Curs Endermologie

endermologie
10
dec.

Curs Endermologie

Fie că este vorba despre o reală nevoie sau de un simplu moft, fiecare femeie merită o terapie de înfrumusețare. Endermologia este o procedură de masaj sub presiune – vacuum al țesutului conjunctiv, ce combate țesutul edematos cu rolul de a activa țesutul limfatic, capilar și stimularea secreției de colagen.

Remodelarea corporală, folosind aparatele de ultimă generație, reprezintă un mod eficient, plăcut și sigur de a scăpa de kilogramele în plus și de aspectul de coajă de portocală prezent la nivelul pielii. Start Academy crede în performanța serviciilor sale și a lansat CURSUL DE ENDERMOLOGIE pentru toți practicienii din domeniul esteticii și al masajului care sunt pasionați de inovațiile din domeniu.

Durata CURSULUI DE ENEDERMOLOGIE este de o singură zi, timp în care fiecare participant va reuși să își însușească toate informațiile de ordin teoretic, precum și exercițiul practic. Profesorii vor explica principiul de funcționare al aparatelor în endermologie, mai exact cum acționează masajul sub presiune asupra corpului uman, cum se aplică terapia pe tipurile de piele, care sunt contraindicațiile și alte detalii.


Ce îți oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diplomă de participare marca Start Academy!

Trainerii Start Academy dețin o experiență notabilă în domeniul esteticii medicale și cunosc în amănunt echipamentele tehnologice de pe piață. Fiecare participant la curs va afla în ce constă endermologia și cum poate aceasta oferi clienților o stare generală de revitalizare. Nu omitem însă faptul că scopul central al terapiei este de a accelera procesul de ardere al grăsimilor și de a genera slăbirea localizată. O specializare în plus atrage o serie de avantaje, atât de ordin material, cât și în plan profesional.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia de endermologie  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
350 €
Sunati ACUM!