Curs Laminare Gene

Laminare Gene
10
dec.

Curs Laminare Gene

Laminarea genelor este un tratament cosmetic non invaziv si semi-permanent ce ofera lungime, volum, curbare, colorare si alungire a genelor naturale. Acest procedeu reprezinta un avantaj fiindca dupa aplicarea tratamentului genele se vor mentine sanatoase, le va oferi un aspect plin si va ajuta in acelasi timp la cresterea si protejarea lor.

Laminarea genelor este o tehnica noua care are ca scop ingrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimel sau extensii de gene. Acest procedeu este destinat tuturor iubitoarelor de aspect natural si pot opta pentru stilizarea de lunga durata a genelor natural, apeland la procedura de laminare, pentru a avea gene fabuloase, fara ajutorul rimelului sau a genelor false/ extensii.

Ganditi-va ca este un fel de rimel permanent fara sa lase urme!

Este o procedura 2 in 1, fiind o metoda de infrumusetare dar si tratament, iar rezultatul dureaza pana la 6 saptamani.

Se prezinta diferenta intre produsele de laminare de gene existente pe piata nationala si international, diferenta intre silicoanele de laminare sau cum sa-ti alegi siliconul potrivit.


Ce iti oferim:

 • Suport didactic pentru sustinerea cursului;
 • Modul complex de PRACTICA;
 • Practica INTENSA pe MODELE UMANE;
 • MODELE UMANE asigurate de catre Academie pentru fiecare cursanta in parte, sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerului;
 • Infrastructura special creata pentru desfasurarea cursului in conditii optime;
 • Toate materialele, consumabilele si produsele necesare sunt asigurate in mod GRATUIT de Start Academy pe intreaga durata a cursului;
 • Tehnici de consultanta pentru fidelizarea clientelei;
 • Sustinere si consiliere din partea trainerului dupa incheierea cursului.

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Structura si tipologia genelor naturale  Totul despre gene. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Clasificarea procedurilor cu gene naturale  Tehnici. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Materiale  Produse necesare pentru laminare gene. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Protocol de lucru  Organizarea corecta a zonei de lucru. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Vopsirea genelor  Produse. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Marketingul procedurii  Comunicarea serviciilor. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

 • Practica  Pe model uman. 0/0

  Nu există articole în această secțiune

Galerie poze

Contact

captcha

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

0.0

0 Evalaure

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
100 €
Sunati ACUM!