Curs Modul Fototratamente

fototratamente
10
dec.

Fotorejuvenarea este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative restructurante pentru redarea aspectului intinerit si sanatos pielii prin imbunatatirea texturii, tonului si culorii pielii. In timpul procesului de imbatranire, pielea intra in contact cu mai multi factori ambientali si hormonali care pot duce la diferite conditii, cum ar fi pistruii, melasma, petele solare, petele de varsta, capilare sparte pe fata, porii dilatati, pielea patata, angioamele, rozaceea, eritemul fetei si gatului, si pigmentarea neuniformă. Tratamentele IPL pot ajuta in tratamentul anti-acnee si poate imbunatati, de asemenea, aspectul cicatricilor usoare lasate de acnee si accelereaza procesul de refacere a pielii. Tratamentele sunt realizate, in general, intr-o serie de 4 pana la 6 sedinte care ofera rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime si fara timp de recuperare pentru pacient.

Cursul de fototratamente se poate accesa ca si modul adiacent cursului principal de fotoepilare, curs acreditat, si sunt parcurse la nivel teoretic, din punct de vedere prezentare, caracteristici, particularitati, cele mai intalnite si comune afectiuni ale pielii ce se pot trata cu ajutorul luminii intens pulsate: Lentiginele Solare, Pistruii, Melasma si Cloasma, Telangiectaza Faciala, Rozaceea/ Cuperoza, Angioamele, Atenuare riduri fine, Foliculita, Acneea Vulgara.

Punerea in practica a fototratamentelor se detaliaza ca si mod si protocol de lucru, schema de tratament pe fiecare tip de afectiune in parte. Practica efectiva se face pe un singur model uman si se aplica filtrul special functie de tipologia clientului. Astfel, elevii vor invata sa faca setarile de parametrii corespunzatoare, parcurgerea zonei de lucru in mod corect, zonele ce trebuiesc evitate, recomandarile de ingrijire si intretinere impuse.


Ce iti oferim:

 • Elevii beneficiaza de informatiile TEORETICE pe baza slideurilor de prezentare, manualului de training in format electronic, fise si planse didactice, consimtamant si fisa client, prezentarea medicamentelor ce contravin tratamentelor cosmetice;
 • PRACTICA pe model uman asigurat de catre Start Academy cu echipament specifice pus la dispozitie de partenerul academiei noastre, compania L’Ortec Medical Romania http://www.lortec-medical.ro/ipl-c-17.html
 • DIPLOMĂ marca Start Academy de parcurgere si participare curs fototratamente;
 • Se asigura sustinere online din partea profesorului dupa incheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Generalitati  Termeni generali specifici tehnologiei  ‘Lumina Intens Pulsata’. 0/0

  No items in this section

 • Tipuri de echipamente IPL  Tipuri, caracteristici, particularitati. 0/0

  No items in this section

 • Functionarea echipamentelor IPL  Principiul de functionare a echipamente IPL folosite in fototratamente 0/0

  No items in this section

 • Lumina intens pulsata  Informatii elementare despre LUMINA (ce este spectrul electromagnetic si spectrul luminii vizibile, ce inseamna unda si lungimea de unda); 0/0

  No items in this section

 • Pielea  Anatomiei, structura pielii, morfologia si functiile pielii, glande, prezentarea fototipurilor de piele. 0/0

  No items in this section

 • Diagnoza si anamneza  Consultul clientului. 0/0

  No items in this section

 • Schema de tratament  Schema de tratament propusa functie de tipologia clientului si afectiunea tratata, evolutia tratamentului si rezultatele inregistrate. 0/0

  No items in this section

 • Practica   Pe model uman 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

380 €
Sunati ACUM!
×