Curs Cryolipoliza

criolipoliza
10
dec.

Curs Cryolipoliză

Pentru mulți dintre noi, felul în care arătăm a devenit principalul motiv de stres. Dorim să ne simțim bine în propriul corp, dar dacă deja am încercat totul, de la exercițiile fizice până la dietele imposibile, efortul pare în zadar. În astfel de cazuri, procesul de pierdere a motivației atrage după sine eșecul. Cu toate acestea, estetica medicală generează noi soluții adaptate pentru fiecare persoană, iar CRIOLIPOLIZA se numără printre ele.

În măsura în care te atrage acest domeniu și vrei să aprofundezi sau să înveți noi tehnici de remodelare corporală, CURSUL DE CRIOLIPOLIZA te poate ajuta. Conform statisticilor, romanii se declară încântați și totodată extrem de mulțumiți de serviciile oferite în cadrul cabinetelor de estetică medicală.

Start Academy reprezintă cea mai complexă platformă de training. Pentru modulul de REMODELARE CORPORALĂ lucrează împreună nu mai puțin de trei esteticieni cu experiență în domeniu, precum și doi medici dermatologi. În funcție de perioada în care doriți să începeți cursul, doi dintre experți vor fi profesorii dumneavoastră.

Programa cursului include noțiuni teoretice despre procesul de criolipoliză, precum și ore de exercițiu practic. Criolipoliza se înscrie în rândul celor mai eficiente terapii ce a adus rezultate excelente în remodelarea corporală. Procesul are la bază eliminarea celulelor grase prin simpla lor înghețare.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Un curs marca Start Academy atrage după sine o specializare utilă și o pregătire profesionistă. Criolipoliza este o tehnologie certificată FDA, iar eficiența sa a fost demonstrată în repetate rânduri. De menționat este faptul că, folosirea combinată a mai multor tehnologii din această arie accelerează procesul de remodelare corporală, rezultatul final reușind să întreacă așteptările inițiale ale pacientului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia Cryolipoliza  Mod de utilizare, numar de sedinte, 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
310 €
Sunati ACUM!