Curs Plasma Pen

plasma-pen-re
10
dec.

Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetică și chirurgie estetică, doctorul care face procedura cât și cosmeticianul au nevoie de un curs specializat pe această nouă metoda revoluționară, acesta durează o zi și în Romania există o singură școală care face acest masterclass. Fibroblast este un tratament revoluționar pentru facelift la nivelul chirurgical dar fără a fi nevoie de bisturiul unui estetician, însă poate fi făcut doar de personal acreditat ,,plasma tehnic’’.

Rezultatele acestui tratament se văd instant, ridurile se netezesc, pleoapele se întăresc reducând în acest fel pungile de sub ochi.

Pe lângă facelift, mai sunt nenumărate servicii oferite de Plasma Pen, precum: tratarea petelor de îmbătrânire, înlăturarea surplusului de piele, înlăturarea siringoamelor și strângerea pleoapelor, prin metode non invazive și mai puțin dureroase, dar și printr-un procedeu cât mai natural, în urma căruia pielea va produce colagen și elastină.

Cum funcționează?

Plasma Pen folosește cea de a patra stare a materiei: Plasma. Țesuturile tratate “sublimat” evită răspândirea nedorită a căldurii în zonele din jur. Principiul este acela de a ioniza gazele din aer, pentru a crea un mic arc electric, similar cu un fulger minuscul, cu care se pot trata zonele dermei și epidermei afectate de problemele estetice, fără a răspândi căldura nedorită în zonele din jur.


Ce îți oferim:

 • Suport de curs complet și în permanență actualizat – țara de proveniență: GERMANIA;
 • Fișe de evaluare a clientului + fișa de consimțământ a clientului + lista medicamentelor contraindicate;
 • Practica pe MODELE UMANE, sub îndrumarea și atenta supraveghere a trainerului;
 • Susținere și consiliere online din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Reduceri la aparatele Plasma Pen din partea partenerilor noștri;
 • Se acordă diplomă de participare Start Academy pentru tratamente PLASMA PEN.

 

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Despre Plasma Pen  Definitie. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pentru ce se utilizeaza  Utilizari, observatii, riscuri si avantaje. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Procedura de tratament  Consultatie, zone de tratare, patch test. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  Tiparuri si zone de lucru. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Contactul cu pielea  Mod de utilizare. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Contraindicatii  Cancer, infectii, boli imunosupresive. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Observatii  Anestezic. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari  Numar de sesiune, consultare post-tratament. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Studii de caz  Zone, proceduri, numar de sedinte, rezultat. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Practica sub atentie supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Urmatorul curs

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
540 €
Sunati ACUM!