Photography – Become a Better Photographer

lipolaser
10
dec.

Procedeele de infrumusetare si remodelare corporala sunt laudate din ce in ce mai des. Printre cele mai eficiente tratamente destinate slabirii localizate se numara LIPOLASERUL.

Procedura Lipolaser este mai putin dureroasa fata de  liposucție vizeaza combaterea tesutului gras pe zone mici unde liposuctia nu are acces.

Aceasta terapie non-invaziva de remodelarea corporala este extrem de sigura si complet nedureroasa, iar riscul aparitiei efectelor secundare este practic inexistent.

Start Academy dispune de o lista impresionanta de cursuri ce asigura o specializare avantajoasa elevilor sai. Pentru cei care sunt initiati in domeniul esteticii sau al masajului, cursul de LIPOLASER vine in completarea aptitudinilor deja insusite.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Pe parcursul unei intregi zile de pregatire, trainerii Start Academy vor sustine o prezentare teoretica despre specificul terapiei si conditiile in care aceasta se poate realiza, urmand apoi o intreaga sesiune de practica.

LIPOLASERUL este descris drept calea sigura pentru inlaturarea celulitei, fara a exista vreo urma de disconfort. Terapia s-a dovedit eficienta in repetate randuri atat timp cat este realizata corect. Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor sale si experineta profesorilor sai, motiv pentru care absolvirea cursului din sfera remodelarii corporale va fi un succes.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia lipolaser  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

180 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×