Curs Laminare Gene

Laminare Gene
10
dec.

Curs Laminare Gene

Laminarea genelor este un tratament cosmetic non invaziv si semi-permanent ce oferă lungime, volum, curbare, colorare și alungire a genelor naturale. Acest procedeu reprezintă un avantaj fiindcă după aplicarea tratamentului genele se vor menține sănătoase, le va oferi un aspect plin și va ajuta în același timp la creșterea și protejarea lor.

Laminarea genelor este o tehnică nouă care are ca scop îngroșarea și curbarea genelor naturale, fără a mai fi nevoie de rimel sau extensii de gene. Acest procedeu este destinat tuturor iubitoarelor de aspect natural și pot opta pentru stilizarea de lungă durată a genelor natural, apelând la procedura de laminare, pentru a avea gene fabuloase, fără ajutorul rimelului sau a genelor false/ extensii.

Gândiți-vă că este un fel de rimel permanent fără să lase urme!

Este o procedură 2 in 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6 săptămâni.

Se prezintă diferența între produsele de laminare de gene existente pe piața națională și internațională, diferența între silicoanele de laminare sau cum să-ți alegi siliconul potrivit.


Ce îți oferim:

 • Suport didactic pentru susținerea cursului;
 • Modul complex de PRACTICĂ;
 • PRACTICĂ INTENSĂ pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de către Academie pentru fiecare cursantă în parte, sub îndrumarea și atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructură special creată pentru desfășurarea cursului în condiții optime;
 • Toate materialele, consumabilele și produsele necesare sunt asigurate în mod GRATUIT de Start Academy pe întreaga durată a cursului;
 • Tehnici de consultanță pentru fidelizarea clientelei;
 • Susținere și consiliere din partea trainerului după încheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Structura si tipologia genelor naturale  Totul despre gene. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Clasificarea procedurilor cu gene naturale  Tehnici. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Materiale  Produse necesare pentru laminare gene. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru  Organizarea corecta a zonei de lucru. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Vopsirea genelor  Produse. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Marketingul procedurii  Comunicarea serviciilor. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica  Pe model uman. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
100 €
Sunati ACUM!