Curs Epilare Ceara

epilare ceara unica
10
dec.

Curs Epilare Ceară

Ce este epilarea?

Este îndepărtarea inestetică a firelor de păr de pe corp cât și facial. Există mai multe metode de epilare: epilarea cu ceară, zahăr, cu ață, ipl, laser, pensetă, epilator, aparatul de ras.

Epilarea cu ceară este una dintre metodele cele mai frecvent folosite de îndepărtare a părului. Această tehnică, practic, constă în epilarea părului, făcându-l să se desprindă de folicul mai ușor.

În ciuda diferitelor tehnici existente, ceara continuă să fie preferată deoarece efectele sale sunt mai durabile ca alte metode de îndepărtare, cum ar fi cu aparatul de ras, care nu este la fel de eficient.


Ce îți oferim:

 • Suport de curs Start Academy + o gamă variată de materiale didactice;
 • Necesar + produse specifice;
 • Pregătirea postului de lucru;
 • Tehnici corecte ale epilării pentru zonele corporale;
 • Restricții şi contraindicaţii;
 • Reguli de îngrijire și recomandări post-procedură;
 • Practică pe MODELE umane, FACIAL + CORPORAL, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Materiale şi produse necesare asigurate de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Susținere şi consiliere online din partea trainerului după încheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Anatomia pielii  Epierm, Derm si Hipoderm. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Fiziologia cresterii firului de par  Estrogen, progesteron. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cum indepartam parul nedorit?  Epilare si depilare. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnici de depilare  Lama de ras, ceara, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane.  Model pentru fiecare elev. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
250 €
Sunati ACUM!