Blog

Top 10 Întrebări și Răspunsuri despre Hyaluron Pen

  1. Ce este Hyaluron Penul?

Dispozitivul denumit Hyaluron Pen pur și simplu nu este altceva decât un atomizor.
Ce este un atomizor? Conform DEX “ATOMIZÓR s.n. Aparat pentru pulverizarea fină a unui lichid
Dispozitivul Hyaluron Pen permite introducerea acidului hialuronic în piele doar prin presiunea aerului. Dispozitivul și procedura cu Hyaluron Pen nu implică absolut deloc folosirea acelor. Deci, afirmația FĂRĂ ACE! FĂRĂ DURERE! este adevărată în cazul tratamentului cu Hyaluron Pen.

2. Se poate folosi Hyaluron Penul și pentru botox?

Fără Botox sau alte tipuri de neurotoxine care blochează mușchii feței!  De ce? Detalii aici→https://www.cursuri-estetica.ro/botox-sau-acidul-hialuronic/

Hyaluron Penul funcționează numai cu agenți de umplere pe bază de acid hialuronic. Prin urmare, tehnica non-invazivă de Hyaluron Pen introduce temporar o versiune sintetizată a unei componente care se găsește în mod natural în organism- acidul hialuronic- care devine mai puțin concentrat pe măsură ce îmbătrânim și își fac apariția ridurile, iar unele zone își pierd din volum.

3. Cât ține rezultatul după Hyaluron Pen?

În mod similar injectărilor convenționale, rezultatele procedurilor cu Hyaluron Pen nu sunt definitive. Acest fapt poate fi liniștitor în cazul în care rezultatul nu este ceea ce vă așteptați și nu datorită calității execuției procedurii, ci schimbării intervenite cu care e posibil să nu vă obișnuiți.
Desigur, durata efectului dorit al tratamentului variază de la pacient la pacient și durează de obicei între 4 și 6 luni sau chiar până la 9 luni. Depinde foarte mult de tipologia de client, zona lucrată (buze, riduri, formă nas, ten ridat sau intens deshidratat), cantitatea de acid utilizată și tipul de acid, îngrijirea ulterioară a clientului.

4. Cum funcționează tratamentul de Hyaluron Pen?

Procedura implică utilizarea unui stilou- Hyaluron Penhttps://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/aparate/ ) precum și a fiolelor– cartușe ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/cartuse/ ) și acidul hialuronic ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/fiole/ ) În general, procedura nu durează mai mult de 5-20 minute, în funcție de tipul de tratament efectuat. Tehnicianul pur și simplu apasă ușor pe butonul #START al dispozitivului pentru a activa compresorul să pulverizeze acidul hialuronic în piele.
Deoarece Hyaluron Penul utilizează presiunea aerului pentru a administra produsul în piele, dispozitivul nu folosește ace. Prin urmare, procesul este nedureros, dar e posibil să fie surprinzător doar sunetul specific de eliberare a aerul comprimat.

5. Sunt efecte secundare în cazul procedurii cu Hyaluron Pen?

Chiar dacă procedura de Hyaluron Pen nu implică folosirea acelor, tratamentul constă în introducerea unui produs sub piele sub acțiunea aerului sub presiune. Prin urmare, ca și în cazul oricărei proceduri cosmetice, procedura cu Hyaluron Pen poate însemna și apariția unor minime efecte secundare, cele mai comune fiind ușoare vânătăi și umflături, motiv pentru care este ideal să se aplice comprese reci imediat după tratament. Aceste reacții pot dura câteva ore- maxim 2 sau 3 zile înainte de a dispărea complet. Deci, este necesar un timp de ‘recuperare’ înainte de a observa rezultatele finale.

6. Se poate utiliza Hyaluron Penul și acasă?

Deși procedura poate părea simplă pe hârtie, nu este o procedură lipsită de riscuri. În timp ce există diferite dispozitive Hyaluron Pen și acizi hialuronici disponibili online și la libera alegere, susținem cu tărie că această procedură să fie executată de către un profesionist instruit în Hyaluron Pen.
Igiena, experiența și expertiza sunt factori primordiali de luat în considerare în administrarea fillerelor, indiferent dacă procedura implică ace sau nu. Și dacă luați decizia bine informată de a rezerva o procedură la un salon, asigurați-vă că tehnicianul a terminat cu succes cursuri potrivite în domeniul înfrumusețării și agentul de umplere ales este aprobat pentru tratamentul de Hyaluron Pen.

7. Cine poate face Hyaluron Pen. Cursurile de Hyaluron Pen sunt acreditate?

Cursurile de Hyaluron Pen în România și nu numai, la momentul actual sunt cursuri de specializare. Termenul de acreditare este deseori asociat cursurilor acreditate ce se desfășoară pe baza unor standarde ocupaționale și se finalizează cu diplome emise de ministere. Urmând un curs acreditat se obține o meserie. Hyaluron Penul fiind o tehnică atât de nouă pe piața mondială, legislația din orice țară nu numai Romania, nu se reactualizează atât de repede cu noutățile apărute în domeniul înfrumusețării. Cursurile trebuie desfășurate în cadru organizat, în locații cu infrastructură special gândită desfășurării teoriei și practicii. Nu susținem cursurile desfășurate în saloane, săli de conferință sau alte locații neadecvate.

Cui se adresează acest curs de specializare? Teoretic, nu există o restricție în acest sens, însă, etic și pe baza pregătirii, este o specializare recomandată celor ce au deja o meserie în domeniul înfrumusețării (cosmeticiene, dermopigmentiști, make up artist, etc) și persoanelor cu pregătire medicală.

8. Cui și pentru ce se recomandă Hyaluron Penul?

Celor ce se tem de ace, celor ce nu tolerează durerea, celor ce se tem de o schimbare pe termen lung, celor ce nu își permit proceduri estetice costisitoare, celor ce au nevoie sau simt nevoia să îmbunătățească sau să corecteze aspecte ce țin de estetica facială: hidratare & volumizare buze, umplerea ridurilor, corecție formă nas, ușor conturing, topire grăsime, mezoterapie și biorevitalizare ten.

9. Există recomandări sau contraindicații după Hyaluron Pen?

Aceste tipuri de ‘injectări’ au un protocol de întreținere destul de redus. Se recomandă masarea ușoară a zonei tratate în fiecare zi cu cremă hidratantă pentru a promova o distribuție uniformă a acidului introdus.
Expunerea la soare sau alte variante ce induc o temperatură ridicată corpului, băuturile foarte calde sau reci (pentru volumizarea buzelor) trebuie evitate pe o perioadă de min 48 de ore după procedură.

10. Cât costă procedura cu Hyaluron Pen?

Întrebare de milioane, nu? Desigur, costurile tratamentului variază de la un specialist la altul, în ce oraș este localizat centrul de înfrumusețare, de cantitatea de acid și tipul de acid utilizat, etc. În orice caz, cel mai ieftin nu este întotdeauna mai bun, cum nici prețurile crescute nu sunt neapărat un sinonim al calității.
Prețurile pentru procedurile Hyaluron Pen tind să nu fie exagerat de diferite de injectările clasice.

Sunati ACUM!