Blog

Hyaluron Pen- ‘injectarea’ buzelor fara ac, fara durere, fara riscuri

Cea mai recenta obsesie in materie de frumusete o reprezinta buzele cu volum perfect.

Dar cum nu toata lumea are in mod natural buze pline si simetrice ca si volum, apeleaza la interventia medical-estetica de injectare cu acid hialuronic.

Evolutia domeniului de infrumusetare oferta o alternativa la injectarea medicala: dispozitivul si procedura de Hyaluron Pen- fara folosirea acelor, fara intepaturi, fara durere!

Ce este exact Hyaluron Pen?
Hyaluron Pen este un dispozitiv care foloseste aerul sub presiune pentru a introduce acidul hialuronic in profunzimea pielii. Deoarece dispozitivul sau procedura cu Hyaluron Pen nu presupune folosirea acelor, acest procedeu cosmetic este o modalitate mult mai blanda pentru augumentarea buzelor.https://www.semi-permanent.ro/optionale-ro/hyaluron-pen/aparate/

 

Cat de sigur este dispozitivul Hyaluron Pen?
Hyaluron Penul desi este un dispozitiv nou pentru industria frumusetii, principiul de functionare a acestui ‘pen’ este dezvoltat de fapt de mult timp si folosit in domeniul medical pentru a injecta insulina in piele pentru diabetici. Tehnologia a fost mult timp testata si perfectionata, extinsa si aplicata inclusiv in sfera infrumusetarii iar singurul lucru inovativ a fost descoperirea ca aceasta metoda fara ac poate fi folosita si pentru a introduce acid hialuronic in piele.

De ce este procedura cu Hyaluron Pen mai sigura decat injectarea cu acid hialuronic?
Unul dintre riscurile majore la injectarea clasica provine din posibilitatea blocari unui vas de sange daca se injecteaza prea adanc. Atunci cand se utilizeaza Hyaluron Pen pentru augumentarea buzelor, anatomic practic este imposibil  sa introduceti în mod accidental substanta în acest fel, astfel încat sa prezinte acelasi risc ca metoda traditionala de injectare.

 

Ce produse se folosesc pentru augumentarea buzelor cu Hyaluron Pen?
Acidul hialuronic este o substanta produsa in mod natural de catre si in organismul nostru si are rolul de hidratare si pastarea umiditatii, inclusiv la nivelul pielii. Este de la sine inteles ca atunci cand se introduce mai multa substanta in buze, acestea in primul rand se hidrateaza si prin volum. Mai multe informatii despre acidul hialuronic-> https://www.cursuri-estetica.ro/acidul-hialuronic-vital-pentru-sanatatea-pielii/

Ce putem trata cu Hyaluron Pen?
Daca acidul hialuronic este produsul cu rol de hidratare si mentinere umiditate piele, acesta, pe langa hidratarea si volumizarea buzelor, se poate introduce cu ajutorul Hyaluron Penului pentru a corecta si umple ridurile, pentru biorevitalizarea si hidratraea la nivelul tenului cu piele ridata, corectie si contouring (nas/ pometi/ barbie), topirea grasimii (folosind un tip de acid special).

Doare procedura cu Hyaluron Pen?
Nu se folosesc ace care sa intepe pielea ci doar aer sub presiune care face ca acidul hialuronic sa fie pulverizat in molecule mici si nu sub forma de jet puternic care eventual sa perforeze piele. Hyaluron Penul este un tratament non-invaziv, fara durere. Sunetul pe care il emite stiloul este sesizabil de catre clientii iar acestia prefera sa aud un zgomot puternic decat sa simita orice durere.

Rezultatele obtinute cu Hyaluron Pen sunt permanente sau semi-permanente?
Aceasta procedura este considerata un tratament temporar de infrumusetare si nu este in niciun caz permanent sau semi- permanent. De ce? Unul dintre principalele motive pentru care metodele ce presupun folosirea de acid hialuronic, inclusiv Hyaluron Penul, sunt atat de sigure si de incredere este datorat faptului ca organismul produce de fapt aceeasi substanta si, prin urmare, acest acid hyaluronic sintetizat va fi metabolizate de catre corp.

Cat dureaza rezultatele tratamenului cu Hyaluron Pen?
Rezultatele acestui tratament depind de numeroase aspecte particulare ale fiecarui client, de acidul si cantitate de acid folosita, de dispozitiv, de tehnician, etc. Rezultatul final pentru un tratament de Hyaluron Pen poate sa insemne 3 sau chiar mai multe sedinte iar rezultatul dureaza la ordinul lunilor. Media generala este de 6 luni. Desi acidul hialuronic generat in mod natural de organism si acidul hialuronic introdus suplimentar in pielea ta sunt de aceleasi tip, un filler bun de acid hialuronic va fi reticulat, adica prins intr-o retea, ceea ce ajuta la incetinirea vitezei cu care organismul il metabolizeaza. Fillerele care raman in piele pentru totdeauna si nu sunt metabolizate in mod natural de catre organism (cum ar fi siliconul) pot provoca o multitudine de probleme. Trebuie sa se tina cont de asta, si faptul ca la fiecare 6 luni trebuie facuta o reimprospatare este de fapt un lucru foarte bun.

Cine poate solicita procedura cu Hyauron Pen?
Exista foarte putine restrictii cu privire la cine poate parcurge acest tratament, dar femeile insarcinate, persoanele care sunt foarte sensibile la alergii si orice persoana cu afectiuni extreme ale pielii ar trebui sa discute si sa aibe acordul medicul lor inainte de a apela acest tratament.

Care sunt reactiile adverse la acidul hialuronic si procedura cu Hyaluron Pen?
Deoarece corpul uman contine aceasta substanta in mod natural este extrem de putin probabil sa apara vreo reactie alergica la acidul hialuronic. In ceea ce priveste procedura ce foloseste un dispozitiv cu aer comprimat iar persoanele sensibile pot dezvolta umflaturi sau mici vanatai, reversibile si de scurta durata. In comparatie cu injectarile buzelor, este mult mai putin probabil sa apara sangerari sau vanatai cu Hyaluron Pen, dar trebuie luata in calcul si o astfel de situatie! Oricand substanta impinsa intr-o vena sau un vas capilar mai mare, este posibil sa induca o usoara sangerare sau vanataie.

Care sunt recomandarile ‘aftercare’?
Se evita masarea riguroasa, machiajul si se acorda atentie mentinerii buzelor curate si hidratate pentru primele 48 de ore dupa tratamentul pentru a preveni infectia.

Cine are dreptul sa realizeze procedura cu Hyaluron Pen? 
Fiind o procedura si un dispozitiv nou pe piata infrumusetarii la nivel mondial, nu numai in Romania, nu exista legislatie restrictiva in ceea ce priveste pregatirea profesionala in prealabil a persoanelor ce isi doresc o astfel de specializare. Dipozitivul a fost proiectat exact pentru persoanele carora nu li se permite sa lucreze cu ace pe clienti sau le este interzisa procedura de injectare fillere. Prin urmare, oricine parcurge un curs de specializare in tratamentul de Hyaluron Pen poate livra serviciul de Hyaluron Pen.https://www.cursuri-estetica.ro/curs/curs-hyaluron-pen/  Cosmeticienele, dermopigmentistii, make up artisti, persoanele cu pregatire medicala sau tehnicientii ce lucreaza in servici infrumusetare clineti, au avantajul informatiile ce deja le detin si le va fi mult mai usor sa asimileze si sa inteleaga informatiile aferente acestui nou tratament si/ sau, dupa caz, pot promova si livra mai usor noul serviciu, clientilor deja existenti in portofoliu.

Sunati ACUM!