Curs Electrostimulare / Biostimulare

electrostimulare
10
dec.

Pentru a ne mentine in forma cautam cele mai potrivite metode care promit sa ne ajute in batalia cu kilogramele in plus. De cele mai multe apelam la exercitiile fizice si la tehnicile specifice remodelarii corporale. Electrostimularea reprezinta o forma de electoterapie ce antreneaza muschii corpului, acest proces fiind chiar tehnica complementara pentru antrenamentele ce implica exercitiul fizic.

Remodelarea corporala vine in sprijinul a milioane de persoane, iar rezultatele acestei terapii sunt cu adevarat exceptionale. Cu toate acestea, o astfel de procedura presupune respectarea unor pasi clari in vederea obtinerii efectelor maxime. Cursul marca Start Academy de ELECTROSTIMULARE, introduce o noua metoda interactiva de invatare.

Mod de desfasurare

Pe parcursul unei intregi zile, doi dintre profesorii instruiti si cu o experienta notabila in domeniu vor prezenta specificul terapiei, modul de realizare si vor raspunde tuturor intrebarilor celor prezenti la curs. Tehnica de electrostimulare consta in stimularea electrica musculara, cu inducerea unei contractii ale muschilor folosind impulsuri electrice.Impulsurile sunt generate de catre un dispozitiv ce sunt transmise din afara catre  interiorul tesutului pielii prin intermediul electrozilor, ajungand in imediata apropiere a muschilor care urmeaza sa fie stimulati.

Terapia are doi poli unul bazat pe impuls catre muschi(contractie) iar al doilea, emiterea de vibratii relaxante pentru decontracturarea muschiului ambele actiuni supravegheate de sistemul nervos central si cel periferic.

Scopul electrostimulari este imbunatatirea tonusului muscular, regenerarea tisulara, previne tromboza, intensifica  circulatia singelui si a limfei etc;

Daca curentul este de mica intensitate stimuleaza crearea de colagen si elastina imbunatatind metabolismul celular;

Beneficiile fiziokinetice se pot vedea dupa primele sedinte daca protocolul terapiei este bine definit.

Alege Start Academy

Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor oferite si doreste sa ofere participantilor la curs o specializare in adevaratul sens al cuvantului. Printre avantajele absolvirii cursului se numara experienta si posibilitatea de a obtine o sursa sigura de venit.

Plan de curs

Timp: 1 saptamana

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!