Curs Radiofrecventa

rf facial
10
dec.

Despre RadioFrecventa se vorbeste de mai multi ani in Romania. Rezultatele acestei terapii au ajutat mii de persoane sa fie multumite de felul in care arata si implicit sa isi recapete increderea in sine. In prezent, gratie noilor tehnologii, efectele procedurilor din cabinetele de estetica s-au imbunatatit considerabil.

RadioFrecventa are la baza aplicarea de ultrasunete care produc incalzirea tesutului adipos si a dermului, fara a produce vreo afectiune epidermei. Odata cu atingerea temperaturii de 72 de grade Celsius este activata circulatia pe zona tratata, imbunatatindu-se metabolismul. Incalzirea ajuta la reducerea aspectului de celulita, reface conturul corpului si nu in ultimul rand, favorizeaza eliminarea toxinelor din straturile pielii.

Mod de desfasurare

CURSUL RADIOFRECVENTA este deschis pentru orice persoana care doreste sa invete in amanunt specificul acestei proceduri. Pe parcurusul unei intregi zile, doi traineri din echipa Start Academy vor explica modul de functionare al terapiei, efectele sale, tipurile de aparate. Practica va fi elementul cheie, iar exercitiul va fi realizat folosind ultima generatie de echipamente.

Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor sale. CURSUL DE RADIOFRECVENTA reprezinta un mod de a aprofunda notiunile specifice rejuvenarii cu radiofrecventa sau de a obtine o specilizare in domeniul esteticii medicale.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

100.00 lei
Sunati ACUM!