Curs Cryolipoliza

criolipoliza
10
dec.

Curs Cryolipoliza

Pentru multi dintre noi felul in care aratam a devenit principalul motiv de stres. Dorim sa ne simtim bine in propriul corp, dar daca deja am incercat totul de la exercitiile fizice pana la dietele imposibile, efortul pare in zadar. In astfel de cazuri procesul de pierdere a motivatiei atrage dupa sine esecul. Cu toate acestea, estetica medicala genereaza noi solutii adaptate pentru fiecare persoana, iar CRIOLIPOLIZA se numara printre ele.

In masura in care te atrage acest domeniu si vrei sa aprofundezi sau sa inveti noi tehnici de remodelare corporala, CURSUL DE CRIOLIPOLIZA te poate ajuta. Conform statisticilor, romanii se declara incantati si totodata extrem de multumiti de serviciile oferite in cadrul cabinetelor de estetica medicala.

Start Academy reprezinta cea mai complexa platforma de training. Pentru modulul de REMODELARE CORPORALA lucreaza impreuna nu mai putin de trei esteticieni cu experienta in domeniu, precum si doi medici dermatologi. In functie de perioada in care doriti sa incepeti cursul, doi dintre experti vor fi profesorii dumneavoastra.

Programa cursului include notiuni teoretice despre procesul de criolipoliza, precum si ore de exercitiu practic. Criolipoliza se inscrie in randul celor mai efieciente terapii ce a adus rezultate excelente in remodelarea corporala. Procesul are la baza eliminarea celulelor grase prin simpla lor inghetare.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Un curs marca Start Academy atrage dupa sine o specializare utila si o pregatire profesionista. Criolipoliza este o tehnologie certificata FDA, iar eficienta sa a fost demonstrata in repetate randuri. De mentionat este faptul ca, folosirea combinata a mai multor tehnologii din aceasta arie accelereaza procesul de remodelare corporala, rezultatul final reusind sa intreaca asteptarile initiale ale pacientului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia Cryolipoliza  Mod de utilizare, numar de sedinte, 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

310 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×