Curs Micropigmentare Pleoape

eyeliner
10
dec.

Masterclass-ul COMPLET de Dermopigmentare PLEOAPE include atat modulul complex de teorie, demonstratie pe model din partea trainerului, cat si practica pe piele sintetica si pe modele umane asigurate de Start Academy.

Cursul trateaza TOATE tehnicile in dermopigmentarea PLEOAPELOR si se adreseaza tehnicienilor in Dermopigmentare (fie ca au sau nu experienta pe zona pleoapelor, toate aspectele ce tin de acest segment vor fi predate de la A la Z).

Pe parcursul desfasurarii Masterclass-ului, materialele şi produsele necesare sunt asigurate de Start Academy; Insa, in ceea ce priveste aparatele de dermopigmentare, consideram ca este in avantajul cursantilor sa lucreze SI cu propriile echipamente noile tehnici.

Calitatea informatiilor furnizate in cadrul cursurilor de machiaj semi-permanent marca Start Academy este asigurata si prin experienta vasta in domeniu a trainerului ce sustine acest curs.

Plan de curs

Timp: 2 zile
 • Tehnici diferite de realizare a efectelor de pudrare pentru pleoape  0/0

  No items in this section

 • Tipuri diferite de anestezie  0/0

  No items in this section

 • Scheme grafice  0/0

  No items in this section

 • Design  0/0

  No items in this section

 • Contraindicatii  0/0

  No items in this section

 • Studii de caz  0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Simona Gaucan
Lector Dermopigmentist

SIMONA GAUCAN- cel mai nou Trainer in Dermopigmentare ce s-a alaturat proiectului Start Academy pentru sucursala deschisa in Municipiul Iasi, tehnician si profesor cu vasta experienta, dovedita prin mii-le de lucrari realizate. Parcursul educational si professional al Simonei poate fi considerat polivalent. Dupa ce a urmat o facultate cu profil in tehnic, a realizat ca profesia de inginer nu-i permite sa-si exprime creativitatea si talentul artistic. Astfel, s-a reintors la pasiunea sa pentru make-up, chiar si body-painting. Prima confirmare a talentului său a venit prin castigarea concursului la Congresul Internaţional de Estetică Aplicată „Nouvelle Estetiques“. Trecerea la machiajul semipermanent a venit in mod natural, dar dupa mult studiu si exercitiu alocat acestei activitati, activitate ce in prezent ii ofera cele mai mari satisfactii, atat Simonei dar si clientelor si elevelor sale.

Pe langa faptul ca este o prezenta constanta la majoritatea evenimentelor din sfera PMU, Simona este implicata total in activitatea sa de profesor Start Academy dar, acorda mare atentie si proiectului personal, cabinetului “Simona Găucan- Dermopigmentare”.

Free
Sunati ACUM!