Blog

Beauty Monster Plasma Pen

Vrei ca pielea ta sa arate perfect fara sa fi nevoita sa ascunzi si sa camuflezi semnele ce confirma trecerea anilor sau pur si simplu vrei sa elimini imperfectiunile de la nivelul pielii pe care mediul in care traim si propria conditie fizica le provoaca?

Răspunsul este tratamentul cu Plasma Pen.

Despre Plasma Pen am tot vorbit in diferite articole si daca acum aproximativ 5 ani cand tratamentul a patruns si pe piata din Romania putini era cei ce stiau ce presupune tratamenul de plasma pen si ce reprezinta tehnologia de plasma, acum majoritatea celor ce activeaza in domeniul estetic stiu ce este Plasma Penul si care sunt avantajele acestuia iar cererea pentru cursul de plasma pen este tot mai mare si intr-o contiuna crestere. Este adevarat ca, chiar si acum este un tratament controversat, care naste discutii intre diversi specialisti, de diferite profesii, un tratament pe care persoanele din sfera medicala doresc sa puna monopol datorita faptului ca rezultatele sunt exceptionale, comparabile cu cele estetic medicale.

Insa, este un tratament minim invaziv si ramane un tratament ce poate fi insusit de oricine doreste sa-si obtina o specializare in plasma tehnic cu conditia sa urmeze curs foarte bine structurat si documentat. Acest lucru presupune o baza teoretice solida, dezbaterea studiilor de caz interne, realizarea tratamentului in cadrul cursului pe persoane ce solicita tratament de plasma pen (practica) si, foarte important, posibilitatea de a lucra cu mai multe aparate si nu cu unul singur!!! In momentul in care nu exista diversitate in aparate si produse, consideram ca elevilor i se limiteaza aria cunosterii si experimentarii. Acest lucru este valabil in general pentru toate cursurile, inclusiv dermopigmentarea sau cosmetica, si nu numai pentru cursul de specializare in Plasma Pen. Important este ca elevii sa lucreze si inevitabil sa testeze mai multe aparate, sa simta aparatele, si functie de propriile preferinte, motivatii si criterii de selectie acestia sa faca propria alegere, avand bineinteles si suportul tehnic din partea trainerului sau furnizorului.

Specialistii ce se formeaza pe aceasta categorie de tratament- plasma pen- deseori sunt nesiguri in alegerea aparatului de Plasma si se tem sa nu faca o alegerea gresita daca aleg o varianta mai accesibila financiar sau sa riste in a investi o suma semnificativa de bani intr-un echipament tip Plasma Pen si sa treaca o perioada mult prea mare de timp pana ajung sa amortizeze suma investita si sa lucreze pe profit real.

In cadrul Cursului de Specializare Plasma Pen elevii au posibilitatea sa lucreze la partea practica cu minim 3 aparate de Plasma Pen, de la diferiti producatori, aparate ce difera din punct de vedere tehnic si din punct de vedere al pretului de achizitie: IONIQ PLASMA PEN (https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/plasma-pen-ro/ioniq-ro/ioniq/?currency=EUR ), PLASMA PEN BEAUTY MONSTER (https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/plasma-pen-ro/monster/plasma-pen-beauty-monster/), FIBROBLAST PUREBEAU (https://www.lortec-medical.ro/purebeau-fibroblast-elite-p-329.html)

Am decis sa va prezentam nu pe cel mai scump aparat de plasma, si nu pe cel cu pretul cel mai accesibil, cu aparatul plasma pen cu pretul de achizitie mediu: PLASMA PEN BEAUTY MONSTER –   dispozitiv de blefaroplastie si lifting nechirurgical si mult mai mult decat atat.

Tratamentul cu Monster Plasma Pen elimina cicatricele/vergeturile/petele; inlatura alunitele/ angioamele/ negii; elimina tatuajele; tratament de curatare comedoame si milia; elimina surplusul de piele cu efect de tightening; etc

 

Metoda eficienta si cea mai sigura de intinerire nonchirurgicala cu plasma multiplu. Fara perforarea tesutului pielii. Fara hiperpigmentare. Fara arsuri. Principiul cosmetologiei plasmatice se bazeaza pe utilizarea a 4-a stare a materiei – plasma. Acesta este un mod de a influenta pielea, fara contact, atunci cand apare un arc plasmatic intre varful dispozitivului special si piele.

  • Efect instant si un rezultat ce se mentine la ordinul anilor
  • Fara efecte secundare- varful de plasma pen nu este obligatoriu sa faca contact cu pielea. Microblitzul se formeaza la o distanta de 1-2 mm intre varful acului si piele iar in timpul tratamentului se poate controla/ modifica intensitatea si adancimea descarcarii energetice

 

 • Sub actiunea plasmei se intampla o sublimare artificiala la nivelul tesutului fara ca, caldura degajata sa se transfere la tesutul inconjurator. In schimb sub actiunea acestui stimul extern fibroblastii secreta un surplus de collagen si elastina pentru formarea unor noi fibre ce determina o intindere a pielii, fermitate, elasticitate si tonifiere de lunga durata.

Plasma Pen Beauty Monster este un dispozitiv complex ce permite utilizarea a 3 capete de tratament:

 • varfurilor de plasma (ace)

 • varfului fractionat

 • varfului termic

Avantajele Plasma Pen Beauty Monster

100% sigur si eficient, vindecare rapida fara risc de pigmentare, rezultate vizibile chiar si dupa o singura procedura. Aceste lucruri se datoreaza celui mai mic punct de ablatie pe care dispozitivul il induce cu cel mai subtie ac de plasma

Descarcarea energetica sub forma de microblitz a Plasma Pen Beauty Monster este perfect controlata si focusat directionata  pentru a nu afecta tesutul inconjurator

Plasma Penul Beauty Monster poate functiona in 4 niveluri de energie si 4 tipuri de frecvente. Prin urmare se pot face in total 16 scheme de tratament in ceea ce priveste setarile de energie si frecventa, avand astfel posibilitatea sa lucrati diferentiat functie de tipologia de clinet si afectiune.

Plasma Pen Beauty Monster are unul dintre cele mai subtiri ace de plasma ceea ce face ca punctiile sa fie de mici dimensiuni reducandu-se astfel timpul de vindecare cu 35% comparativ cu alte deviceuri existente pe piata.

Toate varfurile plasma penului Beauty Monster sunt fabricate din otel de cea mai buna calitate si cu cea mai mare conductivitate, otel din care sunt confectionate majoritatea produselor de tip medical. Varfurile Beauty Monster nu sunt din zinc, fier sau alte metale mai accesibile.

Monster Plasma Pen detine 3 capete de tratament pentru 5 categorii principale de tratament si mai mult de 30 de posibilitati de proceduri.

 1. Tratament tip plasma (lifting non chirurgical)
 2.  Tratament fractionat (mezoterapie tip plasma, eliminarea petelor si tratarea cuperozei)
 3. Tratament termic (plasma peeling, tratament ideal pentru tratarea suprafetelor mari)
 4. Tratament soft plasma (pentru zonele sensibile si delicate)
 5. Tratament mixt (posibilitatea de a combina in acelasi timp tratamentul termic si tratamentul de plasma pentru tratarea acneei si cicatricelor postacneice si cicatricelor in general)

Sanatatea, siguranta si frumusetea clientilor trebuie sa fie principalele prioritati ale tale ca si specialist in plasma pen iar increderea clientului in tine ca si tehnician trebuie sa fie un argument determinant sa nu-ti risti reputatia prin realizarea tratamentului de plasma pen fara un curs de specializare in prealabil si folosind aparate de calitate slaba si la pret dubios de mic si achizitionate de pe siteuri ce nu prezinta garantia calitatii.

Dispozitivul Plasma Pen Beauty Monster este fabricat in Coreea si are certificat CE. Garantie 12 luni.

 

 

Sunati ACUM!