Curs Lipolaser

lipolaser
10
dec.

Procedeele de infrumusetare si remodelare corporala sunt laudate din ce in ce mai des. Printre cele mai eficiente tratamente destinate slabirii localizate se numara LIPOLASERUL.

Procedura Lipolaser este mai putin dureroasa fata de  liposucție vizeaza combaterea tesutului gras pe zone mici unde liposuctia nu are acces.

Aceasta terapie non-invaziva de remodelarea corporala este extrem de sigura si complet nedureroasa, iar riscul aparitiei efectelor secundare este practic inexistent.

Start Academy dispune de o lista impresionanta de cursuri ce asigura o specializare avantajoasa elevilor sai. Pentru cei care sunt initiati in domeniul esteticii sau al masajului, cursul de LIPOLASER vine in completarea aptitudinilor deja insusite.

Pe parcursul unei intregi zile de pregatire, trainerii Start Academy vor sustine o prezentare teoretica despre specificul terapiei si conditiile in care aceasta se poate realiza, urmand apoi o intreaga sesiune de practica.

LIPOLASERUL este descris drept calea sigura pentru inlaturarea celulitei, fara a exista vreo urma de disconfort. Terapia s-a dovedit eficienta in repetate randuri atat timp cat este realizata corect. Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor sale si experineta profesorilor sai, motiv pentru care absolvirea cursului din sfera remodelarii corporale va fi un succes.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

100.00 lei
Sunati ACUM!