Curs Laminare Gene

Laminare Gene
10
dec.

Laminarea genelor este o tehnica noua care are ca scop ingrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimel sau extensii de gene. Acest procedeu este destinat tuturor iubitoarelor de aspect natural si pot opta pentru stilizarea de lunga durata a genelor natural, apeland la procedura de laminare, pentru a avea gene fabuloase, fara ajutorul rimelului sau a genelor false/ extensii.

Ganditi-va ca este un fel de rimel permanent fara sa lase urme!

Ce este aceasta?

Este o tehnica non-invaziva de ondulare, ridicare, ingrosare, vopsire si hranire a genelor naturale.

Este o procedura 2in 1, fiind o metoda de infrumusetare dar si tratament, iar rezultatul dureaza pana la 6 saptamani.

PRACTICA ( participant curs )

 • aplicarea cunostintelor in practica pe model
 • laminarea genelor
 • laminarea sprancenelor
 • pigmentarea
 • depistarea si corectarea greselilor

Se prezinta diferenta in laminare si permanent de gene, diferenta intre produsele de laminare de gene existente pe piata nationala si international , diferenta intre silicoanele de laminare, cum sa-ti alegi siliconul potrivit.

 • Primesti suportul de curs in care apar pasii procedeului cu explicatii clare si poze + despre ingrijirea genelor dupa laminare + necesarul de produse pentru procedura.
 • Se exemplifica pe un model procedura completa

Plan de curs

Timp: 1 zi
 • Structura si tipologia genelor natural  0/0

  No items in this section

 • Clasificarea procedurilor cu gene natural  0/0

  No items in this section

 • Materiale si produse necesare pentru laminare gene  0/0

  No items in this section

 • Organizarea corecta a zonei de lucru  0/0

  No items in this section

 • Vopsirea genelor  0/0

  No items in this section

 • Marketingul procedurii  0/0

  No items in this section

 • Practica  0/0

  No items in this section

Galerie poze

Contact

Trainer

Raluca Tolescu
Formator acreditat Cosmetica

Raluca Tolescu are la baza o pregatire de specializare in cosmetica faciala si corporala, mult mai complexa decat formatele intalnite pe piata din Romania, ea fiind absolventa unei scoli din Italia de formare profesionala in domeniul cosmeticii medicale. Pe parcursul a 2 ani de zile, cu un program zilnic de 6 ore, Raluca Tolescu a parcurs parte de Fiziologie, Anatomie, Dermatologie, Chimie Organica si Anorganica, Cosmetica Chimica, Cosmetica Naturista, Microbiologie, Igiena si Sterilizare, Nutritie si Alimentatie, Tehnica Profesionala si Aplicare Practica, Tehnici de Masaj facial si corporal, Remodelare Corporala, Machiaj.

Experianta si dezvoltarea profesionala in cosmetica si-a dobandit-o in Italia, fiindu-i tara de resedinta multi ani, ca apoi sa se incadreze cu succes si faca fata cu brio rigorilor englezesti din punct de vedere a calitatii, prin serviiciile oferite intr-o clinica exclusivista din Londra.

Cu o experianta de peste 10 ani aplicata si dobandita in afata tarii in sectorul estetic, Raluca Tolescu si-a imbogatit curriculum vitae prin acreditarea de dermopigmentist fiind totodata un membru de baza al echipei dermopigmentistilor din academia noastra.

Insa, rolul important il are in cadrul cursurilor pe care Raluca Tolescu le sustine in calitate de trainer principal: Curs de Cosmetica, Curs de Remodelare Corporala, Specializari in Mezoterapie cu Microneedling, Design si Stilizare Gene si Sprancene, Laminare Gene.

Pe langa importantele informatii teoretice si practice pe care Trainetul Raluca Tolescu le transmite elevilor Start Academy, ii face placere sa impartaseasca din vasta experienta acumulata international iar astfel elevele nostre se pot adapta rapid situatiei in care au cliente de alta nationalitate cu anumite principiu sau chiar situtiei in care pot activa si in alte tari.

100.00 lei
Sunati ACUM!