Curs Radiofrecventa Corporala

radiofrecventa-corporala
10
dec.

Radiofrecventa este o metoda terapeutica provenita din fizioterapie prin care undele electro­magnetice produc o modificare a polaritatii celulare si in functie de intensitatea acesteia, unda poate sa patrunda foarte superficial la nivel de piele sau pana la 2 cm in tesutul adipos

Tehnologia are la baza producerea undelor electromagnetice care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, producand in zona tratata un camp electromagnetic ce transforma energia in caldura pana la 60-65 grade C in interiorul tesutului. Energia/ caldura duce la intinderea stimularea fibrelor de collagen existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de collagen si elastina obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, effect de tonifiere si reducere a ridarii cutanate.

Partile corpului ce pot fi tratate cu RF sunt: fata, decolteu, corp, membre.

Deci, RF se aplica atat in cadrul tratamentelor faciale:

 • Efect de lifting fata, gat, decolteu
 • Piele intinsa si ferma
 • Relaxare perioculara si a ridurilor nazolabile

Cat si tratamentelor corporale:

 • Tonifiere
 • Fermitate
 • Tratament complementar in procesul de slabire

Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Radiofrecvenţa este de mai multe tipuri: radiofrecvenţa monopolară, bipolară şi multipolară. Radiofrecvenţa monopolară se realizează cu un singur electrod, cea bipolară se efectuează cu ajutorul a 2 electrozi poziţionaţi pe corp la o distanţă mică, iar radiofrecvenţa multipolară foloseşte trei sau mai mulţi electrozi.

Diferenţa substantiala dintre radiofrecvenţa monopolară şi radiofrecvenţa bipolară  sau multipolară este că radiofrecvenţa monopolară pătrunde în derm şi hipoderm până la fascia musculară , în timp ce celelalte frecvenţe acţionează superficial, deci efectul tensor (Tightening) se obţine  cel mai bine cu radiofrecvenţa monopolară.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
550 €
Sunati ACUM!