Curs Tehnica masajului Facial

tehnica masajului facial
10
dec.

Curs Tehnica masajului Facial

Masajul facial este un procedeu complex de operații, folosit în scop igienic sau terapeutic atât în medicină, cât și în cosmetică. El constă în mișcări exercitate în mod sistematic, cu mâna sau cu aparate speciale, asupra diferitelor regiuni ale corpului.

Manevrele de masaj practicate corect, ținând seama de toate regulile tehnice, metodice și igienice, aduc rezultate de necontestat pentru sănătatea pielii, precum și a celei care prezintă anumite imperfecţiuni: riduri, seboree, etc. Masajul favorizează eliminarea secrețiilor glandelor sebacee și sudoripare, mărește tonusul mușchilor pielii, intensifică schimburile nutritive, mărește cantitatea de sânge din piele și ajută la procesul de regenerare a celulelor.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Miscarile de baza  In domeniul masajului facial. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de masaj  Tipuri 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Efectele masajului  Beneficii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Diferentierea miscarilor de masaj  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipul si calitatea pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Produse folosite la masaj  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica  Pe modele umane, 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
210 €
Sunati ACUM!