Curs Plasma Pen

plasma-pen-re
10
dec.

Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica, doctorul care face procedura cat si cosmeticianul au nevoie de un curs specializat pe aceasta noua metoda revolutionara, acesta dureaza o zi si in Romania exista o singura scoala care face acest masterclass. Fibroblast este un tratament revolutionar pentru facelift la nivelul chirurgical dar fara a fi nevoie de bisturiul unui estetician dar in acelasi timp poate fi facut doar de personal acreditat ,,plasma tehnic’’.

Rezultatele acestui tratament se vad instant, ridurile se netezesc, pleoapele se intaresc reducand in acest fel pungile de sub ochi.

Pe langa facelift, mai sunt nenumarate servicii oferite de Plasma Pen, precum: tratarea petelor de imbatranire, inlaturarea surplusului de piele, inlaturarea siringoamelor si strangerea pleoapelor, prin metode non invazive si mai putin dureroase, dar si printr-un procedeu cat mai natural, in urma caruia pielea va produce colagen si elastina.

Cum functioneaza?

Plasma Pen foloseste cea de a patra stare a materiei: Plasma. Tesuturile tratate “sublimat” evita raspandirea nedorita a caldurii in zonele din jur. Principiul este acela de a ioniza gazele din aer, pentru a crea un mic arc electric, similar cu un fulger minuscul, cu care se pot trata zonele dermei si epidermei afectate de problemele estetice, fara a raspandi caldura nedorita in zonele din jur.


Ce iti oferim:

 • Suport de curs complet si in permanenta actualizat – tara de provenienta: GERMANIA;
 • Fise de evaluare a clientului + fisa de consimtamant a clientului + lista medicamentelor contraindicate;
 • Practica pe MODELE UMANE, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerului;
 • Sustinere si consiliere online din partea trainerului dupa incheierea cursului;
 • Reduceri la aparatele Plasma Pen din partea partenerilor nostri;
 • Se acorda diploma de participare Start Academy pentru tratamente PLASMA PEN.

 

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Despre Plasma Pen  Definitie. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pentru ce se utilizeaza  Utilizari, observatii, riscuri si avantaje. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Procedura de tratament  Consultatie, zone de tratare, patch test. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  Tiparuri si zone de lucru. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Contactul cu pielea  Mod de utilizare. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Contraindicatii  Cancer, infectii, boli imunosupresive. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Observatii  Anestezic. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari  Numar de sesiune, consultare post-tratament. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Studii de caz  Zone, proceduri, numar de sedinte, rezultat. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Practica sub atentie supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Urmatorul curs

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

540 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×