Curs Cryolipoliza

criolipoliza
10
dec.

Pentru multi dintre noi felul in care aratam a devenit principalul motiv de stres. Dorim sa ne simtim bine in propriul corp, dar daca deja am incercat totul de la exercitiile fizice pana la dietele imposibile, efortul pare in zadar. In astfel de cazuri procesul de pierdere a motivatiei atrage dupa sine esecul. Cu toate acestea, estetica medicala genereaza noi solutii adaptate pentru fiecare persoana, iar CRIOLIPOLIZA se numara printre ele.

In masura in care te atrage acest domeniu si vrei sa aprofundezi sau sa inveti noi tehnici de remodelare corporala, CURSUL DE CRIOLIPOLIZA te poate ajuta. Conform statisticilor, romanii se declara incantati si totodata extrem de multumiti de serviciile oferite in cadrul cabinetelor de estetica medicala.

Start Academy reprezinta cea mai complexa platforma de training. Pentru modulul de REMODELARE CORPORALA lucreaza impreuna nu mai putin de trei esteticieni cu experienta in domeniu, precum si doi medici dermatologi. In functie de perioada in care doriti sa incepeti cursul, doi dintre experti vor fi profesorii dumneavoastra.

Mod de desfasurare

Programa cursului include notiuni teoretice despre procesul de criolipoliza, precum si ore de exercitiu practic. Criolipoliza se inscrie in randul celor mai efieciente terapii ce a adus rezultate excelente in remodelarea corporala. Procesul are la baza eliminarea celulelor grase prin simpla lor inghetare.

Un curs marca Start Academy atrage dupa sine o specializare utila si o pregatire profesionista. Criolipoliza este o tehnologie certificata FDA, iar eficienta sa a fost demonstrata in repetate randuri. De mentionat este faptul ca, folosirea combinata a mai multor tehnologii din aceasta arie accelereaza procesul de remodelare corporala, rezultatul final reusind sa intreaca asteptarile initiale ale pacientului.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!