Curs Ultrasunete

ulatrasunete facial
10
dec.

Corpul uman este sensibil la o serie impresionantă de stimuli. Pentru a ne menține fizicul tonifiat și o stare de spirit de zile mari, uneori este suficient să apelăm la un tratament de remodelare corporală. În prezent, există nenumărate centre ce promit rezultate imediate și pe termen lung. Grație tehnologiilor avansate din domeniul esteticii medicale acest lucru este posibil.

CURSUL DE ULTRASUNETE este dedicat persoanelor care au mai lucrat până în prezent în domeniul esteticii sau al masajului. Timp de o zi, trainerii Start Academy vor prezenta amănunțit specificul terapiei și vor oferi asistență specializată în momentul realizării exercițiului practic folosind ultimele tipuri de aparate.

Pentru a înțelege acțiunea tisulară a ultrasunetelor ne putem imagina cum  acționează un val de furtună  cu impact asupra unui organism. Acest “val de furtună” determină la nivelul țesuturilor biologice o variație a structurii celulare și moleculare, cu modificări metabolice la nivelul corpului.

Terapia cu ultrasunete este una complet non-invazivă și extrem de sigură. Modul de acțiune se explică prin penetrarea în profunzime a activelor de slăbire. Mușchii și oasele au capacitatea de a absorbi mai multă energie ultrasonică spre deosebire de alte țesuturi. Ultrasunetele produc micro-vibrații localizate în interiorul celulelor, reușind în acest fel să spargă depozitele de grăsime fie acestea chiar și calcifiate. Funcția mecano-termică a ultrasunetelor este cea care face posibilă dizolvarea celulelor adipoase și a nodulilor celulitici. Rezultatul este unul satisfăcător din moment ce organismul reușește cu ajutorul terapiei să elimine rapid grăsimea și toxinele din organism.

Efectele ultrasunetelor sunt vizibile, iar întreaga terapie este extrem de plăcută. Pentru a deveni un estetician cu experiență, Start Academy te susține în cariera ta și îți recomandă acest curs. Astfel, vei obține o specializare ce poate genera venituri noi și o diversificare a programelor de lucru.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
90 €
Sunati ACUM!