Curs Mezoterapie Virtuala

mezoterapie virtuala
10
dec.

In timpurile actuale atat femeile cat si barbatii doresc sa aiba un look de la impecabil in sus, de aceea depun reale eforturi pentru a atinge acest obiectiv. Un cocktail plin de vitamine, minerale si alti nutrienti introdusi in piele fac minuni vizual si psihic. Marele atu in cazul Mezoterapiei este acela ca poate introduce orice cocktail in straturile pielii fara a fi necesara o interventie injectabila.

Din comunicarea pe care orice terapeut trebuie sa o aiba cu clientul sau, identifica nemultumirile si dorintele celui din urma in ceea ce priveste aspectul pielii si poate oferi cel mai bun remediu pentru efecte vizibile.

Mezoterapia virtuala sau dermoporatia poate inlocui cu succes mezoterapia cu ace, care creeaza un sentiment de discomfort si poate fi chiar dureroasa.

In cadrul acestui curs vei afla cum actioneaza mezoterapia virtuala, ce cocktailuri sa aplici pe piele pentru a obtine cele mai bune rezultate in functie de problemele identificate, plus multe alte informatii vitale pentru tine ca terapeut.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomie pielii  0/0

  No items in this section

 • Tehnica  0/0

  No items in this section

 • Miscari  0/0

  No items in this section

 • Protocol de lucru  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

100.00 lei
Sunati ACUM!