Curs Colorimetrie si forma

colorimetrie forma
10
dec.

Curs Colorimetrie si forma

Fiind intr-o industrie in care se lucreaza cu aspectul unei persoane, este vital sa ii putem pune in valoare stralucirea, alegand culorile potrivite. Suna usor, nu? Pui culoare langa culoare, arata bine, gata machiajul!

Din pacate, nu este atat de simplu. Colorimetria este, mai mult decat o arta, o stiinta. Una in care conteaza foarte mult viziunea si simtul estetic. Culoarea este o senzatie produsa pe ochi de lumina. Acum aproape 200 de ani, fizicianul Newton a reprodus, in camera sa, fenomenul de curcubeu, captand razele de lumina cu ajutorul unei prisme de sticla. Raza de lumina alba se descompune in 6 culori: rosu, oranj, galben, verde, albastru, violet.  Potrivirea culorilor tine de capacitatea de a vedea si intelege compatibilitatea dintre nuante, si stapanirea unor notiuni in aparenta simple, precum culori primare, culori secundare si culori derivate.

O alta notiune importanta o reprezinta teoria contrastelor. Cea mai cunoscuta este cea a lui Johannes Itten, bazata pe cercul cromatic al celor 12 culori, iar trainerii Start Academy sunt gata sa te invete cum sa creezi un look placut folosind aceste culori cu o miscare din pensula.

In functie de subtonurile pielii si de culoarea parului si a ochilor, trebuie sa poti decide daca clienta are nevoie de o gama de culori calde sau reci, astfel incat machiajul sa fie complementar nuantelor clientei, accentuandu-i tonurile naturale.

Pe langa toate acestea, la fel de important este sa stii cum sa adaptezi un look astfel incat sa fie potrivit pentru forma ochilor clientei tale si ce tip de make-up poate masca micile imperfectiuni, cum ar fi pleoapele cazute sau distanta dintre ochi.

Completeaza-ti cunostintele! Inscrie-te la cursul de colorimetrie si formele ochilor oferit de START ACADEMY!

Plan de curs

Timp: 2 zile

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
362 €

Includes

  • 46 hours on-demand video
  • 16 Articles
  • 39 Supplemental Resources
  • Full lifetime access
  • Language: English
  • Certificate of Completion
Sunati ACUM!