Curs Modul Fototratamente

fototratamente
10
dec.

Fotorejuvenarea este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative restructurante pentru redarea aspectului intinerit si sanatos pielii prin imbunatatirea texturii, tonului si culorii pielii. In timpul procesului de imbatranire, pielea intra in contact cu mai multi factori ambientali si hormonali care pot duce la diferite conditii, cum ar fi pistruii, melasma, petele solare, petele de varsta, capilare sparte pe fata, porii dilatati, pielea patata, angioamele, rozaceea, eritemul fetei si gatului, si pigmentarea neuniformă. Tratamentele IPL pot ajuta in tratamentul anti-acnee si poate imbunatati, de asemenea, aspectul cicatricilor usoare lasate de acnee si accelereaza procesul de refacere a pielii. Tratamentele sunt realizate, in general, intr-o serie de 4 pana la 6 sedinte care ofera rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime si fara timp de recuperare pentru pacient.

Cursul de fototratamente se poate accesa ca si modul adiacent cursului principal de fotoepilare, curs acreditat, si sunt parcurse la nivel teoretic, din punct de vedere prezentare, caracteristici, particularitati, cele mai intalnite si comune afectiuni ale pielii ce se pot trata cu ajutorul luminii intens pulsate: Lentiginele Solare, Pistruii, Melasma si Cloasma, Telangiectaza Faciala, Rozaceea/ Cuperoza, Angioamele, Atenuare riduri fine, Foliculita, Acneea Vulgara.

Punerea in practica a fototratamentelor se detaliaza ca si mod si protocol de lucru, schema de tratament pe fiecare tip de afectiune in parte. Practica efectiva se face pe un singur model uman si se aplica filtrul special functie de tipologia clientului. Astfel, elevii vor invata sa faca setarile de parametrii corespunzatoare, parcurgerea zonei de lucru in mod corect, zonele ce trebuiesc evitate, recomandarile de ingrijire si intretinere impuse.


Ce iti oferim:

 • Elevii beneficiaza de informatiile TEORETICE pe baza slideurilor de prezentare, manualului de training in format electronic, fise si planse didactice, consimtamant si fisa client, prezentarea medicamentelor ce contravin tratamentelor cosmetice;
 • PRACTICA pe model uman asigurat de catre Start Academy cu echipament specifice pus la dispozitie de partenerul academiei noastre, compania L’Ortec Medical Romania http://www.lortec-medical.ro/ipl-c-17.html
 • DIPLOMĂ marca Start Academy de parcurgere si participare curs fototratamente;
 • Se asigura sustinere online din partea profesorului dupa incheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Generalitati  Termeni generali specifici tehnologiei  ‘Lumina Intens Pulsata’. 0/0

  No items in this section

 • Tipuri de echipamente IPL  Tipuri, caracteristici, particularitati. 0/0

  No items in this section

 • Functionarea echipamentelor IPL  Principiul de functionare a echipamente IPL folosite in fototratamente 0/0

  No items in this section

 • Lumina intens pulsata  Informatii elementare despre LUMINA (ce este spectrul electromagnetic si spectrul luminii vizibile, ce inseamna unda si lungimea de unda); 0/0

  No items in this section

 • Pielea  Anatomiei, structura pielii, morfologia si functiile pielii, glande, prezentarea fototipurilor de piele. 0/0

  No items in this section

 • Diagnoza si anamneza  Consultul clientului. 0/0

  No items in this section

 • Schema de tratament  Schema de tratament propusa functie de tipologia clientului si afectiunea tratata, evolutia tratamentului si rezultatele inregistrate. 0/0

  No items in this section

 • Practica   Pe model uman 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Mihaela Trofin

Dupa ce a urmat cursuri universitare in domeniul politehnic, Tehnic Trainerul nostru Mihaela Trofin a fost atrasa si i-a fost extrem de usor sa inteleaga in primul rand partea de tehnologie, principiile de functionare, setarea parametrilor corecti, scheme de tratament, etc. pentru tehnologiile si implicit echipamentele folosite cosmetica, in remodelare corporala, estetica faciala si parte din aparatele folosite in spectrul dermopigmentare.

Pentru o pregatire completa si in concordanta cu cerintele legislatiei din domeniu, urmand cursuri de perfectionare in cosmetica, Mihaela Trofin este Trainer Acreditat pe Tehnologia LASER si IPL in Epilare Definitiva, Fototraramente, Radiofrecventa faciala si corporala, Tehnologia LASER Nd:YAG pentru Indepartarea si Corectia Tatuajelor faciale si corporale, permanente si semipermanente, Tratament cosmetic Carbon Peel.

In cadrul cursurilor pe care le sustine la Start Academy- Indepartare & Corectie Tatuaje Prin Tehnologia LASER Nd:YAG, Epilare Definitiva LASER & IPL si alte specializari adiacente acestor cursuri acreditate de formare profesionala- TehnoTrainerul Mihaela Trofin imbina cu succes Modulul de Teorie cu informatii esentiale de tehnologie, notiuni ce tin de structura si anatomia pielii si a firului de par, interactiunea tehnologie la nivel de piele, fire de par, pigment tatuaj, etc. cu Modulul de Practica pe modele umane unde se exemplifica protocoale de lucru, setare de parametrii corecti in corelatie cu tipologia de client, scheme de tratament.

In concluzie, dupa parcurgerea acestor cursuri elevii Start Academy vor sti care sunt elementele si aspectele esentiale ce fac diferenta intre echipamente, vor sti sa citeasca si sa interpreteze o fisa tehnica a unui aparat, sa-si personalizeze tratamentul functie de echipamentul pe care operatorii il au deja sau urmeaza sa-l achizitionaze pentru a oferi servicii de calitate cu rezultate optime cu asteptarile clientilor.

380 €
Call Now ButtonSunati ACUM!
×