Curs Radiofrecventa Corporala

radiofrecventa-corporala
10
dec.

Radiofrecventa este o metoda terapeutica provenita din fizioterapie prin care undele electro­magnetice produc o modificare a polaritatii celulare si in functie de intensitatea acesteia, unda poate sa patrunda foarte superficial la nivel de piele sau pana la 2 cm in tesutul adipos

Tehnologia are la baza producerea undelor electromagnetice care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, producand in zona tratata un camp electromagnetic ce transforma energia in caldura pana la 60-65 grade C in interiorul tesutului. Energia/ caldura duce la intinderea stimularea fibrelor de collagen existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de collagen si elastina obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, effect de tonifiere si reducere a ridarii cutanate.

Partile corpului ce pot fi tratate cu RF sunt: fata, decolteu, corp, membre.

Deci, RF se aplica atat in cadrul tratamentelor faciale:

  • Efect de lifting fata, gat, decolteu
  • Piele intinsa si ferma
  • Relaxare perioculara si a ridurilor nazolabile

cat si tratamentelor corporale:

  • Tonifiere
  • Fermitate
  • Tratament complementar in procesul de slabire

Radiofrecvenţa este de mai multe tipuri: radiofrecvenţa monopolară, bipolară şi multipolară. Radiofrecvenţa monopolară se realizează cu un singur electrod, cea bipolară se efectuează cu ajutorul a 2 electrozi poziţionaţi pe corp la o distanţă mică, iar radiofrecvenţa multipolară foloseşte trei sau mai mulţi electrozi.

Diferenţa substantiala dintre radiofrecvenţa monopolară şi radiofrecvenţa bipolară  sau multipolară este că radiofrecvenţa monopolară pătrunde în derm şi hipoderm până la fascia musculară , în timp ce celelalte frecvenţe acţionează superficial, deci efectul tensor (Tightening) se obţine  cel mai bine cu radiofrecvenţa monopolară.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

100.00 lei
Sunati ACUM!