Curs Tehnica Clasic + 2D

combina
10
dec.

Din vremea Cleopatrei femeile au acordat o atentie sporita modului in care arata si au ales de fiecare data sa isi valorifice cat mai mult ochii. Indiferent de culoarea irisului sau de forma ochilor, creionul dermatograf si rimelul sunt produsele indispensabile din trusa de machiaj a oricarei femei. Astfel, se explica de ce extensiile de gene raman in topul tendintelor de infrumusetare peste tot in lume.

Tehnica fir cu fir
Pentru a obtine un aspect cat mai natural care poate defini intregul chip se apeleaza la tehnica fir cu fir. Cursul de extensii de gene se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa deprinda aceasta tehnica intr-un mod cat mai corect si intr-un timp scurt.

Profesorul va prezenta notiunile teoretice ce nu pot fi trecute cu vederea si va ajuta fiecare cursant la proba practica. Alegerea genelor nu se face intamplator, de aceea se va lua in calcul intotdeauna raportul dintre marimea fetei si forma ochilor. Odata aplicate extensiile, acestea au rolul de a definitiva chipul si nu de a-l incarca.

De la extensiile clasice de gene, efectul de curbare, volum si lungime poate fi obtinut cu usurinta prin tehnica 2D.

Aplicarea corecta a extensiilor de gene 2D reda in totalitate look-ul atragator al modelelor din cele mai reusite reclame la mascara. Pentru a avea acces la cele mai noi produse si a deprinde tehnici de lucru noi aparute, sectiunea de extensii gene 2D vine in ajutorul tuturor celor care cauta perfectionarea.

Mod de desfasurare:
Cursul de extensii gene folosind tehnica fir cu fir va fi derulat pe durata 2 doua zile, fiecare tehnica (clasica si 2D) avand rezervata cate o zi, atat pentru partea teoretica, cat si pentru practica pe modele umane. Cursul va cuprinde lectii despre modul de aplicare a extensiilor de gene, a tipurilor de extensii, dar si notiuni de baza cu privire la patologia ochiului. Totodata nu vor fi neglijate nici sfaturile pe care persoana care a absolvit cursul este indicat sa le ofere clientei sale in urma finalizarii procedurii de extensie a genelor.

Odata cu parcurgerea ultimului modul de pregatire, persoana inscrisa la curs va reusi sa aplice, sa retuseze, sa indeparteze corect extensiile de gene si sa se bucure alaturi de clienta sa de rezultatul final.

Plan de curs

Timp: 8 saptamani

Curriculum este gol

Galerie poze

Contact

Trainer

Roxana Dumitru
Lector Dermopigmentist & Diamant Blading

ROXANA DUMITRU- Permanent Top Trainer Start Academy in cadrul modulului de practica a cursului de dermopigmentare organizat la sucursala Bucuresti si Unic Trainer în România Diamant Blading, o tehnica manuala exclusivista de pigmentare a sprancenelor folosind un stilou special cu varf de diamant, fiind totodata, Reprezentant și Distribuitor al brand-ului ‘Diamant Blading’ pe piata din Romania.

Experienta acumulata de Roxana ca si make-up artist professional / in profesia de make up artist, a reprezentata o baza solida in dezvoltarea calitatilor sale de technician in dermopigmentare si evaluator in domeniul PMU.

Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, un proiect umanitar la care au aderat toti dermopigmentistii Start Academy, Associate Partner & Make-up Leader al salonului “Le Boudoir – Boutique de Beauté”, Partner “BeautyX Herăstrău”, Owner si fondator “Eyelash Market”.

100.00 lei
Sunati ACUM!