Curs Acuarela

acuarela
10
dec.

Acuarelele nu mai sunt doar pentru pictori. Ele pot fi folosite acum de catre mai multe tipuri de artisti, cum ar fi…artistii in make-up, ca tine!

Datorita texturii usoare, cosmeticele tip acuarela ofera un aspect extrem de natural fetei, oferind un control mai mare asupra cantitatii aplicate si a impactului, avand in vedere ca au la baza apa, lucru care permite aplicarea intr-un strat discret, asupra caruia se poate reveni, dupa preferinte.

Poti gasi atat culori pentru pleoape, pentru buze, cat si fard de obraz de consistenta acuarelei, iar marele lor avantaj il reprezinta faptul ca, spre deosebire de acuarelele din pictura, acest tip de cosmetice ofera culori la fel de intense si rezistente, fiind usor de intins la aplicare, si foarte rezistente dupa uscare.

Aspectul delicat si consistenta light pe care le confera fac make-up-ul tip acuarela potrivit atat iarna, cat si vara, in special pentru clientele care aleg sa opteze pentru look-ul ‘no make-up’ la evenimente casual, cum ar fi o reuniune de familie sau cu clasa, unde nu ar fi potrivit un machiaj tipator si extravagant.

Gratie trainerilor START ACADEMY, poti stapani si tu tehnica acuarelei, si sa fii un artist adevarat!

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
599 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!