Curs Peeling Enzimatic/ Clinic

peeling enzimatic
10
dec.

Curs Peeling Enzimatic / Clinic

Peeling-ul chimic

Acest gen de tratament de descuamare/ curățare este o metodă dermato-cosmetică folosită pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și reînnoirea celulară. În funcție de particularitățile și problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime și cu substanțe diferite.

În funcție de profunzimea de acțiune a substanței, peeling-ul chimic poate fi:

 • Superficial;
 • Mediu;
 • Profund.

Eficacitatea tratamentului depinde de diferiți factori; cum ar fi tipul substanței chimice, caracteristicile pielii, concentrație etc.

Complementar, peeling-ul chimic poate fi folosit ca o bază a altor proceduri dermato-cosmetice, cum ar fi microdermabraziunea, radiofrecvența, ultrasunetele, mezoterapie fără ace, mezoterapie cu ace (microneedling).

Peeling-ul enzimatic

Se mai numește și peeling natural sau biologic și este un tratament facial rapid atât pentru concentrațiile folosite în cabina cosmetică cât și la domiciliu. Constă într-un proces cu efect catalitic asupra stratului cornos, accelerând procesul de regenerare a pielii fără a o vătăma.

Peeling-ul enzimatic este delicat și ușor. Acest tip de peeling fiind folosit și de către esteticieni în pregătirea tenului, în vederea aplicării altor tratamente.

Conținutul poate fi sub formă de cremă sau gel ce conține granule sau mici sfere, ori prafuri sau săruri care favorizează acea acțiune.

Din punct de vedere al formulării este important să calibrăm granulometria, mai ales verificându-se că nu există asperități și neregularități care pot deteriora sau zgâria stratul cornos.

Rezultatele obținute vor fi aspectul redus al porilor, uniformizarea tenului și texturii pielii și o receptivitate crescută a pielii, datorită substanțelor active aplicate în urma tratamentului de peeling.

Rezultatul va fi vizibil imediat, dar pentru a deveni optim este nevoie de un tratament frecvent.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Definitia  Descrierea-istoricul terapiei 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cum actioneaza terapia asupra organismului?  Efectele Peeling-urilor 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Histologia pielii  Identificarea tipurilor de piele 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tratamente  Scheme de tratament, combinatii de tratament si recomandari pentru rezultate vizibile. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru  Timp de lucru, imbinarea terapiilor si frecventa efectuarii terapiei. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari   Recomandari post tratament si recomandari generale. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Sesiune de intrebari si raspunsuri   0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica   Practica pe model uman 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
239 €
Sunati ACUM!