Blog

Ce este Hyaluron Pen? Ce este acidul hialuronic? Cum se face ‘injectarea’ fara ac?

Tehnologia imbunatateste fiecare aspect al vietii noastre de zi cu zi. In acelasi mod, utilizarea tehnologiei avansate a facut domeniul beauty mult mai convenabil, nedureros si mai eficient. Cea mai recenta tehnologie care a revolutionat in intreaga lume domeniul infrumusetarii este aparitia Hyaluron Penului. Primele experimente de succes cu stiloul de Hialuron au avut loc in 2016- 2017, dupa care procedura cu Hyaluron Pen s-a raspândit rapid ca tendinta globala.

> Tratamentul cu aparatul Hyaluron Pen se adreseaza persoanelor ce cauta tratamente non-invazive pentru:

    • marirea buzelor,
    • reducerea ridurilor,
    • corectia formei nasului,
    • biorevitalizarea tenului,
    • tratamentul vergeturilor,
    • sau, de curand, varianta de tratament pentru caderea parului,
    • stiloul de hialuron poate chiar sa inlocuiasca metoda traditionala de mezoterapie injectabila pentru lipoliza (topire grasime) insa eficienta tratamentului depinde de puterea si profunzimea de injectie a stiloului de hialuron.

Stilourile Hyaluron au devenit foarte populare, deoarece reprezinta varianta non-invaziva- fara ac, fara durere- de introducere in piele a agentilor de umplere si volumizare. Spre deosebire de o injectarea traditionala cu ac, varianta care provoaca durere, umflare si sangerare, procedura cu Hyaluron Pen este nedureroase si nu necesita timp de recuperare post tratament. O roseata minora insotita de umflare este totusi o reactie normala la utilizarea Hyaluron Penului.

> Cum functioneaza Hyaluron Penul?
Dispozitivul utilizat este conceput pentru a introduce o cantitatea exacta de acid hialuronic in straturile dermale  si epidermice superioare ale pielii. Hyaluron Penul are un orificiu cu un diametru de doua ori mai mic decat acul obisnuit de la o seringa clasica de injectare iar acidul hialuronic este introdus in piele prin tehnologia aerului comprimat.
Astfel, acidul hialuronic ajunge sub presiune aerului in straturile epidermice si dermice superioare sub forma unor molecule de mici dimensiuni (nano molecule). Astfel, in mod clar, este mult mai prudent sa optezi pentru procedura cu Hyaluron Pen in timp ce injectarea clasica a acidului hialuronic ramane o optiune secundara.
> Alegerea tipului de acid hialuronic este esentiala.
Acidul hialuronic este o substanta naturala care exista in tesuturile conjunctive din organismul uman, inclusiv in fluidul din jurul ochilor. Aceasta substanta este acum extrasa si reformulata ca agent de umplete  (fillers).
Acidul hialuronic se dovedeste de folos in domeniul dermato-cosmetic pentru a imbunatati aspectul pielii, de a reduce ridurile faciale, cicatricile (cum sunt si cele post acneice), ori alte semne care ar fi putut aparea ca urmare a unei leziuni. Pana in prezent, persoanele care sufera de diverse probleme dermato trebuiau sa indure durerea si efectele secundare ale acizilor hialuronici injectabili. Datorita recentei aparitii a stiloului de Hialuron (Hyaluron Pen), varianta injectabila a acidului hialuronic poate fi doar o a doua optiune.
Pe langa calitatea penului, din punct de vedere al presiunii la care lucreaza ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/aparate/) cel mai important factor de care trebuie sa se tina cont in utilizarea Hyaluron Penului este alegerea ‘fillerului’ potrivit. Exista o varietate de materiale de umplere disponibile la preturi diferite. De ce este important sa se utilizeze un tip de acid de uz topic, destinat uzului cosmetic si nu celui medical? Acizii hialuronici au o consistenta, prin compozitia proprie, special creata pentru stiloul tip Hyaluron Pen datorita tehnologiei sale de reticulare micro ( https://www.semi-permanent.ro/hyaluron-pen/fiole/)
Din punct de vedere al structurii moleculare, acizii hialuronici pot fi: fara legatura intre moleculele de acid (tip de acid pentru procedura clasica de injectare cu ac), cu o singura legatura intre molecule, cu legatura duba sau chiar multipla intre molecule (pentru Hyaluron Pen). Cu cat exista mai multe legaturi intre moleculele acidului, structura ce confera acidului proprietatea de coeziune si vascozitate, cu atat acidul hialuronic se mentine in tesut iar rezultatul este vizibil mult timp (mai putin de 6 luni vs. aproape 1 an)
O vascozitate mai puternica a produsului asigura rezistenta la migrare si contribuie la efectul de lunga durata al tratamentului, datorita capacitatii hidrofile deosebite.

> Particularitati Hyaluron Pen.

    • Deoarece procedura ce utilizeaza Hyaluron Pen este non-invaziva nu exista riscul ruperii vaselor de sange. Acidul Hialuronic utilizat cu dispozitivul de hialuron ajunge doar la stratul papilar al dermului, facand tratamentul foarte sigur si convenabil. Exista fillere de acid hialuronic ca vin, de asemenea, infuzate cu lidocaina- care asigura efectul anesteziei locale in timpul procedurii, ceea ce face tratamentul cu Hyaluron Pen total nedureros.
    • O singura sedinta poate fi efectuata intr-un interval chiar si de 15 minute, pana la 1 ora, in functie de zona de tratament. Puteti reveni la rutina zilnica curand dupa procedura, deoarece rareori pot exista vanatai, sangerare sau roseata.
    • Cu toate acestea, iritarea minora a pielii nu poate fi exclusa total ca efect secundar.
    • Orice utilizator al aparatului Hyaluron Pen, trebuie sa fie constienti ca acesta este doar un produs care infuzeaza acid hialuronic in straturile superioare ale pielii si nu trebuie tratat ca o solutie permanenta sau semi-permanenta de lunga durata.
    • Mai mult, rezultatul depinde de forma buzelor, cand este vorba de marirea buzelor, iar rezultatele pot varia de la individ la individ.
    • Hyaluron Penul nu trebuie utilizat persoanelor cu hipersensibilitate si femeilor insarcinate.
    • In cele din urma, si cel mai important, tratamentul trebuie administrat numai de catre un profesionist instruit pentru a evita complicatii inutile.
    • Specializeaza-te in Hyaluron Pen, cel mai in voga tratament cosmetic!

https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-hyaluron-pen/

𝗧𝘂 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗶 varianta de curs care o preferi si care te avantajeaza❗️

⭕️Curs Specializare in 𝗛𝗬𝗔𝗟𝗨𝗥𝗢𝗡 𝗣𝗘𝗡 #𝙊𝙉𝙇𝙄𝙉𝙀 / #𝙊𝙁𝙁𝙇𝙄𝙉𝙀

⭕️Curs Specializare in 𝗛𝗬𝗔𝗟𝗨𝗥𝗢𝗡 𝗣𝗘𝗡 / 𝙆𝙄𝙏 𝘿𝙀 𝙇𝙐𝘾𝙍𝙐 (dispozitiv si cartuse + 2 fiole cu 𝟲 𝗺𝗹 de 𝗮𝗰𝗶𝗱 in total)

Singurul curs care nu-ti impune sa urmezi un format standard dar te obliga sa inveti tratamentul in toate cele 5 directii in care se poate aplica tratamentul:

  1. Augmentare buzelor (hidratarea & volumizare)
  2. Umplerea ridurilor
  3. Biorevitalizarea la nivelul tenului
  4. Corectie forma nas
  5. Topire grasime (gusa)

Solicita INFO⤵️pentru 𝗡𝗢𝗨𝗔 𝗢𝗙𝗘𝗥𝗧𝗔❗️
Start Academy
+40 729 388 880 / +40 770 815 659
www.cursuri-estetica.ro
https://www.start-academy.org/
https://www.instagram.com/startacademy_international/
office@cursuri-estetica.ro

 

Sunati ACUM!