Curs Microdermabraziune

microdermabraziune
10
dec.

Ce este Microdermabraziunea?

Este o procedura non-invaziva de refacere a suprafetei pielii care exfoliaza gentil stratul superior de celule moarte, in vreme ce stimuleaza procedura de colagen pentru dezvaluirea unui strat nou sanatos si neted. Linile fine, zonele rosii, pielea lipsita de stralucire si petele de la soare, pot fi imbunatatite in special prin tratamente constante.

Cum decurge Microdermabraziunea?

1. Cu cristale – In acest caz, un dispozitiv pulverizeaza cristale pe suprafata pielii realizand o abreziune delicata.

2. Cu diamante (peeling-ul cu diamante) – Acest tip de microdermabraziune foloseste un instrument cu varf de diamant care supune pielea delicat la abraziune si exfoliaza celulele moarte.

  • Care sunt etapele tratamentului facial de Microdermabraziune?
  • Recomandarile esteticianului.
  • Ce trebuie sa afli de la chirurgul estetician?
  • Cum trebuie sa te pregatesti pentru procedura?
  • Cum va decurge recuperarea?
  • Cat timp dureaza Microdermabraziunea?
  • Cat dureaza pana la aparitia rezultatelor?

 

Plan de curs

Timp: 1 zi

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Andreea Tudor
Formator acreditat Cosmetica

Sunt formatori cu reale abilitati didactice pentru transmiterea informatiilor pe care le detin la nivelul de intelegere a fiecarui cursant si formatori atrasi in mod deosebit de partea practica a meseriei.

Andreea Tudor- Trainer Start Academy pe gama tehnologiilor si tratamentelor cosmetice, se remarca prin vasta experienta de cosmeticiana avand de foarte multi ani propriul bussines in acest domeniu iar instruirea psihopedagogica asigurate de academie i-au completat deprinderile practice de cosmetician cu afinitati de pedagog.

In cadrul cursurilor Start Academy sustinute de catre Andreea Tudor elevii isi deprind rapid indemanarea si priceperea necesara pentru a incepe sa activezi in domeniul cosmeticii si, fiind adepta ‘practica este mama invataturii’, trainerul nostru considera ca tine de fiecare profesionist in parte sa-si dezvolte, perfectioneze si personalizeze tehnicile de tratamente cosmetice aplicate.

100.00 lei
Sunati ACUM!