Curs Mezoterapie

mezo
10
dec.

Terapia cu microneedling are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in staturile profunde ale pielii. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zonele sensibile ale fetei: in jurul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Este minim invaziv, te ajuta sa-ti recapeti tineretea si prospetimea tenului si sterge urmele timpului de pe chipul oricui. Terapia cu microneedling este o metoda de intinerire a fetei, netezire a ridurilor si cu un puternic efect de lifting, iar rezultatele sunt de durata si cu un timp de refacere minim. Acest tratament este de asemeni indicat si pentru pori dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post – acneice, atrofice, tratarea alopeciei si multe alte afectiuni ale pielii.

Acest tratament nu afecteaza epidermul, nu are efecte secundare si se poate aplica pe o suprafata extinsa de piele. Efectele benefice nu se limiteaza doar la nivelul pielii, ci ajuta si la cresterea circulatiei sanguine in timp ce ofera o textura fina a pielii.

Cursul de mezoterapie cu microneedling pune la dispozitia celor interesati o pregatire corespunzatoare si profesionista, avand ca scop formarea corecta a tuturor participantilor.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru  0/0

  No items in this section

 • Tehnica  0/0

  No items in this section

 • Roller vs. Pen  0/0

  No items in this section

 • Terapii complementare  0/0

  No items in this section

 • Contraindicatii  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

100.00 lei
Sunati ACUM!