Curs Electrostimulare

electrostimulare
10
dec.

Curs Electrostimulare / Biostimulare

Pentru a ne menține în formă, căutăm cele mai potrivite metode care promit să ne ajute în bătălia cu kilogramele în plus. De cele mai multe ori apelăm la exercițiile fizice și la tehnicile specifice remodelării corporale.

Electrostimularea reprezintă o formă de electroterapie ce antrenează mușchii corpului, acest proces fiind chiar tehnica complementară pentru antrenamentele ce implică exercițiul fizic.

Remodelarea corporală vine în sprijinul a milioane de persoane, iar rezultatele acestei terapii sunt cu adevărat excepționale. Cu toate acestea, o astfel de procedură presupune respectarea unor pași clari în vederea obținerii efectelor maxime. Cursul marca Start Academy de ELECTROSTIMULARE, introduce o nouă metodă interactivă de învățare.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Pe parcursul unei întregi zile, doi dintre profesorii instruiți și cu o experiență notabilă în domeniu vor prezenta specificul terapiei, modul de realizare și vor răspunde tuturor întrebărilor celor prezenți la curs. Tehnica de electrostimulare constă în stimularea electrică musculară, cu inducerea unei contracții ale mușchilor folosind impulsuri electrice. Impulsurile sunt generate de către un dispozitiv și transmise din afară către interiorul țesutului pielii prin intermediul electrozilor, ajungând în imediata apropiere a mușchilor care urmează să fie stimulați.

Terapia are doi poli, unul bazat pe impuls către mușchi (contracție), iar al doilea, emiterea de vibrații relaxante pentru decontracturarea mușchiului, ambele acțiuni supravegheate de sistemul nervos central și cel periferic.

Scopul electrostimulării este îmbunătățirea tonusului muscular, regenerarea tisulară, previne tromboza, intensifică circulația sângelui și a limfei etc;

Dacă curentul este de mică intensitate, stimulează crearea de colagen și elastină, îmbunătățind metabolismul celular.

Beneficiile fiziokinetice se pot vedea după primele ședințe dacă protocolul terapiei este bine definit.

Start Academy garantează pentru calitatea serviciilor oferite și dorește să ofere participanților la curs o specializare în adevăratul sens al cuvântului. Printre avantajele absolvirii cursului se numără experiența si posibilitatea de a obține o sursă sigură de venit.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia Vacuum  Mod de utilizare, numar de sedinte, 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
210 €
Sunati ACUM!