Curs Presoterapie / Drenaj Limfatic

presoterapie
10
dec.

Tehnicile specifice remodelarii corporale au devenit din ce in ce mai populare odata cu perfectionarea aparaturii din domeniu. Centrele de estetica sunt in permanenta in cautarea specialistilor care stiu cum sa opereze cu echipamentele de ultima generatie.

Presoterapia sau drenajul limfatic este o metoda utilizata si in  estetica corporala ce,  alterneaza miscarea de  presare/relaxare, realizata de catre  un aparat care impinge aerului comprimat spre   zonele corpului ce au fost setate initial  creind un  masaj specializat,  stimulind  circulatia sangelui si cea limfatica  inducind o stare placuta de relaxare. Ca prin beneficiu al presoterapiei este activarea reintoarcerii venoase, detoxifierea organismul si imbunatatirea sistemului imunitar.

CURSUL DE PRESOTERAPIE/DRENAJ LIMFATIC se intinde pe durata unei intregi zile, timp in care trainerii vor prezenta specificul acestei terapii si modul de realizare al acesteia. Exercitiul practic va fi elementul cheie al programului de pregatire, iar fiecare cursant va beneficia de asistenta specializata atat timp cat va efectua o sedinta de tratament. Profesorii din cadrul programului de pregatire vor raspunde la orice intrebare si ii vor ajuta pe participanti sa isi insuseasca tehnica presoterapiei.

Tot in cadrul programului de pregatire, cursantii vor invata cum sa isi potenteze rezultatele in tratametele corporale si cum sa se promoveze.

Beneficiile unei noi specializari sunt numeroase, iar aici amintim de posibilitatea de a obtine noi venituri si de a deveni cel mai bun. Start Academy te sprijina in cariera ta!

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei

Sunati ACUM!