Photography – Become a Better Photographer

lipolaser
10
dec.

Procedeele de înfrumusețare și remodelare corporală sunt lăudate din ce în ce mai des. Printre cele mai eficiente tratamente destinate slăbirii localizate se numără LIPOLASERUL.

Procedura Lipolaser este mai puțin dureroasă față de liposucție și vizează combaterea țesutului gras pe zone mici unde liposucția nu are acces.

Aceasta terapie non-invazivă de remodelare corporală este extrem de sigură și complet nedureroasă, iar riscul apariției efectelor secundare este practic inexistent.

Start Academy dispune de o listă impresionantă de cursuri ce asigură o specializare avantajoasă elevilor săi. Pentru cei care sunt inițiați în domeniul esteticii sau al masajului, cursul de LIPOLASER vine în completarea aptitudinilor deja însușite.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Pe parcursul unei întregi zile de pregătire, trainerii Start Academy vor susține o prezentare teoretică despre specificul terapiei și condițiile în care aceasta se poate realiza, urmând apoi o întreagă sesiune de practică.

LIPOLASERUL este descris drept calea sigură pentru înlăturarea celulitei, fără a exista vreo urmă de disconfort. Terapia s-a dovedit eficientă în repetate rânduri atât timp cât este realizată corect. Start Academy garantează pentru calitatea serviciilor sale și experiența profesorilor săi, motiv pentru care absolvirea cursului din sfera remodelării corporale va fi un succes.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia lipolaser  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
180 €
Sunati ACUM!