Curs Endermologie

endermologie
10
dec.

Curs Endermologie

Fie ca este vorba despre o reala nevoie sau de un simplu moft, fiecare femeie merita o terapie de infrumusetare. Endermologia este  o porocedura de masaj sub presiune – vacuum  al țesutului conjunctiv, ce combate tesutul edematos cu rolul de a activa tesutului, limfatic, capilar si stimularea secretiei de colagen.

Remodelarea corporala folosind aparatele de ultima generatie reprezinta un mod eficient, placut si sigur de a scapa de kilogramele in plus si de aspectul de coaja de portocala prezent la nivelul pielii. Start Academy crede in performanta serviciilor sale si a lansat CURSUL DE ENDERMOLOGIE pentru toti practicienii din domeniu esteticii si al masajului care sunt pasionati de inovatiile din domeniu.

Durata CURSULUI DE ENEDERMOLOGIE este de o singura zi, timp in care fiecare participant va reusi sa isi insuseasca toate informatiile de ordin teoretic, precum si exercitiul practic. Profesorii vor explica principiul de functionare al aparatelor in endermologie, mai exact cum actioneaza masajul sub presiune asupra corpului uman, cum se aplica terapia pe tipurile de piele, care sunt contraindicatiile si alte detalii.


Ce iti oferim:

 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • Practică INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfăşurarea cursului în condiții optime;
 • Practică pe tehnologii avansate, ultra-moderne cu echipamente profesionale de ultimă generație de estetică facială şi corporală, puse la dispoziția elevilor de compania L’Ortec Medical Romania;
 • Toate materialele, consumabilele şi produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere şi consiliere din partea trainerului după încheierea cursului;
 • Diploma de participare marca Start Academy!

Trainerii Start Academy detin o experienta notabila in domeniul esteticii medicale si cunosc in amanunt echipamentele tehnologice de pe piata. Fiecare participant la curs va afla in ce consta endermologia si cum poate aceasta oferi clientilor o stare generala de revitalizare. Nu omitem insa faptul ca scopul central al terapiei este de a accelera procesul de ardere al grasimilor si de a genera slabirea localizata.O specializare in plus atrage o serie de avantaje, atat de ordin material cat si pr planul implinirilor profesionale.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia corpului uman  Pielea si muschii 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Cauze  Celulita, vergeturi, etc. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Tehnologia de endermologie  Mod de utilizare, numar de sedinte. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica pe modele umane  Aplicarea teoriei sub atenta supraveghere a trainerului. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

350 €
Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×