Curs Radiofrecventa Corporala

radiofrecventa-corporala
10
dec.

Radiofrecvența este o metodă terapeutică provenită din fizioterapie prin care undele electro­magnetice produc o modificare a polarității celulare și, în funcție de intensitatea acesteia, unda poate să pătrundă foarte superficial la nivel de piele sau până la 2 cm în țesutul adipos.

Tehnologia are la bază producerea undelor electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, producând în zona tratată un câmp electromagnetic ce transformă energia în căldură până la 60-65 grade C în interiorul țesutului. Energia/ căldura duce la întinderea și stimularea fibrelor de colagen existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, efect de tonifiere și reducerea ridurilor cutanate.

Părțile corpului ce pot fi tratate cu RF sunt: față, decolteu, corp, membre.

Deci, RF se aplică atât în cadrul tratamentelor faciale:

 • Efect de lifting față, gât, decolteu;
 • Piele întinsă și fermă;
 • Relaxare perioculară și a ridurilor nazolabile;

Cât și tratamentelor corporale:

 • Tonifiere;
 • Fermitate;
 • Tratament complementar în procesul de slăbire.

Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Radiofrecvenţa este de mai multe tipuri: radiofrecvenţa monopolară, bipolară şi multipolară. Radiofrecvenţa monopolară se realizează cu un singur electrod, cea bipolară se efectuează cu ajutorul a 2 electrozi poziţionaţi pe corp la o distanţă mică, iar radiofrecvenţa multipolară foloseşte trei sau mai mulţi electrozi.

Diferenţa substanțială dintre radiofrecvenţa monopolară şi radiofrecvenţa bipolară  sau multipolară este că radiofrecvenţa monopolară pătrunde în derm şi hipoderm până la fascia musculară , în timp ce celelalte frecvenţe acţionează superficial, deci efectul tensor (Tightening) se obţine  cel mai bine cu radiofrecvenţa monopolară.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
550 €
Sunati ACUM!