Curs H.I.F.U.

hifu facial
10
dec.

Curs H.I.F.U.

Din dorința fiecăruia dintre noi de a arăta mai bine cu eforturi cât mai mici, pentru că timpul nu ne mai permite, esteticienii au descoperit beneficiile tehnologiei H.I.F.U..

H.I.F.U. este o procedură anti-aging cu rol de lifting, fără efecte secundare, care este bazat pe ultrasunetele de înaltă intensitate, ce activează și restructurează stratul de colagen din piele, datorită ultrasunetelor care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat, ajungând până la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) și va crea puncte de coagulare la distanțe egale, iar în aceste puncte, fibrele de elastină se contractă, iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mai mari și tratează pielea și straturile profunde prin lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifiere a zonelor perioculare, pomeți, nasolabiale, bărbie, gât și decolteu, cu rezultate mai mult decât mulțumitoare și durabile în timp.

Tehnologia H.I.F.U. de asemenea reprezintă o alternativă mai sigură, nedureroasă și mai puțin invazivă față de operațiile de lifting facial, procedură care e mult mai complexă și unde sunt necesare anesteziile, urmate de posibile complicații și dureri locale. H.I.F.U. este cea mai eficientă și evidentă metodă de stimulare a producției de colagen natural, cu efecte benefice asupra pielii. Rejuvenarea începe imediat după prima ședință de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. Aceasta procedură se poate folosi și în remodelarea corporală.

În cadrul cursului vă oferim o procedură completă de tratament pe un model uman.

Odată ce există o bază reală, volumul mare de informații primit în cadrul Start Academy, facilitate prin exercițiile practice desfășurate pe durata cursului, vă vor garanta succesul în activitate.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de L’ORTEC MEDICAL în condiție de achiziție echipament;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Definitia  Descrierea-istoricul terapiei 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cum actioneaza terapia asupra organismului?  Efectele terapiei de H.I.F.U. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Histologia pielii  Identificarea tipurilor de piele 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tratamente  Scheme de tratament, combinatii de tratament si recomandari pentru rezultate vizibile. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru   Timp de lucru, imbinarea terapiilor si frecventa efectuarii terapiei. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari   Recomandari post tratament si recomandari generale. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Sesiune de intrebari si raspunsuri   0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica   Practica pe model uman 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie Poze

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
585 €
Sunati ACUM!