Curs Acreditat Dermopigmentare

dermopigmentare re
11
feb.

Ce este dermopigmentarea?

Dermopigmentarea este o procedura de infrumusetare fiind reprezentata de tehnica de colorare cu pigmenti organici care sunt introdusi in straturile superioare ale epidermei si persista in piele o perioada indelungata (2-4 ani). Aceasta are scopul de a corecta sau evidentia trasaturile fetei si de a infrumuseta fizionomia. Dermopigmentarea este utilizata pentru a accentua trasaturile naturale, cum ar fi forma spracenelor, a ochilor sau a buzelor.

Cursurile de dermopigmentare sunt o noutate pentru meseriile din Romania, fiind recent introduse in Nomenclatorul Meseriilor. Pentru practicarea acestei tehnici in saloane, cometicienele sunt obligate prin lege sa urmeze acest curs si sa obtina certificatul de dermopigmentist. Start Academy sustine aceste cursuri in Bucuresti, iar in functie de solicitare, se poate preda one to one sau in grupe de pana la 12 cursanti. Cursul de dermopigmentist este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania.

Cu diploma obtinuta in cadrul cursului de dermopigmentare Start Academy poti chiar sa iti deschizi cabinetul propriu! Academia asigura atat suportul de curs, cat si dobandirea teoretica a notiunilor si practicilor de dermopigmentare si punerea in practica a cunostintelor si aptitudinilor invatate pe parcurs prin tehnici interactive.

Vei invata alaturi de noi tehnici ca:

 1. Micropigmentarea sprancenelor – Micropigmentare din aparat (clasic, powdering, shading, ombre, fir cu fir & 3D) + MICROBLADING, tehnica manuala fir cu fir;
 2. Micropigmentarea buzelor – din aparat (clasic & baby doll lips);
 3. Micropigmentarea pleoapelor – din aparat (eyeliner & eyeshadow).

Iti vom pune la dispozitie toate materialele consumabile (pigmenti, ace, manusi, piele artificiala etc)  si aparatura necesara desfasurarii cursului. Trebuie doar sa te inscrii!

La finalul cursului vei dobandi aptitudini si competente care te vor ajuta in activitatea profesionala pentru a oferi servicii ireprosabile:

 • Planificarea activitatii zilnice;
 • Aplicarea normelor de igiena la locul de munca;
 • Gestionarea eficienta a consumabilelor;
 • Promovarea serviciilor de dermopigmentare;
 • Dermopigmentarea propriu-zisa;
 • Tehnici de combinare a culorilor si efectul lor in piele;
 • Predesenare;
 • Alegerea formei corecte a sprancenelor, buzelor, ochilor;
 • Corectarea asimetriilor.

 

Se acorda diploma de Dermopigmentist acreditata de Minister, valabila in Uniunea Europeana. Sesiunile de examinare cu comisia (in vederea obtinerii diplomei de Dermopigmentist) se vor organiza in Bucuresti, ulterior absolvirii cursului.

Plan de curs

Timp: 2 saptamani
 • 10 caracteristici importante pentru rezultatul final Tipul de ten, pigmentul, tehnica aleasa, configuratia si marimea acului, presiunea mainii, adancimea si timpul de lucru. 0/0

  No items in this section

 • Anatomia Pielii Culoarea pielii, celulele macrofag si pasii de vindecare. 0/0

  No items in this section

 • Pigmentologia Clasificarea lui Fitzpatrick, scara de temperatura a pigmentilor, matematica culorilor in pigmentologie. 0/0

  No items in this section

 • Pigmentii Chimia pigmentilor si cum se corecteaza culorile vindecate gresit. 0/0

  No items in this section

 • Designul de sprancene Incadrarea sprancenelor in forma fetei, forma si simetrica sprancenelor. 0/0

  No items in this section

 • Microblading Ace, pozitia lamei in stilou, tehnici de lucru. 0/0

  No items in this section

 • Pigmentarea buzelor Anatomia buzelor, tehnici de lucru, conturul. 0/0

  No items in this section

 • Pigmentarea pleoapei/ eyeliner Anatomia pleoapelor, structura pleoapei, afectiuni palpebrale, tipuri de eyeliner. 0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane Clasic, Powdering, Shading, Ombre, Fir cu fir & 3D, Microblading, Baby Doll Lips, Eyeliner & Eyeshadow. 0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Ana Maria Margineanu
Lector Dermopigmentist

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

100.00 lei
Sunati ACUM!