Blog

Cum oferă tratamentul de BB Glow aspectul purtării pe piele a unei creme BB ușor nuanțatoare?


Tratamentul BB Glow este conceput pentru a ajuta la uniformizarea tonului pielii, prin camuflarea pistruilor ușori spre mijlocii, a petelor solare sau de vârstă, a cicatricilor acneice, a hiper-pigmentării și cearcănelor, oferind în același timp o strălucire radiantă. În esență, tratamentul de BB Glow oferă aspectul purtării pe piele a unei creme BB ușor nuanțatoare.

Ce este tratamentul BB Glow?
Tratamentul BB Glow folosește un sistem de microterapie (nano ace) pentru a introduce în straturile din epiderm, în 2 etape diferite, cele 2 produse aferente tratamentului:

 • serul mezo cu stimulatori;
 • serul cu pigmentul BB.

Prin etapa de mezoterapie microneedling, tratamentul BB Glow activează procesul natural de vindecare al pielii și ajută pielea să creeze colagen și fibroblaste, care ajută la minimizarea apariției liniilor fine, a ridurilor și a pielii lăsate.

Tratamentul BB Glow uniformizează tonul pielii prin camuflarea pistruilor ușori spre mijlocii, a petelor solare, a petelor de vârstă, a hiper-pigmentării și a cearcănelor. Acest lucru creează un aspect semi-permanent al purtării unei creme BB. Tratamentul BB Glow lasă pielea cu un aspect fresh, hidratat și cu o strălucire tinerească radiantă.

Ce este mezoterapia microneedling?
Sistemul de microterapie, mult mai cunoscut sub numele de microneedling sau nanoneeding, este un tratament prin care un dispozitiv tip stilou cu ace speciale, acționează prin vibrații la viteze stabilite pe zona feței și zona gâtului în mișcări de hașură și circulare pentru a crea puncții controlate. Acest proces de lezare controlat al pielii forțează celulele pielii să declanșeze procesul de vindecare. Procesul de vindecare inițiază pielea în a produce fibroblaste și colagen care la rândul lor strâng pielea și îi îmbunătățesc textura. Acele utilizate cu pen-ul de mezoterapie pot varia de la 0,25 la 0,50 mm, iar puncțiile realizate afectează doar stratul superficial al epidermei și nu perforează derma, astfel încât să nu existe sângerări.

Care sunt beneficiile mezoterapiei?
Terapia microneedling accelerează capacitatea naturală a corpului de a produce colagen și elastină, ceea ce asigură acea duritate fermă a pielii.
Mezoterapia ajută la îmbunătățirea:

 • Ridurilor;
 • Vergeturilor;
 • Cicatricilor;
 • Cicatricilor acneice;
 • Culorii pielii;
 • Liniilor fine;
 • Pielii slăbite;
 • Porilor dilatați.

Mezoterapia ajută la îmbunătățirea texturii pielii și conferă tenului o strălucire sănătoasă, reduce aspectul cicatricilor și vergeturilor.

Știința pielii din spatele tratamentului BB Glow
Există două tipuri de îmbătrânire:

 1.  Îmbătrânirea intrinsecă, care este determinată de genetică.
 2.  Îmbătrânirea extrinsecă, care este determinată de factorii externi, precum expunerea la soare și stilul de viață.

Majoritatea îmbătrânirii este extrinsecă. Factorii care contribuie la îmbătrânirea extrinsecă includ o nutriție deficitară, băut, fumat, medicamente și un regim de îngrijire a pielii slab.
Mezoterapia este o modalitate eficientă de a trata îmbătrânirea extrinsecă a pielii, oferind o întinerire a pielii. Microleziunile cauzate de acele dispozitivului folosit în tratamentul de BB Glow sau mezoterapie- dermapenul- stimulează vindecarea microrănilor cu eliberarea diferiților factori de creștere, proliferarea fibroblastelor și stabilirea matricei intercelulare.
S-a cercetat că pielea tratată cu patru ședințe de microneedling, la o lună distanță, poate crește depozitele de colagen și elastină cu 400%. Fibroblastele cutanate sunt responsabile pentru producerea de colagen, elastină și glicozaminoglicani. GAG-urile sunt un factor natural de umiditate, cel mai frecvent cunoscut sub numele de acid hialuronic, care creează un spațiu umplut cu lichid între fibrele de colagen și elastină din derm.

BB Glow se efectuează folosind microneedling NUMAI în epidermă.
Epiderma este influențată de ace cosmetice în următoarele moduri:

 • Se obțin rezultate prin cantități crescute și accesul nutrienților celulari în piele pentru a optimiza funcția celulară. În plus, vătămarea keratinocitelor promovează factorii de creștere epidermică (EGF) și crește activitatea celulară.
 • Tratamentul permite cu până la 80% mai mult produs în piele, oferind nutrienți esențiali ai celulelor pentru stimularea colagenului în mod natural.
 • Micro-vătămarea keratinocitelor duce la eliberarea mai multor factori de creștere, ceea ce determină îngroșarea epidermică. Combinarea celulară dintre keratinocitele și melanocitele sănătoase duce la o mai bună distribuție a pigmentului de melanină.
 • Crește livrarea ingredientelor potrivite la adâncimea keratinocitelor și melanocitelor.

Protocolul de lucru tratament BB Glow

 1. Curățare – Un produs de curățare este ales în funcție de tipul de piele și se aplică pe față pentru a îndepărta orice uleiuri sau impurități de la suprafața pielii.
 2. Exfoliere – Gelul exfoliant Stayve Derma este utilizat pentru curățarea ușoară a porilor și îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, ceea ce îmbunătățește semnificativ textura și culoarea pielii și ajută la absorbția ingredientelor active.- https://visagistik.shop/esentiale-ro/dermawhite-gel-exfoliant-ro/
 3. Neutralizare – Spuma Neutralizantă Stayve Derma White se aplică, se lasă să acționeze câteva minute și se îndepărtează pentru a restabili echilibrul pH-ului pielii, reduce roșeața, hidratează și ajută la îmbunătățirea tonusului pielii.- https://visagistik.shop/esentiale-ro/dermawhite-spuma-neutralizanta-ro/
 4. Opțional- Anestezierea locală- Se aplică o cremă anestezică topică pentru a minimiza disconfortul. Apoi pielea este curățată.
 5. Mezoterapie cu Ser Meso – Un ser Meso este selectat pentru tipul de piele și aplicat folosind nano-ace pentru a stimula producția de colagen a pielii, pentru a ajuta la luminarea pielii și la hidratare.- https://visagistik.shop/bb-glow-ro/produse-bb-glow/boosters-ro/
 6. BB Glow cu Ser BB (Foundation) – Nuanța BB Glow Serum care se potrivește cel mai bine cu tonul pielii este infuzată în piele cu nano-ace și lăsată să acționeze câteva minute.- https://visagistik.shop/bb-glow-ro/produse-bb-glow/pigments-ro/
 7. Masca – O mască tip ‘pad’ este aplicată peste serul BB pentru a nu se usca și pentru a oferi o hidratare suplimentară și a calma pielea.- https://visagistik.shop/plasma-pen/purebeau-hydro-mask-ro/
 8. Opțional – Terapia cu lumina LED – Terapia cu lumina LED este, de asemenea, efectuată timp de 15 minute cu masca pe piele pentru a îmbunătăți rezultatele.
 9. Crema reparatorie Stayve – După îndepărtarea măștii și serului BB se aplică crema reparatorie Stayve. Crema ajută la calmarea și refacerea pielii tratate.- https://visagistik.shop/esentiale-ro/crema-reparatoare-stayve-bb-glow-ro/

Seruri BB Glow:
Două tipuri de seruri sunt utilizate pentru tratamentele BB Glow:

 1. Seruri Mezo – Aceste seruri sunt semi transparente – https://visagistik.shop/mezoterapie-ro/produse-mezoterapie/
 2. Seruri BB – Aceste seruri au culoare tip skin (culoare piele)- https://visagistik.shop/bb-glow-ro/produse-bb-glow/pigments-ro/

Există mai multe mărci cunoscute care sunt utilizate pentru tratamentele BB Glow. Aceste seruri variază prin culoare, consistență și ingrediente active. Cel mai popular și mai cunoscut brand este Stayve- https://visagistik.shop/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=stayve&dispatch=products.search&security_hash=ebf101f48789cfb34ae4546f82f7e46e
Serurile Stayve funcționează bine, deoarece au ingrediente active foarte puternice și extracte botanice, precum și peptide de calitate medicală și factori de stimulare. Serurile Stayve sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și funcționează bine pentru anti-îmbătrânire și întinerire.
Fiola de cultură a celulelor stem Stayve Whitening – Conține diverse culturi de celule stem vegetale, peptide, adenozina și niacinamida. Aceste ingrediente ajută la reducerea ridurilor, îmbunătățesc elasticitatea pielii și uniformizează tonul pielii.

Recomandări de îngrijire după tratamentul BB GLOW.

 • În primele 24 de ore, nu vă spălați fața și nu folosiți produse cosmetice sau machiaj.
 • Machiajul mineral și protecția solară (SPF 50) pot fi aplicate în ziua următoare.
 • Evitați expunerea prelungită la soare timp de 2 săptămâni. Dacă sunteți în aer liber, protecția solară cu SPF 30 trebuie aplicată la fiecare 2 ore.
 • Fără saună, băi sau înot timp de 1 săptămână.
 • Fără exfoliant timp de 1 săptămână.
 • Fără transpirație în exces timp de 1-2 zile.
 • Nu utilizați săpunuri sau exfolieri dure sau produse grele de îngrijire a pielii pe față timp de 1 săptămână.

Cât durează rezultatele unui tratament BB Glow? De câte sesiuni voi avea nevoie?
Pentru rezultate maxime, veți avea nevoie de obicei de 3 ședințe de tratament BB Glow, efectuate la distanță de câteva săptămâni (2-4 săptămâni). Rezultatele sunt cumulative, iar pentru o mai mare acoperire posibil să fie necesare alte 1 sau 2 ședințe suplimentare. Pentru menținerea rezultatului tratamentului veți avea nevoie de ședințele de întreținere efectuate regulat la fiecare 3-4 luni, fiind necesar, de regulă, o singură sesiune de retuș.

Cine NU este candidat pentru tratamentul BB Glow?
Acest tratament nu este recomandat:

 • Persoanelor cu piele acneica;
 • Sarcină sau alăptare;
 • Rozacee severă sau capilare sparte;
 • Cicatrizări keloidale;
 • Eczeme pe zona de tratament;
 • Persoane care iau Accutane sau alt tratament similar;
 • Folosind Retinol;
 • Piele hipersensibilă;
 • Arsuri solare;
 • Alergii la mușețel sau Aloe Vera;
 • Diabetul de tip 2.

Înainte de tratament, anumite afecțiuni pot necesita amânarea tratamentului. Acestea includ:

 • Leziuni acneice inflamate;
 • Infecții active;
 • Leziuni sau zgârieturi;
 • Herpes;
 • Orice intervenție chirurgicală facială în termen de 3 luni.

Întrebări frecvente.
BB Glow este sigur?
Da, tratamentele BB Glow sunt foarte sigure. Se folosește tehnologia nano-ace, care nu pătrunde adânc în piele. Serurile originale Stayve BB nu conțin parabeni, parfumuri, alcool și alergeni.
Care sunt efectele secundare potențiale ale BB Glow?
Efectele secundare sunt foarte rare atunci când sunt făcute de un specialist certificat. Efectele secundare potențiale sunt minore și pot include durere, roșeață, sângerare moderată, hiper-pigmentare temporară.
Cât durează un tratament BB Glow?
Un tratament BB Glow durează aproximativ 1,5 – 2 ore.
Există perioade de nefuncționare după un tratament BB Glow?
Da, există doar o zi de pauză. În cazul În care nu aveți voie să purtați machiaj sau să vă spălați / udați fața după tratament. Puteți relua activitățile obișnuite și rutinele de machiaj în ziua 2.

Sunati ACUM!