Curs Endermologie

endermologie
10
dec.

Fie ca este vorba despre o reala nevoie sau de un simplu moft, fiecare femeie merita o terapie de infrumusetare. Endermologia este  o porocedura de masaj sub presiune – vacuum  al țesutului conjunctiv, ce combate tesutul edematos cu rolul de a activa tesutului, limfatic,  capilar si stimularea secretiei de colagen.

Remodelarea corporala folosind aparatele de ultima generatie reprezinta un mod eficient, placut si sigur de a scapa de kilogramele in plus si de aspectul de coaja de portocala prezent la nivelul pielii. Start Academy crede in performanta serviciilor sale si a lansat CURSUL DE ENDERMOLOGIE pentru toti practicienii din domeniu esteticii si al masajului care sunt pasionati de inovatiile din domeniu.

Durata CURSULUI DE ENEDERMOLOGIE este de o singura zi, timp in care fiecare participant va reusi sa isi insuseasca toate informatiile de ordin teoretic, precum si exercitiul practic. Profesorii vor explica principiul de functionare al aparatelor in endermologie, mai exact cum actioneaza masajul sub presiune asupra corpului uman, cum se aplica terapia pe tipurile de piele, care sunt contraindicatiile si alte detalii.

Trainerii Start Academy detin o experienta notabila in domeniul esteticii medicale si cunosc in amanunt echipamentele tehnologice de pe piata. Fiecare participant la curs va afla in ce consta endermologia si cum poate aceasta oferi clientilor o stare generala de revitalizare. Nu omitem insa faptul ca scopul central al terapiei este de a accelera procesul de ardere al grasimilor si de a genera slabirea localizata.O specializare in plus atrage o serie de avantaje, atat de ordin material cat si pr planul implinirilor profesionale.

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Florentin Iancu
Formator acreditat Remodelare Corporala

Avand o pregatire inclusiv din sfera medicala pe partea de recuperare (kinetotarapie, fizioterapie, masaj medical) Trainerul in Remodelare Corporala- Florentin Iancu are o viziune larga ce cuprinde notiuni ce tin de anatomie corp uman, sistem muscular si limfatic, piele. Plecand de la proverbul latin ‘Mens sana in corpore sano’ Florentin Iancu sustine ca un operator complet este cel care pe langa aplicarea corecta a tratamentelor de remodelare si intretinere corporala, este pregatit si in masura sa recomande si un regim de viata sanatos prin sugestii avizate de nutritie & regim alimentar, activitati sportive potrivite ficarui tipologii de client.

Si cum sintagma ‘Mens sana in corpore sano’ este folosită pe scară largă în contexte sportive și educaționale pentru a exprima teoria că exercițiul fizic este o parte importantă sau esențială a bunăstării mentale și psihologice, in acelasi scop se poate extrapola faptul ca serviciile de remodelare corporala au o influenta pozitiva in starea de bine, fizica si spirituala, a clientilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!