Blog

Top 10 Intrebari si Raspunsuri despre Hyaluron Pen

  1. Ce este Hyaluron Penul?

Dispozitivul denumit Hyaluron Pen pur si simplu nu este altceva decât un atomizor.
Ce este un atomizor? Conform DEX “ATOMIZÓR s.n. Aparat pentru pulverizarea fină a unui lichid
Dispozitivul Hyaluron Pen permite introducerea acidului hialuronic in piele doar prin presiunea aerului. Dispozitivul si procedura cu Hyaluron Pen nu implica absolut deloc folosirea acelor. Deci, afirmatia FARA ACE! FARA DURERE! este adevarata in cazul tratamentului cu Hyaluron Pen.

2. Se poate folosi Hyaluron Penul si pentru botox?

Fara Botox sau alte tipuri de neurotoxine care blogheaza muschii fetei!  De ce? Detalii aici→https://www.cursuri-estetica.ro/botox-sau-acidul-hialuronic/

Hyaluron Penul functioneaza numai cu agenti de umplere pe baza de acid hialuronic. Prin urmare, tehnica noninvaziva de Hyaluron Pen introduce temporar o versiune sitetizata a unei componente care se gaseste in mod natural in organism- acidul hialuronic- care devine mai putin concentrat pe masura ce imbatranim si isi fac aparitia ridurile iar unele zone isi pierd din volum.

3. Cat tine rezultatul dupa Hyaluron Pen?

In mod similar injectarilor conventionale, rezultatele procedurilor cu Hyaluron Pen nu sunt definitive. Acest fapt poate fi linistitor in cazul in care rezultatul nu este ceea ce va asteptati si nu datorita calitatii execitiei procedurii ci schimbarii intervenite cu care e posibil sa nu va obisnuiti.
Desigur, durata efectului dorit al tratamentului variaza de la pacient la pacient si dureaza de obicei între 4 si 6 luni sau chiar pana la 9 luni. Depinde foarte mult de tipologia de client, zona lucrata (buze, riduri, forma nas, ten ridat sau intens deshidratat), cantitatea de acid utilizata si tipul de acid, ingrijirea ulterioara a clientului.

4. Cum functioneaza tratamentul de Hyaluron Pen?

Procedura implica utilizarea unui stilou- Hyaluron Penhttps://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/aparate/ ) precum si a ampulelor– cartuse ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/cartuse/ ) si acidul hialuronic ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/fiole/ ) In general, procedura nu dureaza mai mult de 5-20 minute, in funcție de tipul de tratament efectuat. Tehnicianul pur si simplu apasa usor pe butonul #START al dipozitivului pentru actiona compresorul sa pulverizeze acidul hialuronic in piele.
Deoarece Hyaluron Penul utilizeaza presiunea aerului pentru a administra produsul in piele, dispozitivul nu foloseste ace. Prin urmare, procesul este nedureros, dar e posibil sa fie surprinzator doar sunetul specific de eliberare a aerul comprimat.

5. Sunt efecte secundare in cazul procedurii cu Hyaluron Pen?

Chiar daca procedura de Hyaluron Pen nu implica folosirea acelor, tratamentul consta in introducerea unui produs sub piele sub actiunea aerului sub presiune. Prin urmare, ca si in cazul oricarei proceduri cosmetice, procedura cu Hyaluron Pen poate insemna si aparitia unor minime efecte secundare. cele mai comune fiind usoare vanatai si umflaturi motiv pentru care este ideal sa se aplice comprese reci imediat dupa tratament. Aceste reactii poate dura cateva ore- max 2 sau 3 zile inainte de a disparea. Deci, este necesar un timp de ‘recuperare’ inainte de a observa rezultatele finale.

6. Se poate utiliza Hyaluron Penul si acasa?

Desi procedura poate parea simpla pe hartie, nu este o procedura lipsita de riscuri. In timp ce exista diferite dispozitive Hyaluron Pen si acizi hialuronici disponibili online si la liberea alegere, sustinem cu tarie ca aceasta procedura sa fie executata de catre un profesionist instruit in Hyaluron Pen.
Igiena, experienta si expertiza sunt factori primordiali de luat in considerare in administrarea fillerelor, indiferent daca procedura implica ace sau nu. Si daca luati decizia bine informata de a rezerva o procedura la un salon, asigurati-va ca tehnicianul a terminat cu succes cursuri potrivite in domeniul infrumusetatii si agentul de umplere ales este aprobat pentru tratamentul de Hyaluron Pen.

7. Cine poate face Hyaluron Pen. Cursurile de Hyaluron Pen sunt acreditate?

Cursurile de Hyaluron Pen in Romania, si nu numai, la momentul actual sunt cursuri de specializare. Termenul de acreditare este deseori asociat cursurilor acreditate ce se desfasoara pe baza unor standarde ocupationale si se finalizeaza cu diplome emise de ministere. Urmand un curs acreditat se obtine o meserie. Hyaluron Penul fiind o tehnica atat de noua pe piata mondiala, legislatia din orice tara nu numai Romania, nu se reactualizeaza atat de repede cu noutatile aparute in domeniul infrumusetarii. Cursurile trebuie desfasurate in cadru organizat, in locatii cu infrastructura special gandita desfasurarii teoriei si practicii. Nu sustinem cursurile desfasurate in saloane, sali de conferinta sau alte locatii neadecvate.

Cui se adreseaza acest curs de specializare? Teoretic nu exista o restrictie in acest sens insa, etic si pe baza pregatirii, este o specializare recomandata celor ce au deja o meserie in domeniul infrumusetarii (cosmeticiene, dermopigmentisti, make up artist, etc) si persoanelor cu pregatire medicala.

8. Cui si pentru ce se recomanda Hyaluron Penul?

Celor ce se tem de ace, celor ce nu tolereaza durerea, celor ce se tem de o schimbare pe termen lung, celor ce nu isi permit proceduri estetice costisitoare, celor ce au nevoie sau simt nevoie sa imbunateasca sau sa corecteze aspectre ce tin de estetica faciala: hidratare & volumizare buze, umplerea ridurilor, corectie forma nas, usor conturing, topire grasime, mezoterapie si biorevitalizare ten.

9. Exista recomandari sau contraindicatii dupa Hyaluron Pen?

Aceste tipuri de ‘injectari’ au un protocol de întretinere destul de redus. Se recomanda masarea usoara a zonei tratate in fiecare zi cu crema hidratanta pentru a promova o distributie uniforma a acidului introdus.
Expunerea la soare sau alte variante ce induc o temperatura ridicata corpului, bauturile foarte calde sau reci (pentru volumizarea buzelor) trebuie evitate pe o perioada de min 48 de ore dupa procedura.

10. Cat costa procedura cu Hyaluron Pen?

Intrebarea de milioane, nu? Desigur, costurile tratamentului variaza de la un specialist la altul, in ce oras este localizat centrul de infrumusetare, de cantitatea de acid si tipul de acid utilizat, etc. In orice caz, cel mai ieftin nu este intotdeauna mai bun, cum nici preturile crescute nu sunt neaparat un sinonim al calitatii.
Preturile pentru procedurile Hyaluron Pen tind sa nu fie exagerat de diferite de injectarile clasice.

 

Sunati ACUM!