Curs Ultrasunete Corporal

ultrasunete-corporal
10
dec.

Corpul uman este sensibil la o serie impresionantă de stimuli. Pentru a ne menține fizicul tonifiat și o stare de spirit de zile mari, uneori este suficient să apelăm la un tratament de remodelare corporală. În prezent, există nenumărate centre ce promit rezultate imediate și pe termen lung. Grație tehnologiilor avansate din domeniul esteticii medicale acest lucru este posibil.

CURSUL DE ULTRASUNETE este dedicat persoanelor care au mai lucrat până în prezent în domeniul esteticii sau al masajului. Timp de o zi, trainerii Start Academy vor prezenta amănunțit specificul terapiei și vor oferi asistență specializată în momentul realizării exercițiului practic folosind ultimele tipuri de aparate.

Pentru a înțelege acțiunea tisulară a ultrasunetelor, ne putem imagina cum  acționează un val de furtună cu impact asupra unui organism. Acest “val de furtună” determină la nivelul țesuturilor biologice o variație a structurii celulare și moleculare, cu modificări metabolice la nivelul corpului.

Terapia cu ultrasunete este una complet non-invazivă și extrem de sigură. Modul de acțiune se explică prin penetrarea în profunzime a activelor de slăbire. Mușchii și oasele au capacitatea de a absorbi mai multă energie ultrasonică spre deosebire de alte țesuturi. Ultrasunetele produc micro-vibrații localizate în interiorul celulelor, reușind în acest fel să spargă depozitele de grăsime, fie acestea chiar și calcifiate. Funcția mecano-termică a ultrasunetelor este cea care face posibilă dizolvarea celulelor adipoase și a nodulilor celulitici. Rezultatul este unul satisfăcător din moment ce organismul reușește cu ajutorul terapiei să elimine rapid grăsimea și toxinele din organism.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Efectele ultrasunetelor sunt vizibile, iar întreaga terapie este extrem de plăcută. Pentru a deveni un estetician cu experiență, Start Academy te susține în cariera ta și îți recomandă acest curs. Astfel, vei obține o specializare ce poate genera venituri noi și o diversificare a programelor de lucru.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia Ultrasunetelor  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
90 €
Sunati ACUM!