Curs PRESOTERAPIE

presoterapie
10
dec.

Curs Presoterapie / Drenaj Limfatic

Tehnicile specifice remodelării corporale au devenit din ce în ce mai populare odată cu perfecționarea aparaturii din domeniu. Centrele de estetică sunt în permanență în căutarea specialiștilor care știu cum să opereze cu echipamentele de ultimă generație.

Presoterapia sau drenajul limfatic este o metodă utilizată și în estetica corporală ce  alternează mișcarea de presare/relaxare, realizată de către un aparat care impinge aerul comprimat spre zonele corpului ce au fost setate inițial, creând un masaj specializat, stimulând circulația sângelui și cea limfatică, inducând o stare plăcută de relaxare. Ca prim beneficiu al presoterapiei este activarea reîntoarcerii venoase, detoxifierea organismului și îmbunătățirea sistemului imunitar.

CURSUL DE PRESOTERAPIE/DRENAJ LIMFATIC se întinde pe durata unei întregi zile, timp în care trainerii vor prezenta specificul acestei terapii și modul de realizare al acesteia. Exercițiul practic va fi elementul cheie al programului de pregătire, iar fiecare cursant va beneficia de asistență specializată atât timp cât va efectua o ședință de tratament. Profesorii din cadrul programului de pregătire vor răspunde la orice întrebare și îi vor ajuta pe participanți să însușească tehnica presoterapiei.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Tot în cadrul programului de pregătire, cursanții vor învăța cum să își potențeze rezultatele în tratamentele corporale și cum să se promoveze.

Beneficiile unei noi specializări sunt numeroase, iar aici amintim de posibilitatea de a obține noi venituri și de a deveni cel mai bun. Start Academy te sprijină în cariera ta!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia de presoterapie  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
130 €
Sunati ACUM!