Curs Natural Make-up

natural
10
dec.

Machiajul are rolul nu de a masca trasaturile naturale ale fetei, ci de a le contura si accentua, acolo unde trebuie. Jocul de umbre si lumini, culorile neutre si accentele subtile vor evidentia frumusetea innascuta a chipului fiecareia, ceea ce face ca machiajul natural sa ofere un look potrivit de zi cu zi sau pentru evenimentele casual din timpul zilei.

O tehnica de natural make-up reprezinta baza pentru orice cosmeticiana sau tehnician in make-up, iar Start Academy intelege acest lucru, astfel ca acum va ofera instruire si sfaturi specializate pe subiectul machiajului natural.

Un element la fel de important, desi in aparenta simplu, il reprezinta notiunile privind formele fetei. Pentru a putea aplica un machiaj corect, care sa avantajeze clienta si sa ii puna in valoare frumusetea naturala, este imperios necesar sa puteti identifica forma fetei unei persoane si sa puteti stabili cu certitudine ce zone trebuie evidentiate, umbrite sau conturate. Trainerii nostri va vor arata cum sa stabiliti cu usurinta forma fetei si va vor instrui in aplicarea tipului corect de make-up natural.

Ia-ti cu tine creativitatea si inscrie-te la cursul de Natural Make-Up si Forme ale Fetei de la START ACADEMY!

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
235 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!