Curs Diamant Blading

diamant-blading
10
dec.

Alaturati-va Start Academy si astfel veti fi printre primii care au sansa unica in Romania de a descoperi:

 • cel mai nou produs in materie de machiaj semi – permanent: stiloul de microblading numit “Diamant Blader”
 • singura tehnica recunoscuta pentru aspectul 100% natural al sprancenelor, cu fire extrem de fine, precise si sigur realizate: Diamond Blading
 • tainele acestei tehnici de micropigmentare de la unicul trainer si reprezentant Diamant Blading in Romania: Roxana Dumitru

Diamant Blading-ul este arta de a face vizibil un lucru invizibil, folosind un stilou special realizat din titan cu capatul de lucru din diamant real, finisat special pentru a realiza o astfel de procedura.

Este cunsocut faptul ca diamantul este una dintre rocile naturale extrem de rare si pretioase, dar in acelasi timp este o roca extrem de dura si taioasa, caracteristici ce fac ca dispozitivul sa fie un produs premium.

Pe langa efectul extrem de natural, finetea si acuratetea rezultatului obtinut prin acesta tehnica revolutionara, Diamond Blading Eyebrows se evidentiaza print-un alt avantaj mult superior altor tehnici asemanatoare: vindecarea mult mai rapida, aproape instanta a pielii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca acest dispozitiv este dotat cu un accesoriu suplimentar de siguranta, care opreste diamantul sa intre mai adanc in piele, decat ar fi necesar, facand aceasta metoda sa fie foarte sigura.

De altfel, stiloul este fabricat in Elvetia, dupa toate standardele de precizie si calitate pentru care aceasta tara este renumita si recunoscuta.

Sprancenele executate prin tehnica Diamond Blading, arata atat de natural incat nu este perceput ca fiind rezultatul unei proceduri de realizare a machiajului semi – permanent.

Va steptam la Start Academy sa va impartasim din tainele acestei tehnici si astfel veti avea posibilitatea sa oferiti clientilor cel mai luxos si exclusivist tratament de pe piata: Diamond Blading!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pigmentii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Design sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Microblading  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de lucru  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Lama de diamant  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

1,950 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×