Blog

Remodelare forma nas- cea mai recenta procedura executata cu Hyaluron Penul

Exista ceva care nu poate face hyaluron penul si agentii de umplere subdermali? Pare din ce in ce mai putin probabil.

Daca hyaluron penul initial a fost folosit pentru volumizarea buzelor, pe masura aparitiei unor dispozitive cat mai performante si unor game cat mai diversificate de acizi de umplere, hyaluron penul in gaseste intrebuintare in: umplere riduri, biorevitalize tip mezoterapie, topire grasime si chiar, cea mai recenta tehnica este utilizarea acizilor de umplere pentru remodelarea formei nasului. Fata de rinoplastia chirurgicala, procedura cu hyaluron penul sau chiar varianta injectabila, acestea sunt proceduri atat de delicate incat este exclus orice fel de risc.

Remodelarea nasului folosind acid hialuronic. Dar ce inseamna mai exact asta si cum functioneaza?
Majoritatea oamenilor isi doresc un nas cu o forma corecta, un nas mai mic. Injectarile cu acid hialuronic, ca si agent de umplere, ar trebui sa il faca mai mare, nu? Din punct de vedere tehnic, acest lucru ar putea fi adevarat, dar din cauza unghiurilor si a luminii si a modului in care se administreaza acidul, volumul confera intregului nas un aspect mai mic si corect. Nasul poate fi remodelat cu contururi noi inclusiv prin pocedura ce utilizeaza hyaluron pen.

Probleme ideale de remodelare nas prin procedura non-chirurgicala de hyaluron pen:

  • Asimetrie
  • Varful cazut
  • Umflaturi
  • Pod ingust
  • Profil stramb sau accidentat

Corectia formei nasului cu hyaluron pen o putem numi rinoplastie non-chirurgicala si este o alternativa buna pentru persoanele care au nevoie de o remodelare de la minim la moderat.


Daca nasul a fost rupt sau prezinta cicatrici intense, hyaluron penul sau injectarea cu acid haluronic nu sunt variante optime. Daca cicatricea este o problema pentru nas, este posibil ca o doza mica de steroizi sa ajute la micsorarea si estomparea cicatricei. Nasul este zona cea mai delicata pentru a face injectari din cauza aportului de sange deja limitat. Poate fi periculos mai ales atunci cand este efectuat de o persoana fara experienta in asemenea interventii. Daca ati suferit anterior o interven╚Ťie chirurgicala pe nas, aportul de sange ar putea fi deosebit de fragil, iar folosirea introducerea acidului hialuronic cu dispozitivul de hyaluron pen va pot ajuta daca nasul este prea delicat pentru o rinoplastie completa.

Dar ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic este o molecula naturala produsa de organism si utilizata in agentii de umplere dermici. Deoarece este o substanta naturala, organismul o descompune in cele din urma si veti avea nevoie de o noua interventie. In functie de numeroase aspecte, de la tipul de acid utilizat pana la conditia clientului, rezultatele dureaza de obicei in jur de cateva luni pana maxim la un an, desi pot fi utilizati agenti de umplere mai permanenti.
Rinoplastia chirurgicala este inca indicata pentru nasurile largi, nasurile mari, nasurile sparte si persoanele care doresc un rezultat permanent si sunt dispuse sa acorde timp de recuperare dupa interventie. Procedura non invaziva cu hyaluron pen sau minim invaziva prin injectare nu au perioade de nefunctionare si, atunci cand sunt descrise ca o proceduri ce se pot realiza in timpul pauzei de pranz (lunch break tratment), in multe cazuri, este ad littera. Durerea este inexistenta sau minima, deoarece majoritatea materialelor de umplere contin un agent anestezic (de obicei lidocaina) si, desi poate exista o anumita roseata sau vanatai, este de asemenea izolata si minima.

Pentru mai multe INFORMATII, CLICK HERE ­čč¬https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-hyaluron-pen/

Sunati ACUM!
×

Powered by WhatsApp Chat

×