persoanele care au experienta micropigmenatarii. Durata cursului este de o singura zi, timp in care participantul va dobandi o specializare utila care ii va aduce o sursa sigura de venit.

Ana Maria Margineanu, unul din trainerii cu cea mai mai mare experienta in tehnicile de repigmentare si fondatoarea acestui curs, explica de ce exista nevoia de instruire a specialistilor in pigmentarea areolei mamare. Numarul femeilor care se confrunta cu probleme de ordin medical la nivelul sanilor a crescut alarmant, iar interventiile chirurgicale au devenit o procedura de rutina in spitalele din tara. Astfel, cresterea cerintei de pigmentare a areolei mamare s-a intensificat. Cursul de pigmentare a areolei mamare este considerat o extensie a procedurilor specifice machiajului semi-permanent. In acest mod, specialistul va reusi sa aduca un plus clientului sau la capitolul aspect fizic si incredere in propria persoana.

Exercitiul practic

Pe parcursul zilei de pregatire, in introducere, vor fi prezentate principalele notiuni teoretice impreuna cu particularitatile lor. Orele de exercitiu practic raman cea mai importanta parte din programa cursului, iar participantii vor exersa direct pe persoanele care au nevoie de acest tip de pigmentare. Absolvirea modului de pigmentare a areolei mamare este recunoscut la nivel international si atrage dupa sine specializarea completa in ceea ce priveste procesul de micropigmentare.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Notiuni de anatomie  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Anestezice  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipuri de ace  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pigmentii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Start Academy Dermopigmentist

In cadrul Cursului acreditat de Dermopigmentare marca Start Academy, ai parte de experienta si profesionalismul a unor traineri de TOP cu pregatire in domeniul dermopigmentarii si nu numai! Roxana Dumitru (Bucuresti), Ana Maria Margineanu (Bucuresti), Mihaela Anghel (Bucuresti), Claudia Paise (Galati) si Simona Gaucan (Iasi) sunt cele pe care le vei intalni la sucursalele Start Academy!

850 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×