Curs Vacuum

vacuum
10
dec.

Timpul sau mai bine spus lipsa acestuia, pare sa ne guverneze viata. Mergem la sala, tinem o dieta si totusi inca nu suntem complet impacati cu modul in care aratam. In ajutorul celor care isi doresc sa scape de cateva kilograme poate veni orice specialist in remodelare corporala.

CURSUL VACUUM reprezinta o noua modalitate de slabire localizata. Specificul acestei terapii consta in aspiratia localizata care duce la dispersarea depozitelor de grasime. Prin masarea profunda a muschiului, adipocitul este dizolvat. Pe durata unei intregi zile de pregatire, particpantii la curs vor parcurge un modul teoretic si unul practic, in urma caruia vor sti cum sa efectueze in mod corect aceasta terapie.

Remodelarea corporala reprezinta un proces complex, ce combina mai multa moduri de actionare asupra depozitelor de grasime. Avantajul vacuumului este ca poate fi aplicat pe toate tipurile de celulita, de la cea fibroasa, edematoasa, pana la cea in stadiul IV.

Acest program non-chirugical poate fi invatat de oricine lucreaza in domeniul esteticii si ingrijirii corporale. Terapia cu vacuum reprezinta un tratament eficient ce reduce celulita si retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. Totodata, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

O specializare in plus genereaza venituri noi, iar Start Academy formeaza adevaratii specialisti.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!