Curs H.I.F.U.

hifu facial
10
dec.

Curs H.I.F.U.

Din dorinta fiecaruia dintre noi de a arata mai bine cu eforturi cat mai mici, pentru ca timpul nu ne mai permite, estiticienii au descoperit beneficiile tehnologiei H.I.F.U..

H.I.F.U. este o procedura anti-aging cu rol de lifting, fara efecte secundare, care este bazat pe ultrasunetele de inalta intensitate, ce activeaza si restructureaza stratul de colagen din piele, datorita ultrasunetelor care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat, ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) si va crea puncte de coagulare la distante egale, iar in aceste puncte, fibrele de elastina se contracta, iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mai mari si trateaza pielea si straturile profunde prin lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifiere a zonelor perioculare, pometi, nasolabiale, barbie, gat si decolteu, cu rezultate mai mult decat multumitoare si durabile in timp.

Tehnologia H.I.F.U. de asemeni reprezinta o alternativa mai sigura, nedureroasa si mai putin invaziva fata de operatiile de lifting facial, procedura care e mult mai complexa si unde sunt necesare anesteziile, urmate de posibile complicatii si dureri locale. H.I.F.U. este cea mai eficienta si evidenta metoda de stimulare a productiei de colagen natural, cu efecte benefice asupra pielii. Rejuvenarea incepe imediat dupa prima sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament. Aceasta procedura se poate folosi si in remodelarea corporala.

In cadrul cursului  va oferim o procedura completa de tratament pe un model uman.

Odata ce exista o baza reala, volumul mare de informatii primit in cadrul Start Academy, facilitate prin exercitiile practice desfasurate pe durata cursului, va vor garanta succesul in activitate.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de L’ORTEC MEDICAL in conditie de achizitie echipament;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Definitia  Descrierea-istoricul terapiei 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cum actioneaza terapia asupra organismului?  Efectele terapiei de H.I.F.U. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Histologia pielii  Identificarea tipurilor de piele 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tratamente  Scheme de tratament, combinatii de tratament si recomandari pentru rezultate vizibile. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru   Timp de lucru, imbinarea terapiilor si frecventa efectuarii terapiei. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Recomandari   Recomandari post tratament si recomandari generale. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Sesiune de intrebari si raspunsuri   0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica   Practica pe model uman 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie Poze

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

585 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×