Blog

Terapia cu lumină LED- indispensabilă la finalul oricărui tratament cosmetic

Trăim în secolul vitezei și pare că timpul este cel mai mare neajuns. Astfel, ne orientăm să facem alegeri cât mai eficiente, efectuate într-un timp cât mai scurt, cu rezultate cât mai rapide. Raportându-ne la tratamentele cosmetice, s-a stabilit că sunt preferate tratamentele cu zero perioadă de recuperare, tratamentele tip ‘lunch break’, cu rezultate cât mai rapide și de durată, cât mai accesibile.

Astfel, domeniul înfrumusețării a dezvoltat proceduri non invazive, non chirurgicale care să răspundă cerințelor de mai sus. Una dintre procedurile preferate atât de specialiștii în frumusețe dar și de către clienți este terapia cu lumină LED.

Ce este terapia cu lumină LED?
Terapia cu lumină LED este un nou tratament non-invaziv perfecționat în special de NASA pentru a îmbunătăți vindecarea rănilor în spațiu. Terapia cu lumină LED utilizează o serie de becuri LED (dioda emițătoare de lumină) pentru a furniza lumina optimizată la o lungime de undă specifică pentru a stimula producția de colagen și elastină, a reduce inflamația și a accelera procesul de vindecare. Terapia cu lumină LED susține o gamă largă de tratamente cosmetice non-ablative și non-invazive, încurajând procesul natural de vindecare al pielii.
Până la descoperirea sa de către NASA, singura modalitate reală de stimulare a producției de colagen a fost fie prin utilizarea ingredientelor, cum ar fi retinoizii, fie prin rănirea controlată pentru a stimula răspunsul curativ propriu al organismului. Terapia cu lumină LED este sigură, nedureroasă și eficientă pentru stimularea producției de colagen și elastină, fără efecte secundare.
Cercetări recente au descoperit că LED-urile stimulează fluxul de energie de bază și transpirația celulelor. Testele au arătat că lungimile de undă specifice ale luminii pot afecta pielea în mod pozitiv.

Care sunt beneficiile terapiei cu lumina LED?
De exemplu, terapia cu lumină LED ajută serurile de mezoterapie sau BB Glow să pătrundă în piele sau inclusiv după un tratament cosmetic clasic luminile măștii LED ajută la calmarea pielii. Terapia cu lumină LED are un efect pozitiv asupra creșterii celulare, producției de colagen și elastină, microcirculației și stării generale a pielii.

Terapia cu lumină LED ajută, de asemenea, la îmbunătățirea:

  • Pielii lăsate;
  • Liniilor fine și ridurilor;
  • Porilor dilatați;
  • Petelor și pistruilor;
  • Hiper pigmentării cauzate de expunerea la soare.

Există mai multe lumini LED cu culori diferite, care servesc în scopuri diferite.
Lumina LED roșie – Este cel mai popular tratament LED. Tratează liniile fine și ridurile, îmbunătățește producția de colagen, reduce roșeața generală și inflamația și inversează daunele provocate de soare. LED-ul roșu accelerează, de asemenea, circulația sângelui, îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii, tenul tern și vindecă rănile.
Lumina LED galbenă – Este o lumină vindecătoare care pătrunde adânc în straturile pielii, provocând întinerirea și regenerarea celulelor și sporește circulația. De asemenea, stimulează activitatea limfatică, făcându-l un tratament perfect după un tratament intensiv.
Lumina LED albastră – Este excelentă pentru pielea acneică. Este eficient pentru uciderea bacteriilor și curățarea pielii, ceea ce ajută la recuperarea leziunilor și prevenirea infecției rănilor. Lumina LED albastră ajută și la inhibarea glandei sebacee.
Lumina LED verde – Echilibrează pigmentarea, reduce liniile fine, hrănește pielea matură și accelerează procesul de vindecare a rănilor.

Lumina LED violet – Combină efectul luminii roșii și al luminii albastre care este deosebit de bun în special pentru tratarea acneei, a petelor și cicatricilor acneice. De asemenea, accelerează circulația sangvină și reface țesuturile pielii.

Lumina LED albă – Penetrează în profunzime pielea, accelerează metabolismul țesuturilor active, descompune petele, îmbunătățește liniile fine și pielea flască.

Info Cursuri:

Sunati ACUM!