Curs Hyaluron Pen

hyaluron pen cover 2019-2020 2
24
iun.

Hyaluron Pen este viitorul! Prima metoda non-invaziva de administrare a tratamentului fara ace, fara durere si fara riscuri, care permite, cu pregatirea profesionala adecvata, sa furnizeze clientilor servicii de umplere cu acid hialuronic in zonele de interes.

Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii. Rezultatele sunt asemanatoare cu metoda clasica de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferenta este ca Hyaluron Pen NU utilizeaza ace hipodermice pentru injectare.

Procedura este relativ simpla, acidul hialuronic introdus in piele sau buze fiind un hidratant biologic al pielii.

Pachetul de avantaje ale hyaluron pen-ului cuprinde pe langa lipsa de durere, riscul scazut al infectarii datorita acelor si a aparitiei cicatricilor, absorbtia ridicata a acidului, injectarea strict subcutanata la nivelul pielii si rapiditatea, lejeritatea si siguranta procedurii inovatoare.


Ce contine cursul?

 • Descrierea tehnologiei si generalitati;
 • Notiuni despre piele (anatomie, structura, morfologie, glande, functii ale pielii);
 • Acidul hialuronic;
 • Tratamentul cu Hyaluron Pen;
 • Consultul pacientului: Diagnoza si anamneza;
 • Protocol de tratament
 • Parametri de lucru pentru Hyaluron Pen;

Ce iti oferim?

 • Suport de curs complet si in permanenta actualizat;
 • Fise de evaluare a clientului, fisa de consimtamant a clientului si lista medicamentelor contraindicate;
 • Practica pe modele umane, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerului;
 • sustinere si consiliere online din partea trainerului dupa incheierea cursului;
 • reduceri la aparatele Hyaluron Pen din partea partenerilor nostri;
 • Diploma de participare Start Academy pentru tratamente Hyaluron Pen.
 • OPTIONAL! Se poate accesa si varianta de curs cu kit de lucru complet la pret avantajos: HYALURON PEN (aparatul); 1 FIOLA de Acid Hialuronic (de uz topic): 1 fiola x 3 ml; 3 CARTUSE tip seringa fara ac; CURSUL de Specializare in HYALURON PEN.

 

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  Derm, Epiderm, Hipoderm 0/0

  No items in this section

 • Ce este acidul hialuronic?  Compozitie; De ce se utilizeaza?; Cum este produs? 0/0

  No items in this section

 • Cand trebuie folosit acidul hialuronic?  Riduri, remodelarea buzelor, remodelarea nasului, etc. 0/0

  No items in this section

 • Tehnici de lucru  Informatii pentru folosirea echipamentului. 0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  Sub atentia supraveghere a trainerului. 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

770 €
Sunati ACUM!