Curs Pigmentologie

colorimetrie
10
dec.

Stapaniti arta machiajului semi-permanent, insa aveti senzatia ca ceva va lipseste? Stim noi! Prin cursul de pigmentologie va veti completa perfect noile aptitudini de cosmeticiana, stiind cum sa imbinati perfect culorile pigmentilor folositi pentru sprancene si buze, cu tonurile si subtonurile de piele ale clientei. Ba chiar mai mult de atat, veti invata cum sa combinati culorile pentru a o obtine pe cea dorita.

Pigmentii folositi isi pot schimba culoarea, in timp, intr-o culoare nenaturala, acest lucru fiind cauzat de compozitia chimica a acestora, precum si de neconcordanta cu tipul de piele pe care este utilizat. In completarea acestor lacune soseste Cursul de Pigmentologie, oferit de Start Academy, in care se studiaza intens pigmentii si amestecarea acestora pentru un rezultat spectaculos si multumirea pe deplina a clientelor.

Va asteptam cu drag sa descoperiti arta pigmentologiei si sa dezvoltam impreuna tehnica machiajului semi-permanent intr-un mod profesionist!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anataomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Factorii care dau culoare pielii  0/0

  No items in this section

 • Fototipul pielii  0/0

  No items in this section

 • Scara de temperatura a pigmentilor  0/0

  No items in this section

 • Matematica culorilor in pigmentologie  0/0

  No items in this section

 • Cum se corecteaza o culoare vindecata gresit?  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!