Blog

Marirea buzelor prin injectarea acidului hialuronic fara ac

Stiati ca exista ‘injectare’ a acidului hialuronic fara ac?

Ce sunt ‘injectarile’ de acid hialuronic fara ac?

OK, deci suna prea bine pentru a fi adevarat, nu? Injectare fara ace? Este un fel de magie?

Let’s find out!

Credeti sau nu, tehnologia fara ac pe care o folosesc dispozitivele actuale de Hyaluron Pen exista de ceva timp! Hyaluron Penurile folosesc o metoda de introducere a substantelor in piele care a fost creata initial in anii 1950. A fost conceput pentru a administra vaccinurile in tarile in curs de dezvoltare in siguranta si usor, eliminand in acelasi timp riscul asociat cu utilizarea acelor si transferul bolilor transmise de sange. In zilele noastre, tehnologia intalnita si in cazul Hyaluron Penurilor este inca frecvent utilizata de diabetici pentru a administra insulina fara a fi nevoie sa foloseasca ace si sa le arunce in recipiente pentru obiecte intepatoare si ascutite (existand un protocol special de gestionare a acestor tipuri de deseuri medicale).
Insa, chiar daca dipozitivul va duce cu gandul la domeniul medical, Hyaluron Penul este creat pentru a fi utilizat in domeniul cosmetic, al dermopigmentsitilor, al make up artistilor si a altor profesii acreditate din sfera infrumusetarii, dar nu numai, inclusiv persoane cu pregatire medicala folosesc Hyaluron Penul.

Dar, cum funcționeaza totusi Hyaluron Penul?
Dispozitivele de Hyaluron nu folosesc ace pentru introducerea acidului hialuronic. Fata de metoda traditionala de injectare, Hyaluron Pen elimina complet utilizarea acelor. In schimb, stiloul Hyaluronic foloseste aer comprimat pentru a introduce acidul in epiderma.
Acidul hialuronic este introdus intr-un cartus de unica folosinta (il mai gasim si sub denumirea de ampula sau fiola). Imaginati-va acest consumabil al dispozitivului de Hyaluron ca o mini-seringa gradata. Acest cartus are un orificiu minuscul de dimensiune nano, orificiu prin care iese sub mare presiune acidul hialuronic. Acest cartus se ataseaza stiloulul Hyaluronic. Stiloul este folosit pentru a crea presiunea aerului pentru introducerea acidului in piele.
Dispozitivul in sine este special conceput pentru a utiliza doar cantitatea potrivita de presiune a aerului pentru a pulveriza acidul hialuronic in stratul papilar al dermei si nu mai adanc de atat.

Este sigur utilizarea Hyaluron Penului?
Da! Unul dintre lucrurile care fac Hyaluron Pen atat de atragator este cat de usor de utilizat este si cat de repede puteti efectua tratamente de umplere fara ac, fara a fi necesara o pregatire medicala. Desigur, este obligatoriu parcurgerea unui curs de specializare in Hyaluron Pen si alegerea unui furnizor pentru dispozitiv si acid care ofera standarde de control al calitatii, precum si garantie pentru dispozitiv.
Dispozitivele de Hyaluron vin cu certificare CE, precum si cu o garantie de 12 luni. Acestea sunt lucruri importante pe care trebuie sa le verificati atunci cand decideti achizitia pen-ului.

Pentru curs trebuie sa va asigurati ca aveti suport de teorie, modul de practica pe modele pe cat mai multe segmente de utilizare a Hyaluron Penului (hidratare & volumizare buze + umplere riduri + biorevitalizare ten + topire grasime (gusa) + remodelare forma nas), supotul si consilierea profesorului si dupa parcurgerea cursului, posibilitatea de achizitie kit de lucru la pret avantajos, sugestie de furnizor pentru achizitie consumabile, program de ucenicie.

Fillerul utilizat cu aparatul hialuronic este fabricat (surpriza!) din acid hialuronic. Aceasta este o substanta care exista in mod natural in corpul uman – se afla in interiorul oaselor si muschilor. Acest tip de agent de umplere si volumizare este semipermanent, deoarece se descompune treptat si este procesat de sistemul limfatic natural al corpului.

Deci, atata timp cat urmati utilizarea corecta cu dispozitivul de Hyaluron Pen, exista un risc minim de complicatii.

Unde poate fi folosit Hyaluron Penul?
Hyaluron Penul este cel mai frecvent utilizat pentru volumizarea buzelor, dar poate fi utilizat si pentru tratarea pliurilor nazolabiale, poate fi utilizat si cu seruri pentru tratamentul mezoterapiei pe zona obrazului, topirea gasimei din zona gusei, sau chiar o remodelare a formei nasului.

Cat dureaza tratamentul?
Puteti amorti local cu un anestezic aplicat pe zona de tratament inainte de procedura cu Hyaluron Pen. Totusi nu este necesar pentru toata lumea, deoarece tratamentul in sine este rapid si relativ fara durere, simtindu-se doar o presiune usor de tolerat.
Tratamentul in sine este foarte rapid de efectuat. Dureaza aproximativ 20 de minute pentru a efectua volumizarea de buze.

Avantaje importante prin utilizarea Hyaluron Penului fata de injectarile traditionale care se aplica cu ajutorul unei seringi si a unui ac:

  • Nu este nevoie de licenta medicala pentru utilizarea Hyaluron Penului
  • Nu exista risc de utilizare a acelor
  • Nu este necesara depozitarea si distrugerea in conditiile reglementare pentru obiectele medicale (intepatoare si ascutite, considerate periculoase)
  • Potrivit pentru clientii carora le este frica de ace
  • Potrivit pentru clientii cu toleranta scazuta la durere
  • Fara vanatai dupa tratament
  • Rapid si usor de utilizat si aplicat
  • Serviciu profitabil cu cerinta mare

Cat dureaza rezultatele cu Hyaluron Pen?
Rezultatele dureaza cateva luni, in functie de stilul de viata al clientilor. Umplerea hialuronica este hidrofila, ceea ce inseamna ca, cu cat se consuma mai multa apa, clientul va avea un aspect mai plin si cu atat va dura mai mult rezultatul de umplere si volum. La fel ca in cazul oricarui tratament, cu cat clientul are mai bine grija de corpul sau – cu atat rezultatele tratamentului vor fi mai bune.

Doriti sa aflati mai multe, solicitati informații despre curs:

𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬
📲 +𝟰𝟬 𝟳𝟮𝟵 𝟯𝟴𝟴 𝟴𝟴𝟬 / +𝟰𝟬 𝟳𝟳𝟬 𝟴𝟭𝟱 𝟲𝟱𝟵
🎯 Sf. Petru Tei, Nr. 59, Sect. 2, Bucuresti (sediul central) + sucursale Constanta/ Iasi/ Galati
🌐 𝘄𝘄𝘄.𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶-𝗲𝘀𝘁𝗲𝘁𝗶𝗰𝗮.𝗿𝗼
📧 𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲@𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶-𝗲𝘀𝘁𝗲𝘁𝗶𝗰𝗮.𝗿𝗼
📸 https://www.instagram.com/startacademy_international/
🔎 https://www.facebook.com/StartAcademy

Sunati ACUM!