Curs Tehnica masajului Facial

tehnica masajului facial
10
dec.

Masajul facial este un procedeu complex de operatii, folosit in scop igienic sau terapeutic atat in medicina, cat si in cosmetica. El consta in miscari exercitate in mod sistematic, cu mana sau cu aparate speciale, asupra diferitelor regiuni ale corpului.

Manevrele de masaj practicate corect, tinand seama de toate regulile tehnice, metodice si igienice, aduc rezultate de necontestat pentru sanatatea pielii, precum si a celei care prezinta anumite imperfectiuni: riduri, seboree, etc. Masajul favorizeaza eliminarea secretiilor glandelor sebacee si sudoripare, mareste tonusul muschilor pielii, intensifica schimburile nutritive, mareste cantitatea de sange din piele si ajuta la procesul de regenerare a celulelor.

Ce vei invata?

 • Miscarile de baza ale masajului;
 • Tehnici de masaj;
 • Efectele masajului;
 • Diferentierea miscarilor de masaj – Masajul facial este alcatuit din trei categorii de miscari de baza effleurage, energice si vibratorii, care se folosesc diferit ca durata si intensitate.
 • Tipul si calitatea pielii;
 • Produse folosite la masaj.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

100.00 lei

Includes

 • 46 hours on-demand video
 • 16 Articles
 • 39 Supplemental Resources
 • Full lifetime access
 • Language: English
 • Certificate of Completion
Sunati ACUM!