Curs Tehnica 2d

2d
10
dec.

Tehnicile de infrumusetare evolueaza in permanenta si ne surpind placut de fiecare data. Printre primele procedee de infrumusetare se numara extensiile de gene, care se mentin in continuare in tendinte. De la extensiile clasice de gene, efectul de curbare, volum si lungime poate fi obtinut cu usurinta prin tehnica 2D.

Aplicarea corecta a extensiilor de gene 2D reda in totalitate look-ul atragator al modelelor din cele mai reusite reclame la mascara. Pentru a avea acces la cele mai noi produse si a deprinde tehnici de lucru noi aparute, cursul de extensii gene 2D vine in ajutorul tuturor celor care cauta perfectionarea.

Mod de desfasurare

Sedintele de pregatire au la o baza o programa complexa si duc la nivelul urmator tehnica de extensii de gene fir cu fir. Astfel, se obtine aspectul de evantai prin aplicarea a doua gene false pe un singur fir. Suportul teoretic oferit la primul curs cuprinde notiuni despre tipurile de extensii de gene in functie de lungimea, grosimea si curbura acestora. Pentru a crea conturul bine definit al ochilor este necesara alegerea corecta a tipurilor de gene. Pe tot parcursul programului de pregatire, trainerii vor asista fiecare participant, oferindu-le ajutor si totodata prezentandu-le inovatiile in materie de extensii de gene 2D.

Practica

Start Academy crede in performanta, iar pentru a ne dezvolta pe plan profesional, exercitiul reprezinta metoda cea mai sigura. Este firesc ca in cadrul unui asemenea curs, practica sa fie prima pe lista. In acest sens, pentru gestionarea eficienta a timpului, toti participantii la CURSUL DE EXTENSII GENE 2D vor putea aplica tehnicile noi invatate pe modelele prezente la curs.

Plan de curs

Timp: 8 saptamani

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

100.00 lei
Sunati ACUM!