Blog

Hyaluron Pen este viitorul!

Prima metoda non-invaziva de administrare a tratamentului fara ace, fara durere si fara riscuri, care permite, cu pregatirea profesionala adecvata, sa furnizeze clientilor servicii de umplere cu acid hialuronic in zonele de interes.

Cursul de specializare in hyaluron pen de la Start Academy are ca scop promovarea procedurilor non-invazive de tratare a pielii. Inca de la inceputul anului 2017 popularitatea acestei proceduri a crescut substantial la nivel global.

Ce anume este Hyaluron Pen?

In cadrul cursului de specializare in hyaluron pen de la Start Academy vei afla ca hyaluron pen este un device simplist care genereaza o presiune suficient de puternica sa introduca acidul hialuronic in piele.

Ce face ca Hyaluron Pen sa fie atat de special?

Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii. Rezultatele sunt asemanatoare cu metoda clasica de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferenta este ca Hyaluron Pen NU utilizeaza ace hipodermice pentru injectare.

Procedura este relativ simpla, acidul hialuronic introdus in piele sau buze fiind un hidratant biologic al pielii.

Avantajele tehnologiei revolutionare Hyaluron Pen?

Pachetul de avantaje ale hyaluron pen-ului cuprinde pe langa lipsa de durere, riscul scazut al infectarii datorita acelor si a aparitiei cicatricilor, absorbtia ridicata a acidului, injectarea strict subcutanata la nivelul pielii si rapiditatea, lejeritatea si siguranta procedurii inovatoare.

Cursul de specializare in hyaluron pen de la Start Academy ofera posibilitatea de practica pe model uman sub indrumarea si atenta supraveghere a trainerului specializat.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta produsa de corpul uman care ajuta la pastrarea elasticitatii pielii! Productia de acid hialuronic din organism scade o data cu varsta ceea ce conduce la aparitia ridurilor. De aceea, substanta introdusa in piele cu ajutorul tehnologiei hyaluron pen-ului este 100% sigura.

Mai multe notiuni sunt prezentate in cadrul cursului de specializare in hyaluron pen de la Start Academy!

Te asteptam cu interes in cadrul cursului de specializare in hyaluron pen de la Start Academy!


Sunati ACUM!