Curs Hyaluron Pen

hyaluron pen cover 2019-2020 2
24
iun.

Hyaluron Pen este viitorul! Prima metoda non-invaziva de administrare a tratamentului fara ace, fara durere si fara riscuri, care permite, cu pregatirea profesionala adecvata, sa furnizeze clientilor servicii de umplere cu acid hialuronic in zonele de interes.

Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii. Rezultatele sunt asemanatoare cu metoda clasica de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferenta este ca Hyaluron Pen NU utilizeaza ace hipodermice pentru injectare.

Procedura este relativ simpla, acidul hialuronic introdus in piele sau buze fiind un hidratant biologic al pielii.

Pachetul de avantaje ale hyaluron pen-ului cuprinde pe langa lipsa de durere, riscul scazut al infectarii datorita acelor si a aparitiei cicatricilor, absorbtia ridicata a acidului, injectarea strict subcutanata la nivelul pielii si rapiditatea, lejeritatea si siguranta procedurii inovatoare.


Ce contine cursul?

 • Descrierea tehnologiei si generalitati;
 • Notiuni despre piele (anatomie, structura, morfologie, glande, functii ale pielii);
 • Acidul hialuronic;
 • Tratamentul cu Hyaluron Pen;
 • Consultul pacientului: Diagnoza si anamneza;
 • Protocol de tratament
 • Parametri de lucru pentru Hyaluron Pen;

Ce iti oferim?

 • Suport de curs complet si in permanenta actualizat;
 • Fise de evaluare a clientului, fisa de consimtamant a clientului si lista medicamentelor contraindicate;
 • Practica pe modele umane, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerului;
 • sustinere si consiliere online din partea trainerului dupa incheierea cursului;
 • reduceri la aparatele Hyaluron Pen din partea partenerilor nostri;
 • Diploma de participare Start Academy pentru tratamente Hyaluron Pen.
 • OPTIONAL! Se poate accesa si varianta de curs cu kit de lucru complet la pret avantajos: HYALURON PEN (aparatul); 1 FIOLA de Acid Hialuronic (de uz topic): 1 fiola x 3 ml; 3 CARTUSE tip seringa fara ac; CURSUL de Specializare in HYALURON PEN.

 

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  Derm, Epiderm, Hipoderm 0/0

  No items in this section

 • Ce este acidul hialuronic?  Compozitie; De ce se utilizeaza?; Cum este produs? 0/0

  No items in this section

 • Cand trebuie folosit acidul hialuronic?  Riduri, remodelarea buzelor, remodelarea nasului, etc. 0/0

  No items in this section

 • Tehnici de lucru  Informatii pentru folosirea echipamentului. 0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  Sub atentia supraveghere a trainerului. 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

770 €
Call Now ButtonSunati ACUM!
× Cu ce va putem ajuta?