Intrebari si raspunsuri

Acreditarea este modalitatea prin care se demonstreaza ca o persoana care a urmat un curs acreditat este in masura sa realizeze proceduri estetice si sa satisfaca asteptarile clientilor atat din punct de vedere al rezultatelor, cat si din punct de vedere al conditiilor in care se realizeaza aceste proceduri.

Aceasta acreditare se ofera de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Elevii care au urmat cursurile acreditate din cadrul scolii Start Academy vor trebui sa dea un examen pentru a primi calificarea din domeniul respectiv.

Acreditarea confirma ca o persoana, care a absolvit examenul din partea ANC, dispune de resursele si de compententele profesionale necesare pentru a activa in domeniul esteticii. Prin urmare, clientii/ pacientii vor avea mai multe incredere in tine, fiind o persoana acreditata, decat intr-o persoana care nu are acreditarea necesara.

Atentie! Acreditarea este necesara pentru toate unitatile de stat, cat si pentru cele private care isi doresc sa intre in relatii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate.

Diploma acreditata de la ANC se elibereaza in 30 de zile.

1. Exerciții şi desene tehnice pe suport de hârtie și fișe de lucru + Teme pentru acasă
2. Practică pe piele sintetică – toate tehnicile
3. Practică pe modele umane pentru toate cele 3 zone, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
Start Academy asigura modele umane individuale pentru fiecare dintre elevii nostri astfel incat sa poata executa integral procedura sau tehnicile specifice cursului parcurs, beneficiind de atentia si suportul trainerilor.

Start Academy este o scoala care lucreaza cu mai multe branduri de pigmenti, aparate, ace, etc. De ce facem acest lucru? Pentru ca elevii nostri sa isi dea seama cu ce tip de echipament sa lucreze si sa se simta confortabil.

Sunati ACUM!