Curs Modul Fototratamente

fototratamente
10
dec.

Fotorejuvenarea este una dintre cele mai populare metode de terapii non-ablative restructurante pentru redarea aspectului întinerit și sănătos pielii prin îmbunătățirea texturii, tonului și culorii pielii. În timpul procesului de îmbătrânire, pielea intră în contact cu mai mulți factori ambientali și hormonali care pot duce la diferite condiții, cum ar fi pistruii, melasma, petele solare, petele de vârstă, capilare sparte pe față, porii dilatați, pielea pătată, angioamele, rozaceea, eritemul feței și gâtului și pigmentarea neuniformă. Tratamentele IPL pot ajuta în tratamentul anti-acnee și poate îmbunătăți, de asemenea, aspectul cicatricilor ușoare lăsate de acnee și accelerează procesul de refacere al pielii. Tratamentele sunt realizate, în general, într-o serie de 4 până la 6 ședințe care oferă rezultate excelente pe termen lung, cu efecte adverse minime și fără timp de recuperare pentru pacient.

Cursul de fototratamente se poate accesa ca și modul adiacent cursului principal de fotoepilare, curs acreditat, și sunt parcurse la nivel teoretic: prezentare, caracteristici, particularități, cele mai întâlnite și comune afecțiuni ale pielii ce se pot trata cu ajutorul luminii intens pulsate: Lentiginele Solare, Pistruii, Melasma și Cloasma, Telangiectaza Facială, Rozaceea/ Cuperoza, Angioamele, Atenuare riduri fine, Foliculita, Acneea Vulgară.

Punerea în practică a fototratamentelor se detaliază ca și mod și protocol de lucru, schema de tratament pe fiecare tip de afecțiune în parte. Practica efectivă se face pe un singur model uman și se aplică filtrul special în funcție de tipologia clientului. Astfel, elevii vor învăța să facă setările de parametri corespunzătoare, parcurgerea zonei de lucru în mod corect, zonele ce trebuiesc evitate, recomandările de îngrijire și întreținere impuse.


Ce îți oferim:

 • Elevii beneficiază de informațiile TEORETICE pe baza slideurilor de prezentare, manualului de training în format electronic, fișe și planșe didactice, consimțământul și fișa clientului, prezentarea medicamentelor ce contravin tratamentelor cosmetice;
 • PRACTICA pe model uman asigurat de către Start Academy cu echipament specific pus la dispoziție de partenerul academiei noastre, compania L’Ortec Medical România http://www.lortec-medical.ro/ipl-c-17.html
 • DIPLOMĂ marca Start Academy de parcurgere și participare curs fototratamente;
 • Se asigură susținere online din partea profesorului după încheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Generalitati  Termeni generali specifici tehnologiei  ‘Lumina Intens Pulsata’. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipuri de echipamente IPL  Tipuri, caracteristici, particularitati. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Functionarea echipamentelor IPL  Principiul de functionare a echipamente IPL folosite in fototratamente 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Lumina intens pulsata  Informatii elementare despre LUMINA (ce este spectrul electromagnetic si spectrul luminii vizibile, ce inseamna unda si lungimea de unda); 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pielea  Anatomiei, structura pielii, morfologia si functiile pielii, glande, prezentarea fototipurilor de piele. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Diagnoza si anamneza  Consultul clientului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Schema de tratament  Schema de tratament propusa functie de tipologia clientului si afectiunea tratata, evolutia tratamentului si rezultatele inregistrate. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica   Pe model uman 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
380 €
Sunati ACUM!