Curs PRESOTERAPIE

presoterapie
10
dec.

Curs Presoterapie / Drenaj Limfatic

Tehnicile specifice remodelarii corporale au devenit din ce in ce mai populare odata cu perfectionarea aparaturii din domeniu. Centrele de estetica sunt in permanenta in cautarea specialistilor care stiu cum sa opereze cu echipamentele de ultima generatie.

Presoterapia sau drenajul limfatic este o metoda utilizata si in  estetica corporala ce,  alterneaza miscarea de  presare/relaxare, realizata de catre  un aparat care impinge aerului comprimat spre   zonele corpului ce au fost setate initial  creind un  masaj specializat,  stimulind  circulatia sangelui si cea limfatica  inducind o stare placuta de relaxare. Ca prin beneficiu al presoterapiei este activarea reintoarcerii venoase, detoxifierea organismul si imbunatatirea sistemului imunitar.

CURSUL DE PRESOTERAPIE/DRENAJ LIMFATIC se intinde pe durata unei intregi zile, timp in care trainerii vor prezenta specificul acestei terapii si modul de realizare al acesteia. Exercitiul practic va fi elementul cheie al programului de pregatire, iar fiecare cursant va beneficia de asistenta specializata atat timp cat va efectua o sedinta de tratament. Profesorii din cadrul programului de pregatire vor raspunde la orice intrebare si ii vor ajuta pe participanti sa isi insuseasca tehnica presoterapiei.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Tot in cadrul programului de pregatire, cursantii vor invata cum sa isi potenteze rezultatele in tratametele corporale si cum sa se promoveze.

Beneficiile unei noi specializari sunt numeroase, iar aici amintim de posibilitatea de a obtine noi venituri si de a deveni cel mai bun. Start Academy te sprijina in cariera ta!

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia de presoterapie  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
130 €
Sunati ACUM!