Curs Modul Fototratamente

fototratamente
10
dec.

Fotorejuvenarea este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative restructurante pentru redarea aspectului intinerit si sanatos pielii prin imbunatatirea texturii, tonului si culorii pielii. In timpul procesului de imbatranire, pielea intra in contact cu mai multi factori ambientali si hormonali care pot duce la diferite conditii, cum ar fi pistruii, melasma, petele solare, petele de varsta, capilare sparte pe fata, porii dilatati, pielea patata, angioamele, rozaceea, eritemul fetei si gatului, si pigmentarea neuniformă. Tratamentele IPL pot ajuta in tratamentul anti-acnee si poate imbunatati, de asemenea, aspectul cicatricilor usoare lasate de acnee si accelereaza procesul de refacere a pielii. Tratamentele sunt realizate, in general, intr-o serie de 4 pana la 6 sedinte care ofera rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime si fara timp de recuperare pentru pacient.

Cursul de fototratamente se poate accesa ca si modul adiacent cursului principal de fotoepilare, curs acreditat, si sunt parcurse la nivel teoretic, din punct de vedere prezentare, caracteristici, particularitati, cele mai intalnite si comune afectiuni ale pielii ce se pot trata cu ajutorul luminii intens pulsate: Lentiginele Solare, Pistruii, Melasma si Cloasma, Telangiectaza Faciala, Rozaceea/ Cuperoza, Angioamele, Atenuare riduri fine, Foliculita, Acneea Vulgara.

Punerea in practica a fototratamentelor se detaliaza ca si mod si protocol de lucru, schema de tratament pe fiecare tip de afectiune in parte. Practica efectiva se face pe un singur model uman si se aplica filtrul special functie de tipologia clientului. Astfel, elevii vor invata sa faca setarile de parametrii corespunzatoare, parcurgerea zonei de lucru in mod corect, zonele ce trebuiesc evitate, recomandarile de ingrijire si intretinere impuse.


Ce iti oferim:

 • Elevii beneficiaza de informatiile TEORETICE pe baza slideurilor de prezentare, manualului de training in format electronic, fise si planse didactice, consimtamant si fisa client, prezentarea medicamentelor ce contravin tratamentelor cosmetice;
 • PRACTICA pe model uman asigurat de catre Start Academy cu echipament specifice pus la dispozitie de partenerul academiei noastre, compania L’Ortec Medical Romania http://www.lortec-medical.ro/ipl-c-17.html
 • DIPLOMĂ marca Start Academy de parcurgere si participare curs fototratamente;
 • Se asigura sustinere online din partea profesorului dupa incheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Generalitati  Termeni generali specifici tehnologiei  ‘Lumina Intens Pulsata’. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipuri de echipamente IPL  Tipuri, caracteristici, particularitati. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Functionarea echipamentelor IPL  Principiul de functionare a echipamente IPL folosite in fototratamente 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Lumina intens pulsata  Informatii elementare despre LUMINA (ce este spectrul electromagnetic si spectrul luminii vizibile, ce inseamna unda si lungimea de unda); 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pielea  Anatomiei, structura pielii, morfologia si functiile pielii, glande, prezentarea fototipurilor de piele. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Diagnoza si anamneza  Consultul clientului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Schema de tratament  Schema de tratament propusa functie de tipologia clientului si afectiunea tratata, evolutia tratamentului si rezultatele inregistrate. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica   Pe model uman 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
380 €
Sunati ACUM!