Curs Cavitatie

cavitatie
10
dec.

Cavitatia (liposuctia virtuala) reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, prin care se pot elimina grasimile localizate.

Stiintific, procesul de cavitatie este definit prin producerea unui vid in care se formeaza bule de vapori si gaze. Acelasi efect este realizat in tesutul adipos, cu ajutorul undelor de ultrasunete de joasa frecventa (20 – 70 KHz). Aceste unde produc bule microscopice care desfac membranele adipocitelor, fara a afecta alte structuri adiacente.

Grasimile astfel eliberate sunt eliminate treptat din organism, cu ajutorul sistemului circulator si a celui limfatic.

Avantajele cavitatiei cu ultrasunete

  • lipsa durerii.
  • este un tratament sigur, non-invaziv.
  • ofera rezultate vizibile din prima saptamana de tratament.
  • indeparteaza permanent celulele de grasime asupra carora a actionat.
  • este eficienta pentru acumularile de grasime superficiale si non-volumetrice.
  • tonifica tesutul conector.
  • eficienta in tratamentul anticelulitic.

Plan de curs

Timp: 1 saptamana

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!