Curs Oxigen Hiperbaric

oxigen hiperbaric
10
dec.

Se realizeaza in functie de tipul tratamentului ales prin intermediul unui flux continuu de oxigen.

Cu ajutotul substantelor active, dispozitivul de OXIGEN HIPERBARIC introduce moleculele transportatoare in profunzimea tesutului cutanat.

In cadrul cursului, elevii invata protocoale specifice de lucru, astfel incat rezultatele sa fie vizibile dupa prima sedinta.

MODULUL TEORETIC din cadrul cursului de OXIGEN HIPERBARIC, prezinta informatii despre modul de lucru, diminuarea ridurilor, oxigenarea pielii si stimularea productiei de elastina si colagen.

In cadrul Modulului practic, se aplica pe modelele umane, tratamente cu oxigen hiperbaric

Pentru rejuvenare, pete, acnee, lifting etc.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Anatomia pielii  0/0

  No items in this section

 • Dermatologie  0/0

  No items in this section

 • Cauze  0/0

  No items in this section

 • Bacteriologie si igiena  0/0

  No items in this section

 • Tehnici de lucru  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

100.00 lei
Sunati ACUM!