Curs Smokey eyes

smokey-eyes
10
dec.

Un simbol al luptei pentru libertate si al ridicarii femeilor in societate, machiajul pin-up reprezinta de decenii femeia sexy, puternica, constituind si o referinta in istoria make-up-ului de la imbinarea clasicului cu modernul.

Potrivita atat pentru look-ul de zi cu zi, cat si pentru ocazii, si fiind un aspect care avantajeaza orice tip de forma a ochilor si a fetei, in functie de aplicare, tehnica pin-up iti va fi solicitata in cariera de make-up artist in repetate randuri. De aceea, trainerii Start Academy iti stau la dispozitie pentru a te indruma pe calea catre succes.

La cursul de pin-up make-up oferit de Start Academy, vei invata sa folosesti simplitatea acesti tehnici in favoarea clientei tale. Astfel, vei reusi sa transformi acest look dintr-unul de zi intr-unul de seara sau din casual in classy, fara prea mare efort. Trainerii nostri sunt gata sa te invete cum sa pui in valoare cele mai frumoase trasaturi ale clientei tale printr-o simpla arcuire a pensulei sau prin alegerea potrivita a nuantei de rosu pentru buze.

In spectrul relativ opus se afla look-ul smokey eyes, potrivit pentru serile elegante in care machiajul sa completeze tinuta intr-un mod stilat si sa confere o aura de mister. Cu un nivel de dificultate ceva mai avansat, tehnica smokey eyes necesita un ochi antrenat si o mana sigura, care sa nu depaseasca limita in aplicarea fardului, trecand astfel linia dintre elegant si exagerat.

Versatil in ceea ce priveste formele ochilor, un look smokey eyes poate arata bine pe oricine, atata timp cat este aplicat corect, tinand cont de trasaturile fetei pe care lucrezi.

Vino sa te specializezi in make-up la Start Academy!

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
250 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!