Regulament Modele

 1. Este obligatoriu sa veniti neinsotite ( spatiul de asteptare este limitat).
 2. Este obligatoriu sa respectati ora programarii (nici mai devreme, nici mai tarziu).
 3. Alocati suficient timp acestor programarii (executia procedurilor necesita timp relativ indelungat, totul depinzand de o serie de factori ce implica fiecare procedura in parte).
 4. Telefonul se va pune pe modul “Silentios” sau “Vibratii” cand se intra in cladire pentru a nu deranja cursurile in desfasurare.
 5. Hainele, gentile si telefoanele mobile vor fi lasate in zona de asteptare, iar accesul in sala de curs se face cu echipament de protectie adecvat de unica folosinta (halat, boneta si botosi, fiind un mediu steril).
 6. In sala de asteptare se pastreaza in mod exclusiv linistea si ordinea, pentru a nu deranja cursurile in desfasurare (conversatia se face limitat si pe un ton scazut).
 7. Este interzis consumul de alcool cu 24h inainte de programare si de cafea sau alte energizante in ziua programarii (influenteaza negativ efectul anestezicului si pot provoaca sangerari abundente).
 8. Pe langa faptul ca mediul de lucru este unul steril si curat, plus de asta se fac poze inainte, in timpul si dupa procedura. Astfel, va incurajam sa aveti o prezentare agreabila (parul proaspat spalat, un minim de make up folosit in rutina zilnica si o igiena persoanala corespunzatoare).
 9. Programarea la retus sau la alte proceduri nu se face la un interval determinat, si se face in functie de cursurile programate si cerinte. Cu toate acestea Start Academy nu are obligatia sa efectueze si retusul.
 10. Unele proceduri sunt contra unui cost modic, cu scopul de a acoperi partial consumabilele si ne rezervam dreptul de a SELECTA modelele pentru a participa la procedurile pe care le sustinem.
 11. Daca aveti cunostinte, rude sau apropiati care doresc sa participe ca si mode, va rog sa ii adaugati in grup si este suficient (bineinteles si sa raspunda in urma anunturilor daca doreste a participa la diverse proceduri).
 12. Daca o procedura nu este potrivita pentru dumneavoastra, va rugam nu insistati. Daca se insista, nu schimba faptul ca nu vi se potriveste un anumit tip de tratament sau procedura (exemplu: microblading cand clar nu exista fire si este recomandat micropigmentare sau tratamente pentru acnee, cand este o problema minora, aproape inexistenta si rezultatele sunt minime).
Sunati ACUM!