Curs Electrostimulare

electrostimulare
10
dec.

Curs Electrostimulare / Biostimulare

Pentru a ne mentine in forma cautam cele mai potrivite metode care promit sa ne ajute in batalia cu kilogramele in plus. De cele mai multe apelam la exercitiile fizice si la tehnicile specifice remodelarii corporale.

Electrostimularea reprezinta o forma de electoterapie ce antreneaza muschii corpului, acest proces fiind chiar tehnica complementara pentru antrenamentele ce implica exercitiul fizic.

Remodelarea corporala vine in sprijinul a milioane de persoane, iar rezultatele acestei terapii sunt cu adevarat exceptionale. Cu toate acestea, o astfel de procedura presupune respectarea unor pasi clari in vederea obtinerii efectelor maxime. Cursul marca Start Academy de ELECTROSTIMULARE, introduce o noua metoda interactiva de invatare.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Pe parcursul unei intregi zile, doi dintre profesorii instruiti si cu o experienta notabila in domeniu vor prezenta specificul terapiei, modul de realizare si vor raspunde tuturor intrebarilor celor prezenti la curs. Tehnica de electrostimulare consta in stimularea electrica musculara, cu inducerea unei contractii ale muschilor folosind impulsuri electrice.Impulsurile sunt generate de catre un dispozitiv ce sunt transmise din afara catre  interiorul tesutului pielii prin intermediul electrozilor, ajungand in imediata apropiere a muschilor care urmeaza sa fie stimulati.

Terapia are doi poli unul bazat pe impuls catre muschi(contractie) iar al doilea, emiterea de vibratii relaxante pentru decontracturarea muschiului ambele actiuni supravegheate de sistemul nervos central si cel periferic.

Scopul electrostimulari este imbunatatirea tonusului muscular, regenerarea tisulara, previne tromboza, intensifica  circulatia singelui si a limfei etc;

Daca curentul este de mica intensitate stimuleaza crearea de colagen si elastina imbunatatind metabolismul celular;

Beneficiile fiziokinetice se pot vedea dupa primele sedinte daca protocolul terapiei este bine definit.

Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor oferite si doreste sa ofere participantilor la curs o specializare in adevaratul sens al cuvantului. Printre avantajele absolvirii cursului se numara experienta si posibilitatea de a obtine o sursa sigura de venit.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia Vacuum  Mod de utilizare, numar de sedinte, 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
210 €
Sunati ACUM!