Blog

PlasmaLiftingul nonchirurgical cu Fibroblast Plasma Pen

Ce este liftingul nonchirurgical realizat cu tehnologia Plasma Fibroblast

Liftingul nonchirurgical realizat cu stiloul plasmatic (Fibroblast Plasma Pen) este o procedura minim invaziva, fara riscuri notabile, un tratament mult mai accesibil, din toate punctele de vedere, decat interventia chirurgicala si cu rezultate comparabile cu varianta medicala.

Tratamentul cu Fibroblast Plasma Pen are rezultate fulminant de bune in ceea ce priveste ridicarea pleoapelor,  a excesului de piele lasata, flasca, fara fermitate, inclusiv abdomenul lasat, barbia dubla (gusa), ridurile si pungile de sub ochi denumite si ‘laba gastii’, estomparea pana la eliminarea si celor mai profunde riduri, cicatrice si vergeturi …iar lista poate continua si pentru tratarea altor probleme pe care le intalnim la nivelul pielii (pete/ acnee/ cicatrice postacenice/ veruci/alunite/ milia/ etc.).

Daca unii pacienti au nevoie de o singura sedinta de plasma pen pentru a-si rezovla o anumita problema estetica, altii, pentru parcurgerea unui tratament complet cu rezultate considerabile, au nevoie de mai multe sedinte la interval de 8 saptamani.

Rezultatele tratamentului de lifting cu plasma penul pot dura chiar si pana la doi ani, functie de numerosi factori individuali ai fiecarut client. Dar, la fel ca orice alt tip de tratament anti-ageing, procedura de intretinere si preventie poate fi facuta anual.  Rezultatele sunt de obicei observate imediat dupa prima sedinta cu o perioada rapida de vindecare de 7-10 zile. Cu toate acestea, rezultatele complete sunt mai vizibile dupa 8 saptamani dupa ce pielea sub epiderm, la nivel celular s-a vindecat total si avem un tesut nou, tanar, sanatos.

Va intrebati daca tratamentul cu Fibroblast Plasma Pen va este potrivit? Haideti sa aflam…

Plasma Penul sau Fibroblastul cum mai este numit pe scara larga este destul de cunoscut si popular in majoritatea tarilor unde industria cosmetica este dezvoltata. Denumirea de Fibroblast asociata realizarii tratamentului cu orice tip de aparat tip Plasma Pen este totusi eronata. Fibroblast este marca inregistrata a producatorului german PUREBEAU care are un echipament de plasma, o tehnologie la un nivel de calitate ‘high class’ (https://www.fibroblast.ro/ ). De altfel, este singurul brand de echipament plasma recunoscut si apreciat la nivel mondial.

Romania face parte din tarile unde serviciile de cosmetica sunt la mare cautare iar specialistii in estetica se adapteaza rapid trendului international livrand tratament revolutionare, ultramoderne, chiar inaintea altor tari la care ai avea tendinta sa ai asteptari mai mari iar acest lucru se datoreaza faptului ca marea majoritate a romanilor sunt foarte atenti la imaginea proprie.

Partenerii Start Academy, Visagistik Professional (https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/plasma-pen-ro/ ) au in portofoliu aparate Plasma Pen, dispozitive cu certificarile europene impuse de legislatia UE, dispozitive cu finete si precizie in functionare. Prin ionizarea, prin intermediul varfului aparatului a gazelelor atmosferice, inclusiv cele naturale emise de pielea noastra, se formeaza o microtensiune energetica ce este eliberata sub forma unui blitz plasmatic (de unde si denumirea de intinerirea si intarirea pielii cu plasma). Se creeaza astfel o mica descarcare electrica ce actioneaza la nivelul epidermei. Tesutul pielii se strange imediat, oferind pielii cu aspect elastic si tonic.

Ce se poate trata cu Fibroblast Penul?

Fibroblastul poate fi folosit pentru a trata o serie de zone si imprefectiuni sau probleme deosebite. Pe langa FACELIFT, ofera numeroase solutii pentru:
✔️ Înlăturarea alunițelor
✔️ Înlăturarea surplusului de piele
✔️ Ridicarea / corectarea pleoapelor căzute
✔️ Tratarea pungilor de sub ochi
✔️ Eliminarea ridurilor
✔️ Tratarea vergeturilor
✔️ Eliminarea cicatricelor
✔️ Tratarea petelor pigmentare sau de vârstă
✔️ Înlăturarea negilor
✔️ Înlăturarea siringoamelor

Cat dureaza rezultatele tratamentului cu Fibroblast Plasma Pen?

Tratamentul cu Fibroblast Plasma Pen este considerat mai mult decat un tratament de intindere a pielii, deoarece volumul pielii este efectiv redus iar rezultatele pot dura si doi ani.  Asemenea altor interventii chirurgicale si tratamente cosmetice, efectele plasmapenului nu sunt in intregime permanente si, din pacate, nu inceteaza procesul normal si natural de imbatranire. Cu toate acestea, rezultatele inregistrate sunt durabile in functie de zonele tratate.  Rezultatele tratamentului vor fi observate imediat dupa primul tratament, dar rezultatele finale vor fi cu adevarat constatate dupa 8 saptamani.  In functie de tipul de tratament parcurs si aria (zonele) tratate, pot fi necesare un numar de sedinte in cadrul tratamentului, dar numai la distanta de 8 saptamani efectuate pentru a vedea rezultatul complet. Pentru un rezultat de lunga durata, stilul nostru de viata (cum ar fi fumatul, consumul excesiv de alcool si expunerea la soare, etc.) joaca un rol important.

Cate sedinte sunt necesare pentru tratamentul de Fibroblast Plasma Pen?

Asa cum am mentionat de-a lungul acestui articol, numarul de sedinte poate varia in aceeasi masura in care fiecare client este diferit in felul sau. Cele mai importante lucruri care sunt luate in calcul este varsta clientului, elasticitatea pielii, modul in care pielea raspunde la procedura, respectarea protocolului de ingrijire si intretinere pe termen lung, precum si protocolul de lucru executat de specialist pe zona supusa tratamentului.  Majoritatea clientilor vor vedea instantaneu rezultatele si vor continua sa vada evolutia pozitiva pe parcursul a 8 saptamani de la interventie.  Pentru aceeasi zona, de regula sunt suficiente 2 sedinte, in cazuri de exceptie 3 sedinte.

Reactii, Riscuri, Efecte Secundate.

Tratamentul cu Plasma Pen sau Fibroblastarea s-a dovedit a fi sigura datorita faptului ca este miniminvaziva dar numai atunci cand este efectuata de un tehnician specializat in plasma pen, un plasma tehnic.

Majoritatea clientilor sunt susceptibili la unele reactii minore in perioada de 7-10 zile dupa tratament. Se vor forma coji minuscule in jurul zonei tratate, care vor dura, in general, 7-10 zile dupa care se vor desprinde si vor cadea in mod natural, acest lucru dezvalui apoi pielea noua rozalie. Edemul (umflarea) este o reactie este frecventa atunci cand se trateaza zona ochilor. Pentru preventie si calmare se pot aplica masti de calmare si hidratare intensa (https://www.semi-permanent.ro/consumabile/inainte-and-dupa/masti/) cum sunt cele de la brandul Purebeau https://www.semi-permanent.ro/blog-ro/masca-hidratanta-purebeau/ . Pentru a evita orice reactii adverse grave, cum ar fi hiperpigmentarea, este esential sa urmati recomandarile de ingrijire oferite de catre tehnicianul dumneavoastra, in mod deosebit protectia solara.

Candidatul ideal pentru tratamentul de Plasma Pen.

  • Ar trebui sa fie intr-o stare de sanatate buna la data programarii, fara probleme preexistente de sanatate. Inclusiv semnele racelii si gripei vor duce la reprogramarea tratamentului.
  • Pielea nu trebuie sa fie iritata sau inflamata pe sau in jurul zonei de tratament.
  • Daca clientul este predispus la cicatrici keloide, acest tratament trebuie evitat.
  • Persoanele cu diabet, tulburarile de vindecare sau problemele de drenaj limfatic nu trebuie sa fie supuse unui tratament.
  • Pielea bronzata si fototipurile inchise (VI-V-VI) trebuie evitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista un risc mai mare de hiperpigmentare (pete inchise sau hipopigmentare (pete deschise) in urma tratamentului.
  • Canditatii cu hiperpigmentare / hipopigmentare nu sunt candidatii ideali ci riscanti.
  • Tratamentul nu poate fi realizat pentru persoanele cu Herpes simplex. Este recomandat insa sa se administreze preventiv medicamente specifice antiherpes cu 3 zile inainte de tratament si 4 zile dupa tratament.
  • Tratamentul nu poate fi realizat daca clientul poarta un stimulator cardiac.
  • Tratamentul trebuie evitat pe persoanele insarcinate sau care alapteaza.

Ziua tratamentului cu Fibroblast Plasma Pen.

Clientul trebuie sa se prezinte  cu pielea proaspat curatata, asta este tot!

Se poate recomanda sa se administrezeun anti-histamic cu 1 ora inainte de programare pentru a preveni umflarea zonei si se poate continua cu administarea medicamentului timp de 2-3 zile si tratament. Se evita alcoolul cu 24 de ore inainte de programare.

Se aplica pe zona de tratament o crema anestezica timp de 45 de minute pentru a diminua orice disconfort. In timpul tratamentului cu plasma pen este posibil sa se resimta caldura pe zona de tratament, care poate fi inconfortabila si usor iritanta dar la un nivel tolerabil. Timpul de tratament poate dura intre 10-40 minute, in functie de dimensiunea zonei tratate.

Imediat dupa tratament, zona tratata poate fi rosie si umflats usor cu cruste mici de arsura . Este posibil ca senzatia sa fie asociata cu  senzatia unei arsuri solare, care va dura probabil cateva ore. Inflamarea poate creste in urmatoarele cateva ore dupa tratament si poate continua si mai mult (2-3 zile) cand se trateaza zona ochilor. Cojile se vor desprinde si vor cadea in 7-10 zile,  in functie de ritmul individual de vindecare si zona tratata. Rezultatele se imbunatatesc treptat pe parcursul urmatoarelor 8 saptamani.

In urma tratamentului, se vor oferi instructiuni minutioase de ingrijire. Este important respectarea acestor instructiuni pentru rezultate sigure. In saptamana urmatoare tratamentului (sau pana la vindecarea completa a zonei) nu trebuie utilizata o spalare exfolianta sau un demachiant. In schimb, optati pentru un sapun echilibrat cu pH si se evita atingerea zonei. Zona se protejeaza maxim de soare! Un set complet de ingrijire si instructiuni vor fi furnizate in cadrul tratamentului.

Cat costa tratamentul cu Plasma Pen?

Liftingul nonchirurgical cu plasma pen este cu siguranta mai accesibil financiar decat chirurgia sau un pachet de produse/ tratamente dermatocosmetice pentru tratarea problemelor tenului, iar pretul tratamentului depinde de zona tratata si tipul de tratament de plasma livrat.

Sunati ACUM!