Curs Design Sprancene

design-sprancene-re
10
dec.

Importanța stilizării sprâncenelor 

Stilizarea sprâncenelor este poate primul contact pe care îl avem cu o cosmeticiană. Pentru persoanele cu pregătire în domeniu, pensatul ar fi considerat un serviciu de bază, comun, ce presupune un efort minim. În realitate, lucrurile stau complet diferit, iar cei care sunt de părere că stilizarea sprâncenelor merită o atenție sporită și o practică pe măsură devin membrii CURSULUI DESIGN SPRÂNCENE Start Academy.

Ce mai e nou?

Forma oferită sprâncenelor reușește să armonizeze trăsăturile întregului chip. Un specialist cunoaște importanța tehnicilor de stilizare a sprâncenelor în vederea obținerii aspectului ideal. Designul sprâncenelor a devenit o practică atent perfecționată atât în străinătate, cât și în România. Trainerii acestui curs au luat parte la conferințe și work-shopuri internaționale. Toate noutățile ce țin de designul sprâncenelor vor fi expuse pe larg în cadrul ședințelor de pregătire.

Forma ideală a sprâncenelor există pentru fiecare dintre noi dacă ținem cont de fizionomie și nu numai. Programa cursului tratează în amănunt aspectele legate de visagism, formele sprâncenelor și etapele designului sprâncenelor. Start Academy pune la dispoziția cursanților modele în vederea perfecționării tehnicilor de stilizare a sprâncenelor.

Avantaje

În urma absolvirii cursului recunoscut internațional, fiecare participant va putea opta pentru un internship. Start Academy susține profesionalismul și oferă continuitate celor care doresc să capete experiență în unul din centrele/saloanele de înfrumusețare partenere.


Ce îți oferim:

 • Fiecare cursant va beneficia de PROPRIILE MODELE – asigurate de Academie, nefiind nevoit să le imparta cu ceilalți cursanți;
 • Consiliere din partea trainerului în selecția produselor necesare începerii / continuării activității;
 • Susținere și consiliere online din partea trainerului după încheierea cursului, vei avea în continuare suportul acestuia pentru a te dezvolta practic;
 • Materiale și produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Structura firului de par  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tipologia fetei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Forme diferite de sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pozitia sprancenelor pe forma fetei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Aspecte corecte din sprancenele clientei  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • ABC-ul sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Structura sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Simetria sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Reguli de verificare si corectie a simetriei sprancenelor  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Pensatul  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Vopsit sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Make Up sprancene  0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
285 €
Sunati ACUM!