Curs Design Sprancene

design-sprancene-re
10
dec.

Importanta stilizarii sprancenelor

Stilizarea sprancenelor este poate primul contact pe care il avem cu o cosmeticiana. Pentru persoanele cu pregatire in domeniu, pensatul ar fi considerat un serviciu de baza, comun, ce presupune un efort minim. In realitate, lucrurile stau complet diferit, iar cei care sunt de parere ca stilizarea sprancenelor merita o atentie sporita si o practica pe masura devin membrii CURSULUI DESIGN SPRANCENE Start Academy.

Ce mai e nou?

Forma oferita sprancenelor reuseste sa armonizeze trasaturile intregului chip. Un specialist cunoaste importanta tehnicilor de stilizare a sprancenelor in vederea obtinerii aspectului ideal. Designul sprancenelor a devenit o practica atent perfectionata atat in strainatate, cat si in Romania. Trainerii acestui curs au luat parte la conferinte si workshopuri internationale. Toate noutatile ce tin de designul sprancenelor vor fi expuse pe larg in cadrul sedintelor de pregatire.

Forma ideala a sprancenelor exista pentru fiecare dintre noi daca tinem cont de fizionomie si nu numai. Programa cursului trateaza in amanunt aspectele legate de visagism, formele sprancenelor si etapele designului sprancenelor. Start Academy pune la dispozitia cursantilor modele in vederea perfectionarii tehnicilor de stilizare a sprancenelor.

Avantaje

In urma absolvirii cursului recunoscut international, fiecare participant va putea opta pentru un internship. Start Academy sustine profesionalismul si ofera continuitate celor care doresc sa capete experienta in unul din centrele/saloanele de infrumusetare partenere.


Ce iti oferim:

 • Fiecare cursant va beneficia de PROPRIILE MODELE – asigurate de Academie, nefiind nevoit sa le imparta cu ceilalti cursanti;
 • Consiliere din partea trainerului in selectia produselor necesare inceperii / continuarii activitatii;
 • Sustinere si consiliere online din partea trainerului dupa incheierea cursului, vei avea in continuare suportul acestuia pentru a te dezvolta practic;
 • Materiale si produse necesare asigurate de Start Academy pe intreaga durata a cursului;

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Structura firului de par  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipologia fetei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Forme diferite de sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pozitia sprancenelor pe forma fetei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Aspecte corecte din sprancenele clientei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • ABC-ul sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Structura sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Simetria sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Reguli de verificare si corectie a simetriei sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pensatul  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Vopsit sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Make Up sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

285 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×