Curs Pigmentare cicatrici/ vergeturi

pigmentari-vergeturi
10
dec.

In randul femeilor, apar zilnic probleme de ordin estetic. Gratie tehnologiilor avansate din domeniu, imperfectiunile prezente la nivelul pielii pot fi corectate cu ajutorul micropigmentarii. De cate ori nu s-a intamplat sa auziti o doamna sau chiar o domnisoara care se plange din cauza aparitiei vergeturilor? In calitate de specialist in machiajul semi-permanent, aveti posibilitatea de a corecta dungile provenite din extinderea excesiva a pielii odata cu absolvirea cursului MasterClass de PIGMENTARE VERGETURI.

Cum se corecteaza vergeturile?

Prin simpla colorare a pielii folosind diferite nuante de pigmenti, vergeturile vor fi estompate, devenind insesizabile. Procedura implica o singura zi de pregatire. In acest timp, trainerii prezenti vor pune la dispozita fiecarui participant suportul teoretic, vor asista si indruma exercitiul practic efectuat direct pe modelele umane. Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor oferite si se va ocupa de prezenta modelelor in sala.

Cursul MasterClass de pigmentare vergeturi se adreseaza persoanelor care cunosc tehnica micropigmentarii, oferindu-le avantajul de a obtine intr-un timp scurt o specializare extrem de benefica. Odata deprinsa tehnica de mascare a dungilor inestetice de pe corp, specialistul in repigmentare va reusi sa isi recupereze investitia si sa isi maximizeze profitul in cel mai scurt timp.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Pielea - Anatomia si Structura pielii  0/0

  No items in this section

 • Grafic diagnoza fototip  0/0

  No items in this section

 • Recapitulare notiuni de baza in micropigmentare  0/0

  No items in this section

 • Anestezia locala  0/0

  No items in this section

 • Contraindicatii  0/0

  No items in this section

 • Alegerea pigmentilor  0/0

  No items in this section

 • Alegerea acelor  0/0

  No items in this section

 • Sesiune de intrebari si raspunsuri  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Start Academy Dermopigmentist

In cadrul Cursului acreditat de Dermopigmentare marca Start Academy, ai parte de experienta si profesionalismul a unor traineri de TOP cu pregatire in domeniul dermopigmentarii si nu numai! Roxana Dumitru (Bucuresti), Ana Maria Margineanu (Bucuresti), Mihaela Anghel (Bucuresti), Claudia Paise (Galati), Oana Monea (Constanta) si Simona Gaucan (Iasi) sunt cele pe care le vei intalni la sucursalele Start Academy!

850 €
Sunati ACUM!
×