Curs Diamant Blading

diamant-blading
10
dec.

Alăturați-vă Start Academy și astfel veți fi printre primii care au șansa unică în România de a descoperi:

 • cel mai nou produs în materie de machiaj semi – permanent: stiloul de microblading numit “Diamant Blader”;
 • singura tehnică recunoscută pentru aspectul 100% natural al sprâncenelor, cu fire extrem de fine, precise și sigur realizate: Diamond Blading;
 • tainele acestei tehnici de micropigmentare de la unicul trainer și reprezentant Diamant Blading în România: Roxana Dumitru.

Diamant Blading-ul este arta de a face vizibil un lucru invizibil, folosind un stilou special realizat din titan, având capătul de lucru din diamant real, finisat special pentru a realiza o astfel de procedură.

Este cunoscut faptul că diamantul este una dintre rocile naturale extrem de rare și prețioase, dar în același timp este o rocă extrem de dură și tăioasă, caracteristici ce fac din acest dispozitiv un produs premium.

Pe lângă efectul extrem de natural, finețea și acuratețea rezultatului obținut prin aceasta tehnică revoluționară, Diamond Blading Eyebrows se evidențiază print-un alt avantaj mult superior altor tehnici asemănătoare: vindecarea mult mai rapidă, aproape instantă, a pielii. Acest lucru se datorează și faptului că acest dispozitiv este dotat cu un accesoriu suplimentar de siguranță, care oprește diamantul să intre mai adânc în piele decât ar fi necesar, făcând această metodă să fie foarte sigură.

De altfel, stiloul este fabricat în Elveția, după toate standardele de precizie și calitate pentru care această țară este renumită și recunoscută.

Sprâncenele executate prin tehnica Diamond Blading arată atât de natural încât nu este perceput ca fiind rezultatul unei proceduri de realizare a machiajului semi – permanent.

Vă așteptăm la Start Academy să vă împărtășim din tainele acestei tehnici și astfel veți avea posibilitatea să oferiți clienților cel mai luxos și exclusivist tratament de pe piață: Diamond Blading!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pigmentii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Design sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Microblading  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Lama de diamant  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
1,950 €
Sunati ACUM!