Blog

Remodelare formă nas – cea mai recentă procedură executată cu Hyaluron Penul

Există ceva care nu poate face hyaluron penul și agenții de umplere subdermali? Pare din ce în ce mai puțin probabil.

Dacă hyaluron penul, inițial, a fost folosit pentru volumizarea buzelor, pe măsura apariției unor dispozitive cât mai performante și unor game cât mai diversificate de acizi de umplere, hyaluron penul își găsește întrebuințare în: umplere riduri, biorevitalize tip mezoterapie, topire grăsime și chiar, cea mai recentă tehnică, utilizarea acizilor de umplere pentru remodelarea formei nasului. Față de rinoplastia chirurgicală, procedura cu hyaluron penul sau chiar varianta injectabilă, acestea sunt proceduri atât de delicate încât este exclus orice fel de risc.

Remodelarea nasului folosind acid hialuronic. Dar ce înseamnă mai exact asta și cum funcționează?
Majoritatea oamenilor își doresc un nas cu o formă corectă, un nas mai mic. Injectările cu acid hialuronic, ca și agent de umplere, ar trebui să îl facă mai mare, nu? Din punct de vedere tehnic, acest lucru ar putea fi adevărat, dar din cauza unghiurilor și a luminii și a modului în care se administrează acidul, volumul conferă întregului nas un aspect mai mic și corect. Nasul poate fi remodelat cu contururi noi inclusiv prin procedura ce utilizează hyaluron pen.

Probleme ideale de remodelare nas prin procedura non-chirurgicală de hyaluron pen:

  • Asimetrie;
  • Vârful căzut;
  • Umflături;
  • Pod îngust;
  • Profil strâmb sau accidentat.

Corecția formei nasului cu hyaluron pen o putem numi rinoplastie non-chirurgicală și este o alternativă bună pentru persoanele care au nevoie de o remodelare de la minim la moderat.


Dacă nasul a fost rupt sau prezintă cicatrici intense, hyaluron penul sau injectarea cu acid haluronic nu sunt variante optime. Dacă cicatricea este o problemă pentru nas, este posibil ca o doză mica de steroizi să ajute la micșorarea și estomparea cicatricei. Nasul este zona cea mai delicată pentru a face injectări din cauza aportului de sânge deja limitat. Poate fi periculos mai ales atunci când este efectuat de o persoană fără experiență în asemenea intervenții. Dacă ați suferit anterior o intervenție chirurgicală pe nas, aportul de sânge ar putea fi deosebit de fragil, iar folosirea și introducerea acidului hialuronic cu dispozitivul de hyaluron pen vă pot ajuta dacă nasul este prea delicat pentru o rinoplastie completă.

Dar ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic este o moleculă naturală produsă de organism și utilizată în agenții de umplere dermici. Deoarece este o substanță naturală, organismul o descompune în cele din urmă și veți avea nevoie de o nouă intervenție. În funcție de numeroase aspecte, de la tipul de acid utilizat până la condiția clientului, rezultatele durează de obicei în jur de câteva luni până maxim la un an, deși pot fi utilizați agenți de umplere mai permanenți.
Rinoplastia chirurgicală este încă indicată pentru nasurile largi, nasurile mari, nasurile sparte și persoanele care doresc un rezultat permanent și sunt dispuse să acorde timp de recuperare după intervenție. Procedura non invazivă cu hyaluron pen sau minim invazivă prin injectare nu au perioade de nefuncționare și, atunci când sunt descrise ca o procedură ce se poate realiza în timpul pauzei de prânz (lunch break treatment), în multe cazuri, este ad littera. Durerea este inexistentă sau minimă, deoarece majoritatea materialelor de umplere conțin un agent anestezic (de obicei lidocaină) și, deși poate exista o anumită roșeață sau vânătăi, este de asemenea izolată și minimă.

Pentru mai multe INFORMAȚII, CLICK HERE 🟪https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-hyaluron-pen/

Sunati ACUM!